|
|
Nudne życie paladyna
|
||
Author | Message | |
Journalist
OFF
xDˣᴰ
![]() ![]() ![]() Exp: 3627
Level: 85
![]() Join date: 06/06/2012
Amount of posts: 2603
|
buczek23 napisał(a): Kojarzycie tą miejscówkę? ![]() Spirit Grounds o/ nie zanudziłeś się tam? |
|
13 February 2018 at 22:47:15 |
|
|
|
||
OFF
![]() Exp: 913
Level: 43
Character was deleted.
Amount of posts: 148
|
Meduzy i Serpent spawny na Goromie biłeś pojedyńczo czy z diamond arrowami?
I tak swoją drogą... Ile masz tej kasy? ![]()
14 February 2018 at 00:14:44 |
|
|
ON
I want out
![]() ![]() Exp: 3652
![]() Join date: 29/08/2012
![]() Character:
Pall Ciemna
Vocation: Royal Paladin
Level: 555
Achievements: 542
World: Bona
Title: Warrior of Tibia
Amount of posts: 1069
|
Elew napisał(a): Spirit Grounds o/ nie zanudziłeś się tam? Nie ![]() @Rihann Diamondy, ale nie zawsze byłem sam więc nie kręciłem maksymalnych cyferek w locie i expie :/ Kasy mam mało, jakieś 20kk, na to składa się comiesięczne kupno pacca, czasem jakieś tcki ![]() Nie było mnie przez weekend, a tuż przed wyjazdem zakończyłem polowania na Spirit grounds. Oto efekty: Wpisy na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakiś łup z 2 polowania na Spirit Grounds ![]() Tuż po tym zacząłem polowanie nie kolejnej, nieco rzadko uczęszczanej miejscówce: ![]() ![]() ![]() Aktualny stan ![]() ![]() Prawie 1/5 za mną ![]() Póki co okupuję INQ, chcę tu zrobić kilka wpisów, między innymi rzeczone ![]() ![]() ![]() ![]()
19 February 2018 at 17:01:25 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1370
Level: 52
![]() Join date: 28/07/2010
Character was deleted.
Amount of posts: 121
|
Pall Fajny prowadzisz temat
![]()
28 February 2018 at 10:43:48 |
|
|
ON
I want out
![]() Character:
Pall Ciemna
|
Szu napisał(a): Pall Fajny prowadzisz temat ![]() Nie tak dużo, jak by się mogło wydawaać ![]() Dużo jest pozaczynane ![]() Żeby nie offtopować, dziś może jakis dłuższy hunt na phantach, spróbuję zrobić rerolla na kolejny bonus do dmg, bo chcę to dziadostwo jak najszybciej ubić ![]() Kompletne wpisy w bestiaruszu 1. Wyrm 2. Hydra 3. Bog raider 4. Dragon lord 5. Cave devourer 6. Dragon lord hatchling 7. Quara mantassin 8. Quara pincher 9. Quara constrictor 10. Frost dragon 11. Elf arcanist 12. Dragon 13. Elf scout 14. Quara predator 15. Tortoise 16. Deepsea blood crab 17. Moohtant 18. Seacrest serpent 19. Braindeath 20. Souleater 21. Banshee 22. Nightstalker 23. Nightmare 24. Giant spider 25. Sea serpent 26. Poison spider 27. Diremaw Podsumowanie ostatnich dni ![]() Poziomy #415 ![]() #416 ![]() #417 ![]() #418 ![]() #419 ![]() Polowania Przetarcie szlaków na Blood Halls ![]() Pieski na INQ ![]() Jakieś wyrmy ![]() INQ cave, quary i hffy ![]() Phantasmy to dziadostwo... padłem przez gapistwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deeplingi ![]() ![]() Bestiariusz ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Nowa aktualizacja przyniosła bardzo wiele ciekawych nowości. Najbardziej ucieszyła mnie możliwość eksploracji terenów, którą zacząłem już na Test serwerze. Na chwilę obecną odblokowałem wszystkie tereny poza: Zao (brakuje zamku Falcon) oraz Carlin (brakuje Ice Islands). Mogę się już pochwalić nowym addonem i dodatkiem do niego ![]() ![]() Poniżej osiągnięcia z odblokowywania poszczególnych regionów: Odblokowany rejon Tiquandy ![]() Odblokowany rejon Thais ![]() Odblokowany rejon Venore ![]() Odblokowany rejon Kazordoon ![]() Odblokowany rejon Krailos ![]() Odblokowany rejon Quirefang ![]() Odblokowany rejon Liberty Bay ![]() Odblokowany rejon Ab'Dendriel ![]() Odblokowany rejon Feyrist ![]() Odblokowany rejon Roshamuul ![]() Odblokowany rejon Ankrahmun ![]() Odblokowany rejon Darashia ![]() Odblokowany rejon Edron ![]() Odblokowany rejon Yalahar ![]() Odblokowany rejon Svargrond, niestety bez widoku aczka bo odkryłem 7 punkt przeglądając mapę ![]() ![]() Osiągnięcie za odblokowanie 15 rejonów ![]() Bestiariusz Stan na 10.07.2018 1. Wyrm 2. Hydra 3. Bog raider 4. Dragon lord 5. Cave devourer 6. Dragon lord hatchling 7. Quara mantassin 8. Quara pincher 9. Quara constrictor 10. Frost dragon 11. Elf arcanist 12. Dragon 13. Elf scout 14. Quara predator 15. Tortoise 16. Deepsea blood crab 17. Moohtant 18. Seacrest serpent 19. Braindeath 20. Souleater 21. Banshee 22. Nightstalker 23. Nightmare 24. Giant spider 25. Sea serpent 26. Poison spider 27. Diremaw 28. Toad 29. Shark 30. Behemoth 31. Assassin 32. Dark monk 33. Barbarian Skullhunter 34. Barbarian Headsplitter 35. Troll 36. Wolf 37. Deer 38. Winter wold 39. Badger 40. Bat 41. Water buffalo 42. Young Sea Serpent 43. Lizard chosen 44. Gloth blob 45. Ghoul 46. Skeleton 47. Rot elemental 48. Scorpion 49. Butterfly (różowy) 50. Butterfly (niebieski) 51. Brimstone bug Inne osiągnięcia: Za nadepnięcie strasznego pnia ![]() Za wykonanie Asura Palace questu ![]() Więcej niebawem, aktualnie chcę się pobawić w bestiariusz, dokończyć zaczęte mobki. Rapid respawn weekend na pewno będzie grany ![]()
10 July 2018 at 11:38:46 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 1468
Level: 54
![]() Join date: 02/09/2016
Amount of posts: 628
|
Że Ci się chciało to wszystko odblokowywać... Jak dla mnie nierealne. Gratulacje?
12 July 2018 at 16:25:13 |
|
|
Senator
OFF
Kijek
![]() ![]() ![]() Exp: 3138
Level: 79
![]() Join date: 05/10/2011
![]() Character:
Kijq
Vocation: Elite Knight
Level: 80
Achievements: 40
World: Celesta
Amount of posts: 3197
|
Fajna postać i super zadbany temat, lubię tak estetycznie przedstawione screeny bez udziwnień, dobrze się to ogląda
![]() |
|
12 July 2018 at 17:18:52 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1383
Level: 53
![]() Character:
Skysurfer
Level: 521
Achievements: 1046
World: Celesta
Guild:
Shameless Villains
Title: Keeper of Tibia
Amount of posts: 108
|
buczek23 napisał(a): Odblokowany rejon Svargrond, niestety bez widoku aczka bo odkryłem 7 punkt przeglądając mapę ![]() Jeżeli tego nie wyłączyłeś, to domyślnie powinien Ci się zapisać screen z achievementu w folderze z grą ![]()
12 July 2018 at 23:00:36 |
|
|
ON
I want out
![]() Character:
Pall Ciemna
|
Skysurfer napisał(a): buczek23 napisał(a): Odblokowany rejon Svargrond, niestety bez widoku aczka bo odkryłem 7 punkt przeglądając mapę ![]() Jeżeli tego nie wyłączyłeś, to domyślnie powinien Ci się zapisać screen z achievementu w folderze z grą ![]() Wiem, tylko jak wpadł mi aczek to akurat miałem włączoną mapę i klient cyknal fotkę tego co było na ekranie ![]() Muszę przyznać, że przez ostatni tydzień każdą wolną chwilę poświęcałem Tibii. Efektem jest brak zielonej staminy od blisko kilkunastu dni, zacząłem bić rekordy w tej materii i chyba w szczytowym momencie miałem coś koło 29 h staminy (nawet za gówniaka tyle nie grałem ![]() Przechodząc do meritum, dziś podzielę się swoimi wpisami do bestiarusza, zdobyte podczas tego weekendu. Płazy 1. ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. ![]() ![]() ![]() Ptaki 1. ![]() ![]() ![]() Konstrukty 1. ![]() ![]() ![]() Ludzie 1. ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. ![]() ![]() ![]() Humanoidzi 1. ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. ![]() ![]() ![]() Magiczne 1. ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. ![]() ![]() ![]() 6. ![]() ![]() ![]() Ssaki 1. ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. ![]() ![]() ![]() 6. ![]() ![]() ![]() 7. ![]() ![]() ![]() 8. ![]() ![]() ![]() 9. ![]() ![]() ![]() 10. ![]() ![]() ![]() 11. ![]() ![]() ![]() Rośliny 1. ![]() ![]() ![]() Warto dodać, że była to moja pierwsza marchewka, na którą tyle polowałem na noobcharach :v 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. ![]() ![]() ![]() Szlamy 1. ![]() ![]() ![]() Nieumarli 1. ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() 5. ![]() ![]() ![]() Na koniec poziom #425 ![]() I lekki throwback do roku 2009, kiedy Cipsoft rozdawał tydzień darmowego PACCa, pamiętam to jak wczoraj.. ![]() Podsumowanie łupów z całego rapid respawn weekendu ![]() ![]() Zostało jeszcze trochę problematycznych potworków ale z całokształtu eventu jestem zadowolony, może po ilości punktów (2191 na chwilę obecną) tego nie widać, to jednak trochę czasu przez te ostatnie kilka dni poszło. Chcę się dalej skupiać na wpisach do bestiariusza, teraz jednak pora na jakieś lepsze potwory. Do zobaczenia :>
16 July 2018 at 15:13:16 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1637
Level: 57
![]() Join date: 07/06/2015
Character was deleted.
Amount of posts: 259
|
Jak to ma być nudne życie paladyna to moje jest nic nie warte
![]() Piękny temat, czekam na więcej.
17 July 2018 at 08:38:13 |
|
|
OFF
![]() Exp: 2346
Level: 69
![]() Join date: 29/11/2012
![]() Character:
Setech
Level: 689
Achievements: 843
Amount of posts: 312
|
Zdarza Ci się sypiać?
![]()
17 July 2018 at 10:08:04 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 1468
Level: 54
![]() Join date: 02/09/2016
Amount of posts: 628
|
Determinacja tibijska jest! Gratulacje.
![]()
18 July 2018 at 13:20:37 |
|
|
Moderator
OFF
Déjà vu
![]() ![]() ![]() Exp: 3129
Level: 79
![]() Join date: 15/01/2015
![]() Character:
Taczkami Do Venore
Level: 535
Achievements: 883
World: Refugia
Title: Squire of Tibia
Amount of posts: 1570
|
![]() ![]() Czekam na więcej screenów. Powodzenia! Pozdrawiam, Taczka ![]() |
|
18 July 2018 at 21:48:03 |
|
|
ON
I want out
![]() Character:
Pall Ciemna
|
Sitechi napisał(a): Zdarza Ci się sypiać? ![]() Zdarza, aczkolwiek wtedy miałem trochę czasu na grę i sporo chęci, stąd takie "maniaczenie" ![]() Aktualnie odbywam praktyki, pobudki o 5 i te sprawy, także jest mniej tego czasu na grę. Do rzeczy: Kolejne wpisy, awansów raczej brak bez głupie deski, nie załamuję się, mozolnie odrabiam expy i przy okazji wbijam jakieś niedokończone wpisy. I tak oto... Jakaś kijowa klata, czasami zapominam rzucić f bombę i takie są tego efekty, summon oczywiście nie wyratuje :C ![]() Dziś będzie komplet were-stworków oraz potężne warlocki ![]() Zacząłem katować jaskinie na Edron celem zabicia were-mobków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem poszedłem na Grimvale i tam dokończyłem pozostałe stwory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakiś aczek za wejście na Deathlingi ![]() W końcu udało się trafić na lodową wyspę - obszar Carlin ukończony ![]() ![]() Na koniec powrót do wpisów i rzeczone ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowanie dwóch wypadów na Demonę (2x prey na loot) #1 ![]() ![]() #2 Tutaj już mi się nie chciało wykładać itemów na podłogę ![]() ![]() Bestiariusz Płazy Toad Green frog Azure Frog Coral frog Crimson frog Orchid frog Wodne Quara predator Quara constrictor Quara mantassin Quara pincher Deepsea blood crab Deepling warrior Deepling guard Deepling spellsinger Shark Ptaki Flamingo Seagull Penguin Konstrukty Ice golem Demony Smoki Dragon Dragon lord Hydra Frost dragon Dragon lord hatchling Wyrm Żywiołaki Inny wymiar Baśniowe Twisted pooka Dark faun Olbrzymy Behemoth Frost giant Frost giantess Ludzie Necromancer Warlock Hunter Witch Assassin Dark monk Barbarian skullhunter Barbarian bloodwalker Barbarian brutetamer Barbarian headsplitter Poacher Gladiator Humanoidy Orc warlord Orc rider Orc shaman Orc warrior Orc berserker Troll Orc spearman Frost troll Orc leader Goblin Elf arcanist Elf scout Island troll Moohtant Were Werewolf Werebear Wereboar Werebadger Werefox Magiczne Bonelord Elder bonelord Gazer Phantasm Nightmare Crystal spider Bog raider Nightstalker Rorc Forest fury Ssaki War wolf Rat Wolf Deer Polar bear Winter wolf Cave rat Pig Rabbit Badger Skunk Kongra Merlkin Sibang Bat Mammoth Husky Silver rabbit Squirrel Cat Starving wolf Mushroom sniffer Water buffalo Fox Rośliny Carniphila Spit nettle Swampling Leaf golem Wilting leaf golem Gady Snake Crocodile Tortoise Thornback tortoise Sea serpent Young sea serpent Lizard chosen Seacrest serpent Szlam Slime Gloth blob Devourer Nieumarłe Ghoul Skeleton Demon skeleton Mummy Banshee Lich Pirate skeleton Pirate ghost Braindeath Souleater Blood beast Rot elemental Robaki Rotworm Spider Poison spider Giant spider Scorpion Wasp Bug Butterfly Tarantula Butterfly (blue) Butterfly (red) Sandcrawler Brimstone bug Diremaw Cave devourer 2391 pkt Pozdrawiam :>
24 July 2018 at 22:43:47 |
|
|
OFF
![]() Exp: 2346
Level: 69
![]() Join date: 29/11/2012
![]() Character:
Setech
Level: 689
Achievements: 843
Amount of posts: 312
|
Gz ! Warlocki chyba zmienili ? Wydawało mi się, że było ich do zabicia 2,5k.
25 July 2018 at 06:16:01 |
|
|
All times are CET. |
Currently thread reads 1 user: (0 logged in and 1 guest) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[