|
|
Nudne życie paladyna
|
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
![]() Exp: 1203
Level: 49
![]() Data dołączenia: 01.04.2011
Postać usunięta.
Liczba postów: 315
|
buczek23 napisał(a): xxforumowiczxx napisał(a): Ile na tych grimach masz exp/h na aktualnym lvl? 3kk z krytem na 2 poziomie Ja tez chce 500 w tym roku! Ale nie jest lekko
09 sierpnia 2019 godz. 19:27:18 |
|
|
|
||
OFF
![]() Exp: 1637
Level: 57
![]() Data dołączenia: 07.06.2015
Postać usunięta.
Liczba postów: 259
|
Trzymam kciuki za 500lvl!
![]()
10 sierpnia 2019 godz. 11:42:53 |
|
|
ON
I want out
![]() ![]() Exp: 3652
Level: 85
![]() Data dołączenia: 29.08.2012
![]() Postać:
Pall Ciemna
Profesja: Royal Paladin
Level: 555
Osiągnięcia: 542
Serwer: Bona
Tytuł: Warrior of Tibia
Liczba postów: 1069
|
@Rubens
O tak, o ile połowa sierpnia/wrzesień to jeszcze w miarę dużo czasu i chęci, tak nowy semestr akademicki może mi pomieszać szyki ![]() @Rucrus Dzięki! :> Szybki update tematu! Za jakieś 20 minut wyjeżdżam na wczasy, więc będzie szybko ![]() Odrobiłem deseczki *3 w tym miesiącu, sic*, aktualnie jestem na lekki plus z poziomem ![]() W końcu odkryłem cały teren Zao ![]() Zbiłem kilka mini bossów zakonu Sokoła, żadnego szczególnego łupu ![]() Boosted ![]() Zawsze to kilka potworków do bestiariusza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miał być jeszcze dzień 4, ale brakło mi wczoraj sił ![]() Stan itemków: ![]() Stan grimów: Stan grimów 1751, doliczyłem jeszcze 100 grimów zabitych na Yalahar, z których spadły 2 blade Także ten, do zobaczenia za około 2 tyg ![]() 500 grimów dziennie - dni 4-10 Szczerze nie przypuszczałem, że będzie to tak mozolna robota, ale... Po niedzielnej (sic!) deseczce ogarnąłem trochę styl expienia, zmieniłem charm na enflame (przedtem miałem parry, dodge jakoś mi nie pasi tu ;P) i mam nadzieję, że obejdzie się już bez zgonów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj mała tabula rasa z dnia 25.08... zrobiłem huncik, ale niestety kończąc zawinąłem się do Temple, nieco wkurzony tym faktem wyłączyłem Tibię i nawet nie zrobiłem skrina. Było całkie miło, bo spadło wtedy bodajże 5 ![]() ![]() Paradoksalnie niedzielny zgon zmotywował mnie do większego orania grimów, zemsta musi być! ![]() ![]() Co tu więcej mówić, grimy jak zwykle loteryjne, czasem plus, czasem minus. Gdy tylko wpadnie prey na żniwiarzy, będę je kosił do ostatniego wildcarda! ![]() Co by nie było za kolorowo ![]() Mam nadzieję, że nabiorę regularność, staram się robić około godzinne hunciki, jeden rano, drugi wieczorem, tak aby nie przemęczyć się od tego badziewia... Do zobaczenia, mam nadzieję, już z poziomem ponad 470-tym!
27 sierpnia 2019 godz. 19:33:49 |
|
|
OFF
Damnnnnnnnnnn
![]() Exp: 1097
Level: 47
![]() Data dołączenia: 11.07.2014
Postać usunięta.
Liczba postów: 308
|
Fajny challange