|
|
Nudne życie paladyna
|
||
Autor | Wiadomość | |
ON
I want out
![]() ![]() Exp: 3652
Level: 85
![]() Data dołączenia: 29.08.2012
![]() Postać:
Pall Ciemna
Profesja: Royal Paladin
Level: 555
Osiągnięcia: 542
Serwer: Bona
Tytuł: Warrior of Tibia
Liczba postów: 1069
|
@Williams Przekonałeś mnie
![]() Przełom stycznia i lutego to czas wytężonej pracy dla studentów (sesja i te sprawy). Czasu było niedużo, udało się głównie wybrać na pojedyncze polowania na demony, więc nic szczególnego. Poziomy 203-207 Poziom 204 zagubił się w akcji, ale były dwa awanse na 203 i 205 poziom, więc się wyrówna z nawiązką]:> ![]() ![]() ![]() Łupy Jeszcze dłużny byłem zaległe bossy no i dwa królewskie hełmy. Po za tym, demony, demony, demony... zdarzyły się też wyjątki, takie jak quary, czy Roshamuul, no i poczciwe Talahu ![]() To co wyprawiają demony jest niemożliwe, chodzi mi o liczbę tarczy mistrza myśli, których mam 16, czyli dwa razy więcej (!) niż demonicznych tarczy. Przy obecnej liczbie zabitych demonów, daje to wynik 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonusik Shielding ![]() ![]() Mam nadzieję, że w nadchodzącym miesiącu - lutym, będzie troszkę więcej czasu na gry, chciałbym dobić do około 2000 demonów, innych celów sobie nie stawiam, do następnego :>!
31 stycznia 2016 godz. 21:16:48 |
|
|
|
||
OFF
![]() Exp: 1700
Level: 58
Data dołączenia: 03.08.2014
Postać usunięta.
Liczba postów: 113
|
no wreszcie
![]() co do wstępu to bardziej by pasowało (sesja i poprawy ) ![]() oczywiście ssy jak zawsze na wysokim poziomie
31 stycznia 2016 godz. 23:21:44 Edytował quanten 31 stycznia 2016 godz. 23:22:31 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Witajcie ponownie, luty w kalendarzu, a za oknem - kwiecień (jak mawia przysłowie: kwiecień plecień to przeplata, trochę zimy, trochę lata). Sesja za mną, trochę więcej czasu miałem na grę, ale tak się złożyło, że naszedł mnie hype na paladyna, no i niestety druid trochę na tym stracił. Jednakże dalej walczę z demonami, czego efekty po raz kolejny w postaci zdjęć. Poziomy 208-210 Zdarzył mi się zgon na 209 poziomie. Chciałem porobić trochę punktów na Oramond ale niestety potwory mi nie pozwoliły - zejście do kanałów zakończyło się trapem a w efekcie śmiercią. W ten sposób obraziłem się czasowo na to najmłodsze tibijskie miasto i powróciłem do demonów/quarek. ![]() Poziom magiczny wreszcie 81 ![]() ![]() Łupy. W końcu quary nie skąpiły hełmów. Udało się na jednym huncie zloocić aż dwa, dotychczas jedyne (poza tymi, które zdobyłem dawno dawno temu, podczas wykonywania tasków). Wyrmy też w porządku, muszę się jeszcze tu pilnować, bo starsze wyrmy potrafią nieźle przywalić (o czym kiedyś się przekonałem, spływając praktycznie na raz ![]() ![]() ![]() No i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Warto w tym momencie wspomnieć, że liczba złotych nogawic zrównała się z demonicznymi tarczami, a mmski daleko z przodu, ![]() Osiągnięcie. Uzależniony od mikstur! ![]() To tyle, życzcie mi wytrwałości w dalszym zabijaniu demonów, póki co, stan na dziś to 1574 zabite demony. Piona!
22 lutego 2016 godz. 18:07:56 Edytował Darusio 08 lipca 2016 godz. 08:38:54 |
|
|
OFF
Pen Macher
![]() ![]() Exp: 1998
Level: 63
![]() Data dołączenia: 02.10.2010
![]() Postać:
Elite Malfroy
Profesja: Elite Knight
Level: 335
Osiągnięcia: 740
Serwer: Thyria
Partnerka:
Wilix Xuva
Liczba postów: 915
|
Jak zwykle super skriny!
Niezły fart z mastermind shieldami ![]() Powodzenia ![]() |
|
22 lutego 2016 godz. 19:21:38 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Witajcie ponownie! Trochę mnie nie było, ale wszystko jest po coś. Przez cały czas mojej nieobecności zagrywałem się w HOTS'a. Niestety mam już taką przypadłość, że gram w jedną grę na raz, więc siłą rzeczy Tibia zeszła na dalszy plan. Niestety jednak nie da się zapomnieć o naszej Tibijce, więc mój powrót był kwestią czasu. Mam teraz ogromną chęć do gry, o czym się w sumie sami zaraz przekonacie, bo dzisiejsza porcja zdjęć będzie dość sporawa, zapraszam zatem! Poziomy 211-216 Trochę zaległych, ale też kilka wbiłem teraz, szło mi to bardzo sprawnie i przyjemnie, a to najważniejsze ![]() ![]() ![]() 82 poziom magiczny Tuż po wyjściu z Talahu ![]() ![]() Łupy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj już zaczynam kombinować z Tibialyzerem. Dla mnie, jako miłośnika łupów i jego statystyk, jest to mega pomocny programik, a do tego w świetle prawa legalny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O demonach również nie zapomniałem, mój ostatni report donosił, że z mojej ręki padło przeszło 1570 demonów. Na dziś dzień stan ten wynosi około 2150 ![]() A tutaj standardowo, najwięcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzecie MPA - demon numer 1757 ![]() ![]() To chyba tyle na teraz, przed nami weekend podwójnego expa. Niestety nie będzie mi dane dużo pograć ze względu na dodatkową pracę, ale może uda się osiągnąć 220 poziom... Po weekendzie wyruszam na zasłużony tygodniowy odpoczynek razem ze znajomymi, mam nadzieję, że to będzie świetny czas, a potem... a potem Tibia ![]()
08 lipca 2016 godz. 09:13:55 Edytował buczek23 08 lipca 2016 godz. 09:20:29 |
|
|
OFF
What became of subtlety?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Exp: 2321
Level: 68
![]() Data dołączenia: 18.10.2013
Godność: Stan
![]() Postać:
Bosst
Profesja: Knight
Level: 431
Osiągnięcia: 926
Serwer: Gladera
Tytuł: Sage of Tibia
Liczba postów: 1498
|
Bardzo fajnie to wygląda - spore postępy i dobre looty.
![]()
19 lipca 2016 godz. 09:45:18 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Williams napisał(a): Bardzo fajnie to wygląda - spore postępy i dobre looty. ![]() I mało kto może się pochwalić jakimkolwiek lootem z niego ![]() ![]() #50 Aktualnie dużo się działo w moim życiu prywatnym, stąd kolejna niewymuszona przerwa w grze, na dniach kupuję kolejny PACC, a póki co zaległe screeny ![]() Poziomy 217-224 Trochę przyexpiłem w lipcu bo miałem chyba z 2 dni vouchera, które wypadło spalić, oto efekty :> Przydarzyły sie 3 zgony - pierwszy podczas afk, kiedy to zostałem zgładzony przez okrutnego quare constrictora - drugi i trzeci to jakaś buła podczas bicia behemotów, z tym że ta druga była z mojej winy bo wpadłem między 5 behe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łupy Standardowo trochę demonów, wyrmów, behemotów i Grimvale. Ponadto wybrałem się na małpy celem zdobycia 40 kawałków futra, zajęło mi to nie cały dzień, więc dość szybko. Niestety nie posiadam żadnych zdjęć rzadszych łupów z demonów, ale za to udało mi się pokazać loot z najnowszych 400stu Task na behe ![]() 400 Demonów ![]() Grimvale ![]() Wyrmy ![]() Małpy ![]() Oczywiście zdobyte ape fury to początek mojej przygody z Summoner addonem. Chciałbym jak najwięcej przedmiotów zdobyć samodzielnie, stąd rozłożę to sobie w czasie i będę wykonywał podczas przerw w polowaniach, pozdrawiam!
13 sierpnia 2016 godz. 13:59:01 |
|
|
OFF
![]() ![]() ![]() ![]() Exp: 2154
Level: 66
![]() Data dołączenia: 06.01.2014
Godność: Maja
![]() Postać:
Makadamia
Profesja: Elder Druid
Level: 1021
Osiągnięcia: 1045
Partner:
Bigg Melon
Gildia:
Hill
Tytuł: Guardian of Tibia
Liczba postów: 766
|
buczek23 napisał(a): Chciałbym jak najwięcej przedmiotów zdobyć samodzielnie, stąd rozłożę to sobie w czasie i będę wykonywał podczas przerw w polowaniach, pozdrawiam! Tak jest zdecydowanie najciekawiej! Powodzenia ![]()
13 sierpnia 2016 godz. 18:13:58 Edytowała Makadamia 13 sierpnia 2016 godz. 18:14:23 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Ten czas leci tak niesamowicie szybko... Minął rok od ostatniej aktualizacji mojego tematu, to całkiem sporo ![]() Letnia aktualizacja przyciągnęła moją uwagę, stąd jestem ponownie, kolejna dawka (już nie tak spektakularnych <póki co> ![]() Poziomy 225-240. Większość wbita jeszcze w sierpniu zeszłego roku. Męczyłem behemoty niemiłosiernie, padło ich jakoś przeszło 4000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łupy. Jak mówiłem, połowa behemotów wybita w sierpniu to była moja sprawka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demony. Dawno ich nie biłem. Zachowałem skrina z tibialyzera. Całkiem okazale ![]() ![]() Stan na chwilę obecną 3157/6666 Demony numer 2422, 2453, 2611 to od tamtej pory moje szczęśliwe liczby ![]() ![]() Osiągnięcia. Skórkowania ![]() ![]() To chyba tyle. wracam mam nadzieję, że szybciej niż za rok ![]()
09 sierpnia 2017 godz. 13:32:01 Edytował buczek23 09 sierpnia 2017 godz. 14:16:22 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Ciekawy, fajnie prowadzony temat
19 sierpnia 2017 godz. 23:11:10 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Poziomy 241-242-241 Tuż po awansie na 242 poziom spłynąłem na elder wyrmie, potem jeszcze raz padłem gdzieś na hellspawnach podczas wieczorka lagów, szybkie dwa poziomy w plecy :X ![]() ![]() Łupy. Tutaj dużo nowości, bo bawiłem się preyami. Jedne były bardziej ciekawe, inne niezupełnie, koniec końców wybrałem się m.in. na dworce aby zapolować na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśliby założyć ceny marketowe (nóżki i rogi po ponad 3k na rynku) to wyklaruje się całkiem dobry profit. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demon task. Zrobiłem jeden hunt, obecnie brakuje 100 demonów do połowy taska ![]() ![]() Mam nadzieję że szybko odrobię stracony poziom, oraz trafię na jakieś ciekawe preye, z którymi będę mógł się z Wami podzielić, piona!
28 sierpnia 2017 godz. 22:41:05 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1637
Level: 57
![]() Data dołączenia: 07.06.2015
Postać usunięta.
Liczba postów: 259
|
Czekam na więcej! Temat bardzo mi się podoba, bardzo motywujesz do gry
![]()
29 sierpnia 2017 godz. 08:04:59 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Pomyślałem, że fajnie będzie pokazać kilka wypadów z mojej głównej postaci. Większość to preye 10/10 z łupu na jakieś potworki, zapraszam do oglądania ![]() #1. Prey na ![]() ![]() ![]() ![]() #2. Prey na ![]() ![]() #3. Prey na ![]() ![]() #4. Jedne z moich ulubionych, prey na ![]() ![]() ![]() #5. ![]() ![]() #6. ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że spodoba się Wam ten skromny wpis, na obecną chwilę skupiam się na grze paladynem, przynosi mi ona najwięcej frajdy, niewątpliwie to zasługa letniego Update'a. Pozdrawiam ![]()
06 września 2017 godz. 00:51:01 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 1468
Level: 54
![]() Data dołączenia: 02.09.2016
Liczba postów: 628
|
Nagraj jakiś filmik z expa rp na Goromie! Gratulacje.
![]()
11 września 2017 godz. 16:44:06 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 839
Level: 41
![]() Data dołączenia: 21.10.2013
Liczba postów: 671
|
Bardzo lubię ten temat, estetycznie prowadzony i, co najważniejsze, ciekawy, w porównaniu do innych badziewnych pseudotematów ze zdjęciami. Powodzenia.
11 września 2017 godz. 17:45:56 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[