|
|
Nudne życie paladyna
|
||
Autor | Wiadomość | |
Jak zwykle świetna robota <3 Bardzo motywujesz do gry RP i temat to już raczej jest "Paladinem przez Tobię"
![]() Mam pytanie do #53. Tak sobie przeglądałam i natrafiłam na drakeny i nieumarłe smoki, jakim cudem wbiłeś tam 15kk expa w niecałe dwie godziny ? ![]() ![]() Pozdrowienia i pozdrawiam mojego ulubionego forumowicza!
20 listopada 2017 godz. 11:11:06 |
|
|
|
||
ON
I want out
![]() ![]() Exp: 3652
Level: 85
![]() Data dołączenia: 29.08.2012
![]() Postać:
Pall Ciemna
Profesja: Royal Paladin
Level: 555
Osiągnięcia: 542
Serwer: Bona
Tytuł: Warrior of Tibia
Liczba postów: 1069
|
Clover88 napisał(a): Jak zwykle świetna robota <3 Bardzo motywujesz do gry RP i temat to już raczej jest "Paladinem przez Tobię" ![]() Mam pytanie do #53. Tak sobie przeglądałam i natrafiłam na drakeny i nieumarłe smoki, jakim cudem wbiłeś tam 15kk expa w niecałe dwie godziny ? ![]() ![]() Pozdrowienia i pozdrawiam mojego ulubionego forumowicza! To raczej była nagroda za Devovorge - oddałem wtedy stone of insight, stąd taki exp, zapomniałem widocznie zrobić reset @marsy @afyow dzięki ![]()
20 listopada 2017 godz. 11:37:32 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1637
Level: 57
![]() Data dołączenia: 07.06.2015
Postać usunięta.
Liczba postów: 259
|
Czekam na kolejną porcję zdjęć!
![]()
21 listopada 2017 godz. 08:27:19 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Witajce, nadszedł ten piękny moment zimowej aktualizacji
W czasie gdy wszyscy biją się o nową miejscówkę, która jest kopalnią złota, ja zacząłem od tego, co od dnia zapowiedzi napawało mnie wielkim optymizmem... Bestiarusz Pewnie większość z Was zauważyła, że mam słabość do wszelkiego rodzaju statystyk. Tak jest i w przypadku bestiariusza. Chciałbym skompletować jak najwięcej wpisów na moim paladynie, mam nadzieję, że spodoba się Wam taka forma postów, przeplatana wraz z łupami! Na zachętę jakiś szybko wbity 1 poziom na banalne nietoperze podczas wykonywania zadania dla Corymów ![]() ![]() Za nami tydzień aktualizacji ![]() Hype na nowe mobki trwa, a ja w najlepsze skrupulatnie objam potworki, głównie 3-gwiazdkowe. Oto garść wpisów, które udało mi się w tym tygodniu do końca odkryć. ![]() To mój pierwszy pełny wpis w bestiaruszu. ![]() Swoją drogą, ktoś wie, gdzie znajdują się wyrmy na Venore? ![]() Osiągnięcie za wpis wyrmów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktualnie pracuję nad wpisami, ano właśnie, może ktoś się pobawi w zgadywanki? ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3 & 4. ![]() 5. ![]() Awanse/łupy wieczorkiem, tymczasem pozdrawiam, do następnych wpisów ![]()
13 grudnia 2017 godz. 10:46:03 |
|
|
OFF
![]() Exp: 706
Level: 38
Data dołączenia: 03.05.2014
Postać usunięta.
Liczba postów: 486
|
1. magma buty pieseły?
2. fire sword hero? 3. robe quary? 4. blue robe wrl?
13 grudnia 2017 godz. 14:40:35 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Rajsik napisał(a): 1. magma buty pieseły? 2. fire sword hero? 3. robe quary? 4. blue robe wrl? ad 1. dość rzadko lecą butki z tego mobka ![]() ad 2. spokrewnione z pierwszym ad 3. dobrze ad 4. spokrewnione z trzecim ![]() Obiecane łupy i awans na 404, który wbijałem bodajże trzy razy ![]() ![]() WZ 5 to dość ciekawa miejscówka, co prawda nie tak profitowa, jak diremawy, ale exp i tak całkiem dobry można kręcić (do 1,8kk/h bez staminy) Spróbowałem swoich sił na INQ, niestety resp nie wyrabiał na kółku crystale/hff/quary ![]() ![]() Pieski na POI to jednak miejscówka godna uwagi, będę tam częściej zaglądał, INQ hive przechodzi do lamusa! ![]() Trochę kochanych wodnych smoczków ![]() ![]() 1000 hydr za jednym zamachem? Czemu nie, Oramond... ![]() ![]() Renegade quary to dość rzadki widok, tym bardziej, że szedłem tam z zamiarem pobicia seacrestów, bo miałem akurat na nie prey, no cóż ![]() ![]()
13 grudnia 2017 godz. 22:40:54 |
|
|
OFF
Po prostu Cett :)
![]() ![]() Exp: 2591
Level: 72
![]() Data dołączenia: 28.10.2009
![]() Postać:
Unholy Cett
Level: 431
Osiągnięcia: 455
Serwer: Antica
Gildia:
Insomnia
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 920
|
buczek23 napisał(a): Rajsik napisał(a): 1. magma buty pieseły? 2. fire sword hero? 3. robe quary? 4. blue robe wrl? ad 1. dość rzadko lecą butki z tego mobka ![]() ad 2. spokrewnione z pierwszym ad 3. dobrze ad 4. spokrewnione z trzecim ![]() 1. mały dragon lord? 2. Duży dragon lord? 3. - 4. Quara mantassin, ta znikająca?
14 grudnia 2017 godz. 00:05:06 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1712
Level: 59
Data dołączenia: 27.12.2014
![]() Postać:
Notariusz Big
Profesja: Knight
Level: 8
Osiągnięcia: 3
|
1000 hydr na jednym huncie, nie mam pytań
![]()
14 grudnia 2017 godz. 10:00:22 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Zagadkę udalo się Wam rozwiazac
![]() 1000 smoczych lordów to w sumie pestka na Fenrock. Gorzej jest z młodymi, których jest dwa razy mniej, stąd jeszcze muszę trochę tam pobiegać... ![]() Co ciekawe, ![]() Niestety ![]() ![]() Ponadto znaczę sobie na mapce miejsca lootów od fire sworda w góre, ot tak z nudy .. ![]() ![]()
22 grudnia 2017 godz. 01:17:57 |
|
|
OFF
![]() Exp: 2346
Level: 69
![]() Data dołączenia: 29.11.2012
![]() Postać:
Setech
Profesja: Elite Knight
Level: 689
Osiągnięcia: 843
Liczba postów: 312
|
Lepszy niż wszyscy "strimerzy" razem wzięci !
![]()
22 grudnia 2017 godz. 11:57:28 Edytował Sitechi 22 grudnia 2017 godz. 11:57:51 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Przełom roku to dla mnie przeważnie pracowity okres. Do tego krótki wypad między świętami a Sylwestrem na Mazury, który pomógł podładować akumulatory na nadchodzący 2018 rok sprawił, że nie było czasu na grę przez cały tydzień.
Na dublu wbiłem poziom z hakiem :> ![]() ![]() Na szczęście dziś udało mi się uzyskać wpis na małe smoczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mały smaczek podczas jednego z polowań, ![]() ![]() ![]() Podsumowanie całego wpisu na ![]() ![]() ![]() Bonus w postaci najazdu na Parne Pola, skrin z bossem ![]() ![]() ![]() To tyle na ten moment, wracam do Liberty Bay dokończyć wpisy na Quary. Wszystkiego dobrego w 2018! :> Mija styczeń, moja sesja wygląda bardzo optymistycznie, być może uda się zarezerwować cały luty na przyjemności, w tym Tibię ![]() Ogólnie tułam się po wielu miejscach, niekoniecznie przeznaczonych na mój poziom ![]() Na szczęście wcale mi to nie przeszkadza, jedynie tym, którzy spotykają mnie na swojej drodze, ale bestiariusz sam się nie zrobi... Poznałem matemagię... Co dziwne, po raz pierwszy wykonałem tego questa. Uważam się za dość doświadczonego gracza, który regularnie gra w Tibię od 2007 roku. Jak się okazuje, moja znajomość Mainlandu nie była stuprocentowa ![]() ![]() Braindeathy podejście drugie, równie owocne ![]() Quary się zrobiły w 60% ![]() ![]() ![]() Osiągnięcie prawdopodobnie za wpis dziesięciu 3-gwiazdkowych potworów do bestiarusza ![]() ![]() ![]() To interesujące, że mimo tak dużej ilości wybitych quar nie udało mi się zdobyć ani jednej ![]() ![]() ![]() 407 poziom wbity po raz pierwszy ![]() 408 wpadł na Oramondowych quarach ![]() Aktualnie znów 407 ![]() Nieumarłe smoki będą katorgą dla mojego bestiarusza, mimo to powoli jakoś wpadają.. ![]() Roshamuul na rozluźnienie ![]() Wpis na lodowe smoki podzieliłem na dwie części. Pierwsze 500 smoków biłem z preyem, drugie 500 - bez preya na loot (z preyem na dmg). Oto efekty ![]() Z preyem: ![]() Bez preya: ![]() Końcowy wpis: ![]() Tym razem brakło ![]() Na koniec ku przestrodze ![]() ![]() Pozdrawiam :>
28 stycznia 2018 godz. 00:15:28 |
|
|
OFF
![]() Exp: 913
Level: 43
Data dołączenia: 08.01.2018
Postać usunięta.
Liczba postów: 148
|
Od którego poziomu zacząłeś expić na roshamuul z diamond arrowami? Profit po prostu bajeczny, zastanawiam skę, kiedy sam będę mógł tyle wyciągać
![]() Swoją drogą, najwyższego RP miałem na poziomie jakos 170. Expiłem nim na roshamuul przed mostkiem one by one i było fajowo, ale się zastanawiam... skoro te silencery obniżają m level, to czy nie ma jakichś dużych problemów z leczeniem? Taka exura gran san za 200 czy 300 to trochę mało ![]()
30 stycznia 2018 godz. 08:23:34 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
Rihann napisał(a): Od kiedy weszły, czyli miałem wtedy jakoś 380~ poziom ![]() Co do leczenia to nigdy sie nad tym nie zastanawiałem, 60% z mlvla to dalej exura gran san za jakies 400-550 wchodzi, po za tym sa ultimate spirit potiony ktore daja dosc duzo hp i troche many, takze mozna to przetrzymac, przed mostkiem nie ma tragedii z tym ![]() ![]() Prey na ![]() ![]() Poziom odrobiony, loot z warlocka jak widać standardowy ![]() ![]() Wpis na ![]() ![]() ![]() Brakuje ![]() ![]() Również dokończyłem wpis na ![]() ![]() W poszukiwaniu ![]() ![]() ![]() ![]() Wpis na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowanie dzisiejszego błądzenia po quarach ![]() ![]() Oraz podsumowanie łupów na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy ![]()
30 stycznia 2018 godz. 23:12:52 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1637
Level: 57
![]() Data dołączenia: 07.06.2015
Postać usunięta.
|
Temat mega mi się podoba! Bardzo motywujesz do gry
![]()
31 stycznia 2018 godz. 08:08:37 |
|
|
ON
I want out
![]() Postać:
Pall Ciemna
|
@Rucrus
Dzięki, mi komentarze również dodają motywacji ![]() Podsumowanie weekendu Sprawna sesja pozwoliła mi na maksymalne wykorzystanie tego wydarzenia, trochę różnych huntów porobiłem ![]() Zanim jednak przejdziemy do meritum, garść huntów sprzed piątku. Prey na ![]() Łup chyba życiowy jak na tą miejscówkę ![]() ![]() W czwartek wieczór miałem okazję wybrać się na Goromę, preye wpadły idealnie na ![]() ![]() ![]() Poziom 409 ![]() Pierwszy hunt ![]() ![]() Drugi hunt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nowe minotaury na Mintwallin są dokokszone pod względem łupu ![]() ![]() ![]() Nie mogło braknąć ![]() ![]() Poziom 410 ![]() ![]() ![]() Werebossy niezbyt łaskawe - spadły dwa tokeny :> ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Niedziela pod znakiem Oramond - katakumby z minotaurami oraz prey na Demony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec bestiary i aczek za latanie dywanem (myślałem, że go już mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Aktywny tydzień tibijski owocuje obfitymi polowaniami, oto kolejna porcja ![]() kolejny prey na ![]() ![]() ostatnio biję dużo grimów, także poziom idzie w miarę szybko ![]() ![]() 411 poziom doświadczenia ![]() Szybki hunt ale godny uwagi ze względu na ![]() ![]() ![]() 412 poziom doświadczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać, nawet na grimach idzie profitować ![]() ![]() Spróbowałem swoich sił na Upper Roshamuul, wpadł prey na ![]() ![]() #odskocznia Próba złapania owieczki spełza na niczym... ![]() ![]() ![]() Kolejne polowanie na ![]() ![]() Jest i wpis ![]() 413 poziom doświadczenia ![]() 414 poziom doświadczemia ![]() Kojarzycie tą miejscówkę? ![]() ![]() Pozdrawiam :>
13 lutego 2018 godz. 22:37:50 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[