Z tego co pamietam jest osiągniecie za rozkopanie x ilości dziur(?)
Ile ich trzeba rozkopac?
Wiadomość |
---|
Z tego co pamietam jest osiągniecie za rozkopanie x ilości dziur(?)
Ile ich trzeba rozkopac? |
18 października 2014 godz. 15:21:57
![]() |
Luris napisał(a): Z tego co pamietam jest osiągniecie za rozkopanie x ilości dziur(?) Ile ich trzeba rozkopac? 500 |
18 października 2014 godz. 15:30:57 Podziękowali: Luris |
Czasem po zabiciu scaraba pojawia sie jakis napis i respi sie scorpion.
Właśnie stąd moje pytanie - czy za zabicie x zrespionych scorpionów jest aczek? |
21 października 2014 godz. 15:55:43
![]() |
Siemanko, mam pytanie odnośnie achieva za spędzony czas pod wodą (w hełmie) czy można achievement ten otrzymać za przebywanie na sea serpentach w svar?
|
25 października 2014 godz. 21:01:26 Podziękowali: makler6 |
Composed napisał(a): Siemanko, mam pytanie odnośnie achieva za spędzony czas pod wodą (w hełmie) czy można achievement ten otrzymać za przebywanie na sea serpentach w svar? Najprawdopodobniej chodzi ci o achievement, który jest za CHODZENIE pod wodą, a nie przebywanie - jak to troszkę mylnie napisałeś. Ale tak, achievement jest możliwy do zdobycia również w Svar na serpentach. |
26 października 2014 godz. 09:34:36
![]() |
Zapewne chodzi o achivment "deep sea diver". To bardzo długa droga przed tobą wpada gdzieś po 80-90 taskach. A bicie rp po 1 to trochę męczarnia ale jak uważasz.
Osobiście polecam zrobienie go w yala przed wejściem na quary na flashu z zablokowanymi strzałkami. ![]() Ja ogólnie zrobiłem coś około 60-70 tasków, a reszte jakoś 20h dorobiłem w yala bo już miałem dość expienia na sea. Ogólnie liczyłem ze jak ktoś wcześniej nigdy nie expił na quarach albo sea serpentach to zrobienie tego aczka, biorąc pod uwagę prędkość chodzenia pod wodą to około 100h. Od razu uprzedzam pytania tak liczy do aczka chodzenie po sqm takich jak white marble rock. |
26 października 2014 godz. 10:22:11
![]() |
Wielkie dzięki, mam zrobione z 15-20 tasków na SS i myślałem, że jestem już gdzieś na końcu taska tymczasem okazuje się, że to dopiero początek
![]() ![]() MichaelDevil napisał(a): Zapewne chodzi o achivment "deep sea diver". To bardzo długa droga przed tobą wpada gdzieś po 80-90 taskach. A bicie rp po 1 to trochę męczarnia ale jak uważasz. Osobiście polecam zrobienie go w yala przed wejściem na quary na flashu z zablokowanymi strzałkami. Ja ogólnie zrobiłem coś około 60-70 tasków, a reszte jakoś 20h dorobiłem w yala bo już miałem dość expienia na sea. Ogólnie liczyłem ze jak ktoś wcześniej nigdy nie expił na quarach albo sea serpentach to zrobienie tego aczka, biorąc pod uwagę prędkość chodzenia pod wodą to około 100h. Od razu uprzedzam pytania tak liczy do aczka chodzenie po sqm takich jak white marble rock. Odradzam to miejsce, właśnie zaliczyłem glebę, bo jakiś gnój przesunął mnie tak, że spadłem na dół na quary Nie cytujemy zdjęć. zamieścił Deezy |
08 listopada 2014 godz. 21:20:34 Edytował Deezy 08 listopada 2014 godz. 22:29:55 |
Composed napisał(a): Wielkie dzięki, mam zrobione z 15-20 tasków na SS i myślałem, że jestem już gdzieś na końcu taska tymczasem okazuje się, że to dopiero początek ![]() ![]() MichaelDevil napisał(a): Zapewne chodzi o achivment "deep sea diver". To bardzo długa droga przed tobą wpada gdzieś po 80-90 taskach. A bicie rp po 1 to trochę męczarnia ale jak uważasz. Osobiście polecam zrobienie go w yala przed wejściem na quary na flashu z zablokowanymi strzałkami. Ja ogólnie zrobiłem coś około 60-70 tasków, a reszte jakoś 20h dorobiłem w yala bo już miałem dość expienia na sea. Ogólnie liczyłem ze jak ktoś wcześniej nigdy nie expił na quarach albo sea serpentach to zrobienie tego aczka, biorąc pod uwagę prędkość chodzenia pod wodą to około 100h. Od razu uprzedzam pytania tak liczy do aczka chodzenie po sqm takich jak white marble rock. Odradzam to miejsce, właśnie zaliczyłem glebę, bo jakiś gnój przesunął mnie tak, że spadłem na dół na quary Jak zablokujsz hotkeye i będziesz full afk to w każdym miejscu inny gracz jest Cię w stanie przesunąc tak, że będziesz w stanie zejść ze schodów i paść |
09 listopada 2014 godz. 15:47:48 |
Jakie proste aczki mogę zdobyć na niskim lvlu?
|
14 listopada 2014 godz. 19:36:37
![]() |
14 listopada 2014 godz. 21:09:01
![]() |
wlatca napisał(a): Jakie proste aczki mogę zdobyć na niskim lvlu? Na scinanie trzciny i destylowaniu jej Na pisanie Hi->Map->yes do wszystkich guide Na scinanie zboza Na rybki Na granie na instrumencie Na uzycie treasure map Na uzycie ![]() ![]() ![]() ![]() Na ciastka i ciasta!;3 troche ich jeeeest, nie chce mi sie wymieniac wszystkich ![]() |
15 listopada 2014 godz. 20:07:19
![]() |
@up
Jak sie ten aczek na rybki nazywa/na czym poelega? |
15 listopada 2014 godz. 20:59:25
![]() |
Masz aczek za łowienie zwykłych rybek i łowienie w lodzie. No i jeszcze łowienie na zao jak jest mini world change.
|
15 listopada 2014 godz. 21:14:18
![]() |
Luris napisał(a): @up Jak sie ten aczek na rybki nazywa/na czym poelega? (Here fishy, fishy) trzeba zlowic.. 1 albo 1,5k rybek;D w lodzie 250 ; )! (Exquisite taste nazwa;D) |
15 listopada 2014 godz. 21:24:49 Edytowała Lady Evo 15 listopada 2014 godz. 21:30:31 ![]() |
1k rybek w normalnej wodzie to "Here Fishy, Fishy!"
250 w lodzie to Exquisite taste Przy czym należy pamiętać, że np łowienie w lodzie nie liczy sie do lowienia w normalnej wodzie ![]() |
15 listopada 2014 godz. 22:04:05 |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]
[ Edytor ]