|
|
Dyskusja dotycząca Knighta
|
|||
Autor | Wiadomość | ||
OFF
![]() Exp: 346
Level: 26
![]() Data dołączenia: 02.06.2009
![]() Postać:
Zbyszko Wojownik
Profesja: Elite Knight
Level: 723
Osiągnięcia: 1105
Serwer: Secura
Tytuł: Enlightened of Tibia
Liczba postów: 266
|
obsmarkane uszy napisał(a): @zbyszko co Ty mi porownujesz bersekery do cyklopow? tak cyklop da 150 expa ale na mistrock ze stoneshowerami bierzesz po 10cyklopow a exp siega prawie ze 300k/h ofc bez zbierania gp i smieci. Widac ze zakonczyles gre magiczna na dragonach z exori frigo ![]() mag = duze waste jesli robi sie pg. dopiero od 150lvl zaczalem robic duze profity i dlatego wole maga. chociaz po blessy trzeba ganiac... ![]() uwazasz ze masz maly heal?znajdz eda ktory bedzie cie leczyl co ture do fulla ![]() Kolego odniosłem się do twojej wypowiedzi ze 1kk w mig stracisz...znam ten sposób mistrock itd..ale ty za 1kk poexpisz tak ile 20-30 lvl i jestes goly i wesoly moim sposobem bijes zwolniej(a i tak szybciej od jakiegokolwiek eka czy rp). PG fajna sprawa ale robić to bezmyślnie..to śmiech.. Co do banuty..fakty ja biegam całe najczęsiej całe pietro -1 lub jak jest zajęte to 0 bo osobiście nienawidzę meduz..wkurzają mnie dlatego na -2 jestem rzadko najczęściej jak jest exp x2. Wiem że na -2 jest lepszy exp parę razy tam biłem ale dokładnych liczb nie znam a z racji że nie lubię tam bić piszę jaki mam realny exp/h czyli +- 1,5kk/h Co do faktu narzekania na EK i ewentualnej zmiany..nie zmienię bo lubię grać EK ale jako tank się nie sprawdza bo jak biorę klatę to mi życie spada szybciej niż majtki damy lekkich obyczajów..Jako damage dealer też lipa.. Co do faktu że Cipsoft nie może nic zrobić się mylisz, mógłby podnieść hity z "lapy" tak by się opłacało zaznaczać jakiegoś moba w battle..tym sposobem tak jak rp byłbym w stanie bić demy na taska..oczywiście dostawałbym więcej po tyłku z racji że muszę do tego dema podejść i z racji tego że leczę się jak w polskim szpitalu. Co do undeadów i ghastly chciałem zaznaczyć że inne profesje mają lepszą zabawę(zróżnicowanie)nie odnosiło się to striket do postaci magicznych bo ekowie skazani na banute/asury/serpenty/gloothy. Mówię o dobrym expie i w miarę proficie.Mój najwyższy lvl magiczny to 156 więc nie biłem nim nigdy undedów czy ghastly.undeady to raczej RP ale ghastly gdy szedłem bić bossa widziałem msa 300+ bił, wall na ziemi i sobie chłopak radził, a że ty nie byłeś nie nie znaczy że nie można. Ja osobiście próbowałem bić ghastly solo parę razy i niestety za każdym razem spore waste, teoretycznie ek może bić większość mobów Demony też biłem na taksa(Ms wydając 130k ma profit 130k jak nie więcej i ubija +-80 sztuk - ja za tą aksę ubiłem niecałe 40)ale relacja zysk/exp jest po prostu kiepska. Za czasów uh jak najwyższym lvlem był level 150(pamiętam jak cachero bił się o pierwsze 200 z bubble i przegrał bo dostał bana).Wtedy jeszcze nikt nie wiedział że MS/ED jest zbugowany i że co lvl przyrasta mu moc magii.Między innymi na tym błędzie MDW wbił swój lvl a przestał grać gdy zmienili formułę przyrostu magii.na bazie tego błędu ekom tak jak i mi opłacało się bić tomby z gfb/explo/hmm lub wrl z exlo Kolego wtedy nie było wiadomo że magiczne będą mocniejsze od EKów.Jak ja robiłem orc fortress quest to ze mną szło 3 ms i każdy po powiedzeniu hi do króla orków używał UE by to wybić..najlepszy exp dla eka 100 był dwarf guardy(exp 40-50k/h).Manasy kosztowały 100gp za sztukę, nie stakowały się i mało kto ich używał.Runek nie szło kupić w sklepie tylko od ludzi,nie biło się mobów z exori vis(bo tylko vis był) tylko z hmm takie czasy pamiętam. Dlatego z pełnym przekonaniem mówię Ci że balansu nie ma bo po prostu ludzie nawbijali za duże lvle a Cipsoft nadal działa tak jakby max lvl był 100, i chciałbym by to zmienili. Pozdrawiam Mariusz/Zbyszko
07 kwietnia 2016 godz. 23:30:35 |
|
||
|
|||
OFF
Inżynier
![]() ![]() ![]() ![]() Exp: 2769
Level: 74
![]() Data dołączenia: 16.10.2009
![]() Postać:
Olimek Ed
Profesja: Druid
Level: 522
Osiągnięcia: 746
Serwer: Monza
Liczba postów: 2176
|
tez chcialbym cofnac sie do starej tibii i grac tak jak kiedys ale cipsoft nie zrobi ani servera ani clienta z stara tibi juz nigdy.
Ja na ghastly nie chodze bo nie warto i to kazdy ed wie a ms bil moze dla funu albo poprotu chcial zaliczyc taska taki kolekcjoner taskow. Tylko narzekasz jaki to ek slaby, a potem mowisz ze lubisz nim grac to ja juz ciebie nie rozumiem. Chyba ci sie tibia znudzila.
07 kwietnia 2016 godz. 23:50:10 |
|
||
OFF
Pan Sarkazm
![]() ![]() Exp: 2407
Level: 69
![]() Data dołączenia: 05.01.2011
![]() Postać:
Ameriov
Profesja: Knight
Level: 408
Osiągnięcia: 675
Serwer: Bona
Partnerka:
Dolpp
Gildia:
Chosen Civil Defenders
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 1832
|
Za czasów UH mimo, że byłem nubem z niskim lvl (chociaż gram od 2002), to nawet ja wiedziałem o "bugu" z mlvl, że EK z 15mlvl z SD miałby hity lepsze niż najlepszy w tamtych czasach MS/ED. To nie był bug, tylko dzięki temu EK mógł się leczyć UHami- inaczej nie dało się tego w tamtym czasie rozwiązać. Więc nie mów mi, że nikt o tym nie wiedział, bo wiedział prawie każdy.
Podobnie dużo ludzi już wtedy ogarniało jaki power ma wyskillowany MS, tylko jak wspomniałem a chyba nie doczytałeś, MS bez many to był trup, bo jak miał 20 manasów w bp i jeszcze ręcznie musiał je klikać, to przy 0 many starczyły 2 dragi, żeby takiego 100MSa ubić. Dlatego większość ludzi grało EKami i EKi to były najwyższe lvle... Do czasu. Potem topka graczy ogarnęła, że jak posiedzi nad mlvl MSem to może siekać po 1000 hp z SDków w demony i w zasadzie tak można expić nawet z tym głupim w tamtych czasach manasowaniem bo wszystko ubiją zanim im zje mane, a exp rósł dużo szybciej niż EKom ze swoimi turbo hitami po 100 w draga (exori nikt w zasadzie poza czyszczeniem questów nie używał, bo zjadało 2/3 many czy coś koło tego, niezaleznie od lvl). Więc nie mów, że to była jakaś tajemna wiedza. EK już wtedy nie mogli chodzić na wszystko, a mag z odpowiednim mlvl owszem. Jedynie co się zmieniło to RP, bo w tamtych czasach RP od 70lvl do usranej śmierci byli skazani na bicie dragów. Nie mam pojęcia jak ludzie to wytrzymywali i wbijali 200~ :V A jeszcze jedno- MS miał wszystkie swoje spelle, vis hury itd, nie tak jak mówisz. W dodatku mieli łatwiej- bo zawsze albo energia zadawała obrażenia, albo trzeba było bić explo/SD (przy czym zarówno SD i vis hur zadawało obrażenia maxymalne 95% rodzajom mobów), a nie żywioły jak teraz i zastanawiać się, czy tutaj trzeba walnąc thundera, gfb, ava, czy co. Jedyna różnica- zwykły exori vis bił tylko kratkę naprzód, więc rzeczywiście nim biło się tylko z blokerem. Przeciętni MS wtedy expili UE/UE/Vis Hur i refill many, Ci ogarnięci biegali jak najdłużej bijąc z samych run a mane wykorzystując na leczenie.
08 kwietnia 2016 godz. 00:36:17 |
|
||
OFF
![]() Exp: 1011
Level: 45
Data dołączenia: 15.02.2016
Liczba postów: 62
|
Nie było żadnego buga, był po prostu inny system liczenia siły magicznej. Był przede wszystkim prosty.
Wyglądało to następująco: Każdy lvl dodawał 2% siły magii, każdy mlvl dodawał 3% siły magii. Każda postać na początku miała podstawowy współczynnik siły magii ustawiony na 100%. Więc jeżeli ktoś nie osiągnął jeszcze tych 100% to i tak miał te 100% (np 10 lvl z 15 mlvlem, miał 20*2%+15*3% co dawało 85% łącznie, a mimo to bił 100%). Zabawa się zaczynała od przekroczenia 100%, np 50 ek z 4 mlvlem miał 112%. Teraz samo mięsko. Dlaczego system był zły? Bo przyrost mocy był za szybki. 100 ms, który miał 60 mlvl miał już 380% siły magii, 150 ms z 75 mlvlem miał już 525% siły magii. Czyli bardzo szybki progres. Jeżeli połączy się to z siłą run (nie pamiętam dokładnie jaka była) to wyjdą kosmiczne liczby. SD na podstawie biło 133-188, czyli wspomniany wcześniej 100 ms uderzy już od 505 do 714! Z kolei 150 ms walnie z tego samego SD hit rzędu od 698 do 987! Właśnie ten przyrost wykorzystał Mateusz Dragon Wielki, który tuż przed zmianą systemu liczenia siły magii potrafił z SD uderzyć ponad 2000! Słownie ponad dwa tysiące! Demon na 4 hity, kiedy mpa było warte tyle co pacc na pół roku. Teraz chwila na spekulacje. Co się by stało, gdyby nie zmiana systemu liczenia siły magii? Kharsek 961 ek - siła magii - 1964%, hity z gfb na poziomie 100% - 33-66 hit najwyższej postaci obecnie w tibii? od 648 do 1296!, a gdyby mógł bić z sd (z buffem może) to biłby od 2612 do 3692. Tyle na temat dawnego systemu siły magicznej.
08 kwietnia 2016 godz. 10:20:50 |
|
||
OFF
![]() Exp: 346
Level: 26
![]() Data dołączenia: 02.06.2009
![]() Postać:
Zbyszko Wojownik
Level: 723
Osiągnięcia: 1105
Tytuł: Enlightened of Tibia
Liczba postów: 266
|
Tibia mi się nie znudziła ja uwielbiam tę klasę postaci, tylko nie mogę znieść faktu że jest tak okaleczona w tibii.Gram też w diablo 3 i moją ulubioną klasą jest barb.
Ameriov napisał(a): Za czasów UH mimo, że byłem nubem z niskim lvl (chociaż gram od 2002), to nawet ja wiedziałem o "bugu" z mlvl, że EK z 15mlvl z SD miałby hity lepsze niż najlepszy w tamtych czasach MS/ED. To nie był bug, tylko dzięki temu EK mógł się leczyć UHami- inaczej nie dało się tego w tamtym czasie rozwiązać. Więc nie mów mi, że nikt o tym nie wiedział, bo wiedział prawie każdy. Podobnie dużo ludzi już wtedy ogarniało jaki power ma wyskillowany MS, tylko jak wspomniałem a chyba nie doczytałeś, MS bez many to był trup, bo jak miał 20 manasów w bp i jeszcze ręcznie musiał je klikać, to przy 0 many starczyły 2 dragi, żeby takiego 100MSa ubić. Dlatego większość ludzi grało EKami i EKi to były najwyższe lvle... Do czasu. Potem topka graczy ogarnęła, że jak posiedzi nad mlvl MSem to może siekać po 1000 hp z SDków w demony i w zasadzie tak można expić nawet z tym głupim w tamtych czasach manasowaniem bo wszystko ubiją zanim im zje mane, a exp rósł dużo szybciej niż EKom ze swoimi turbo hitami po 100 w draga (exori nikt w zasadzie poza czyszczeniem questów nie używał, bo zjadało 2/3 many czy coś koło tego, niezaleznie od lvl). Więc nie mów, że to była jakaś tajemna wiedza. EK już wtedy nie mogli chodzić na wszystko, a mag z odpowiednim mlvl owszem. Jedynie co się zmieniło to RP, bo w tamtych czasach RP od 70lvl do usranej śmierci byli skazani na bicie dragów. Nie mam pojęcia jak ludzie to wytrzymywali i wbijali 200~ :V A jeszcze jedno- MS miał wszystkie swoje spelle, vis hury itd, nie tak jak mówisz. W dodatku mieli łatwiej- bo zawsze albo energia zadawała obrażenia, albo trzeba było bić explo/SD (przy czym zarówno SD i vis hur zadawało obrażenia maxymalne 95% rodzajom mobów), a nie żywioły jak teraz i zastanawiać się, czy tutaj trzeba walnąc thundera, gfb, ava, czy co. Jedyna różnica- zwykły exori vis bił tylko kratkę naprzód, więc rzeczywiście nim biło się tylko z blokerem. Przeciętni MS wtedy expili UE/UE/Vis Hur i refill many, Ci ogarnięci biegali jak najdłużej bijąc z samych run a mane wykorzystując na leczenie. C do gry MS/ED 12 lat temu i jego mocy.Zero miejsc do bicia po 6-12 mobów,manasy 100gp,runy tylko od graczy - to były ograniczenia przez które magiczne radziły sobie podobnie do EK/RP.Niestety Cipsoft popsuł delikatny balans za sprawą dodawania wielu miejsc z dużą ilością mobków, relatywnie tanich run. Co do czarów chodziło mi o żywioły exori flam/frigo/mort/tera.Wavy były. EKa nikt nie bierze jako demage dealera.wz potrzebny w sumie 1 na drogę i bossa,bossy typu obujos 1 ek starczy.Nigdy ek solo czy w 2 ek nie zloocił golden bootsów.Kolega mahawka na 390 solował EDem EK tego nie zrobi.Niejednokrotnie RP zastępuje EKa.Widziałem takie expy na rosh małym czy na wallsach. Exeta praktycznie bezużyteczna exetuję moba a on dalej leci za/do EDa.Mana się szybko kończy długie manasowanie.Duża ilość cap w większości zajęta potami.EK na huncie wspólnym ma zbierać loot zdązyć się namanasować, bić,plinować swojego hp(niby ed to robi ale zawsze jest ale), pilnować czy nic się nie przerzuca i jeszcze lurować moby inni mają łatwiej. EK 380+ tylko może expić z expem 2kk/h to takie zapożyczenie od pipsa wtedy 260: ![]() Powiem tak EK i RP moim zdaniem powinien zostać wzmocniony. Kolejny przykład z tematu pipsa: Jakby ktoś nadal nie rozumiał dlaczego przestałem grać palkiem: ![]() ![]() Żeby mieć w miarę dobry exp/h bije jak postacie magiczne: mas san > gfb > mas san > gfb... leczy się o wiele gorzej, słabiej atakuje. Żeby osiągnąć dobry exp musi iść na doczepkę do team huntu, solo nie poexpi tak samo dobrze jak postacie magiczne. Skoro jest zmuszony expić jak postacie magiczne to czy nie lepiej wziąć do tego profesję która jest do tego stworzona? Sprawdźcie to a zrozumiecie o co chodzi[/quote] Pozdrawiam Zbyszko/Mariusz
08 kwietnia 2016 godz. 10:38:45 |
|
||
OFF
Inżynier
![]() ![]() ![]() ![]() Exp: 2769
Level: 74
![]() Data dołączenia: 16.10.2009
![]() Postać:
Olimek Ed
Level: 522
Osiągnięcia: 746
Serwer: Monza
Liczba postów: 2176
|
te 7kk/h to z voucherem a kiedys mozna bylo aktywowac kilka voucherow naraz i moze on tak mial a moze nie.
Moglbym sie np zgodzic an zmocnienie eka ale cos za cos. zmienic jego exori gra wyglad skilu czy jak to nazwac ze poprostu mialby wiekszy zasieg jak np exori mas. Ale nic wiecej bym nie dodal. Jesli chodzi o to kto ma najgorzej w team huncie to uwazam ze ed. Poniewaz musi leczyc siebie i eka a wiadomo ze dosc czesto sa ponad klatki i ciezko czasem ogarnac zeby samemu nie pasc a ek zawsze z trapa sobie moze wyjsc i ma te uhp ale i tak to druid sie musi stresowac. Sio+leczenie siebie+bicie.
08 kwietnia 2016 godz. 12:35:38 |
|
||
OFF
![]() ![]() ![]() Exp: 1607
Level: 57
![]() Data dołączenia: 29.07.2013
![]() Postać:
Xmilo
Level: 108
Osiągnięcia: 86
Serwer: Menera
Tytuł: Steward of Tibia
Liczba postów: 1211
|
tam te 7kk/h to bankowo na voucherze, wiec nie ma czym sie podniecać. Zbyszek psiał, że lubi grać ekem, ale jakoś dalej narzeka. Dalej uważam, że nie potrafisz knightem grać.
08 kwietnia 2016 godz. 12:39:12 |
|
||
OFF
![]() Exp: 2374
![]() Data dołączenia: 10.02.2015
Postać usunięta.
Liczba postów: 346
|
Saint Marshall napisał(a): te 7kk/h to z voucherem a kiedys mozna bylo aktywowac kilka voucherow naraz i moze on tak mial a moze nie. Moglbym sie np zgodzic an zmocnienie eka ale cos za cos. zmienic jego exori gra wyglad skilu czy jak to nazwac ze poprostu mialby wiekszy zasieg jak np exori mas. Ale nic wiecej bym nie dodal. Jesli chodzi o to kto ma najgorzej w team huncie to uwazam ze ed. Poniewaz musi leczyc siebie i eka a wiadomo ze dosc czesto sa ponad klatki i ciezko czasem ogarnac zeby samemu nie pasc a ek zawsze z trapa sobie moze wyjsc i ma te uhp ale i tak to druid sie musi stresowac. Sio+leczenie siebie+bicie. Nie zgodziłbym się, że ed ma najgorzej w th. Oglądnij casta jak hunca w teamie na Katach. Moby tak szybciutko padaja, ze w ogóle nie trzeba trzymac ek na sio tylko na resie wraz z rp. Zawsze może wyjsc z trapa? no nie wiem jeżeli ma pełną klate to uhp, które lecza po (600-800) to raczej full hp nie zrobi, aby np. walnąć exita. Kwestia kto jak gra i ogarnia. A ed jedna ręką wciska hoty, które są mu potrzebne : spelle, leczenie siebie i res ewentualnie sio. Moim zdaniem ed nie ma aż tak najgorzej ![]()
08 kwietnia 2016 godz. 12:51:12 |
|
||
OFF
![]() ![]() Exp: 2366
![]() Data dołączenia: 07.11.2010
![]() Postać:
Otogar
Profesja: Royal Paladin
Level: 329
Osiągnięcia: 720
Gildia:
Circle of Life
Tytuł: Warrior of Tibia
Liczba postów: 581
|
Kurczę, żeby narzekać, że ek nie ma dps, kiedy output w 8 mobów ma taki jak mag z sd w jeden to trzeba naprawdę nienawidzić swojej postaci. xD
Ale no tak, manasowanie największy problem i nie da się combo robić bez końca. smutnażaba.jpg
08 kwietnia 2016 godz. 13:10:55 Edytował Olass 08 kwietnia 2016 godz. 13:11:56 |
|
||
OFF
![]() Postać:
Xmilo
|
Fajny Ek napisał(a): Saint Marshall napisał(a): te 7kk/h to z voucherem a kiedys mozna bylo aktywowac kilka voucherow naraz i moze on tak mial a moze nie. Moglbym sie np zgodzic an zmocnienie eka ale cos za cos. zmienic jego exori gra wyglad skilu czy jak to nazwac ze poprostu mialby wiekszy zasieg jak np exori mas. Ale nic wiecej bym nie dodal. Jesli chodzi o to kto ma najgorzej w team huncie to uwazam ze ed. Poniewaz musi leczyc siebie i eka a wiadomo ze dosc czesto sa ponad klatki i ciezko czasem ogarnac zeby samemu nie pasc a ek zawsze z trapa sobie moze wyjsc i ma te uhp ale i tak to druid sie musi stresowac. Sio+leczenie siebie+bicie. Nie zgodziłbym się, że ed ma najgorzej w th. Oglądnij casta jak hunca w teamie na Katach. Moby tak szybciutko padaja, ze w ogóle nie trzeba trzymac ek na sio tylko na resie wraz z rp. Zawsze może wyjsc z trapa? no nie wiem jeżeli ma pełną klate to uhp, które lecza po (600-800) to raczej full hp nie zrobi, aby np. walnąć exita. Kwestia kto jak gra i ogarnia. A ed jedna ręką wciska hoty, które są mu potrzebne : spelle, leczenie siebie i res ewentualnie sio. Moim zdaniem ed nie ma aż tak najgorzej ![]() A grałeś druidem i byłeś w takiej sytuacji?
08 kwietnia 2016 godz. 14:01:43 |
|
||
OFF
![]() Exp: 2374
![]() Data dołączenia: 10.02.2015
Postać usunięta.
Liczba postów: 346
|
Fenomenalny Homik napisał(a): Fajny Ek napisał(a): Saint Marshall napisał(a): te 7kk/h to z voucherem a kiedys mozna bylo aktywowac kilka voucherow naraz i moze on tak mial a moze nie. Moglbym sie np zgodzic an zmocnienie eka ale cos za cos. zmienic jego exori gra wyglad skilu czy jak to nazwac ze poprostu mialby wiekszy zasieg jak np exori mas. Ale nic wiecej bym nie dodal. Jesli chodzi o to kto ma najgorzej w team huncie to uwazam ze ed. Poniewaz musi leczyc siebie i eka a wiadomo ze dosc czesto sa ponad klatki i ciezko czasem ogarnac zeby samemu nie pasc a ek zawsze z trapa sobie moze wyjsc i ma te uhp ale i tak to druid sie musi stresowac. Sio+leczenie siebie+bicie. Nie zgodziłbym się, że ed ma najgorzej w th. Oglądnij casta jak hunca w teamie na Katach. Moby tak szybciutko padaja, ze w ogóle nie trzeba trzymac ek na sio tylko na resie wraz z rp. Zawsze może wyjsc z trapa? no nie wiem jeżeli ma pełną klate to uhp, które lecza po (600-800) to raczej full hp nie zrobi, aby np. walnąć exita. Kwestia kto jak gra i ogarnia. A ed jedna ręką wciska hoty, które są mu potrzebne : spelle, leczenie siebie i res ewentualnie sio. Moim zdaniem ed nie ma aż tak najgorzej ![]() A grałeś druidem i byłeś w takiej sytuacji? Nie, nie muszę bo tak jest, nie trzeba grac druidem i być w takiej sytuacji, aby ocenić to czy ed ma najgorzej w th czy nie... Jak napisałem powyżej zależy to od tego kto jak gra oglądnij sobie casta jak bija katy i nie tylko (500-600 lvl) i zobaczysz, że ed jak i pozostali nie mają dzieżko chyba, ze masz na myśli 200-300 lvl gdzie biją nie wiadomo co to wtedy ed jak i ek muszą się natrudzić na huncie. Podajcie dany spot hunta lvl teamu i dopiero wtedy można spekulować kto faktycznie ma najgorzej czy też nie. A nie walić hardo, że ed ma najgorzej ![]()
08 kwietnia 2016 godz. 14:32:26 Edytował Fajny Ek 08 kwietnia 2016 godz. 14:34:36 |
|
||
OFF
![]() ![]() Exp: 2329
Level: 68
Data dołączenia: 01.07.2012
Postać usunięta.
Liczba postów: 728
|
Moje zdanie na temat eka
– za małe leczenie manasami – uhp mogły by dawać z 1% więcej co np. 10 lvli – exura ico zabiera praktycznie polowe manasa(ek nie magiczna profesja good joke) – atak z broni to masakra przy spamowaniu spelli z 1 na 10x wejdzie atak powinien być oddzielny CD na bicie z broni(i weź tu wbijaj skille jak nie da się na expie, a magiczne mogą wszędzie robić mlvl, a na dublu i voucherze to już masakra) - przez retargeting największy atut eka (exeta res) działa tak jak chce – ek bez ed to se może staminę powastować.
08 kwietnia 2016 godz. 15:02:37 Edytował Pan Mariolka 08 kwietnia 2016 godz. 15:05:52 |
|
||
OFF
![]() Postać:
Xmilo
|
Pan Mariolka napisał(a): Moje zdanie na temat eka – za małe leczenie manasami – uhp mogły by dawać z 1% więcej co np. 10 lvli – exura ico zabiera praktycznie polowe manasa(ek nie magiczna profesja good joke) – atak z broni to masakra przy spamowaniu spelli z 1 na 10x wejdzie atak powinien być oddzielny CD na bicie z broni(i weź tu wbijaj skille jak nie da się na expie, a magiczne mogą wszędzie robić mlvl, a na dublu i voucherze to już masakra) - przez retargeting największy atut eka (exeta res) działa tak jak chce – ek bez ed to se może staminę powastować. Naucz się grać knightem to zobaczysz, że to co piszesz to bzdury.
08 kwietnia 2016 godz. 15:28:56 |
|
||
OFF
![]() Exp: 908
Level: 43
Data dołączenia: 08.11.2012
Godność: Konrad
![]() Postać:
Pan Jurant
Level: 950
Osiągnięcia: 705
Serwer: Celesta
Tytuł: Keeper of Tibia
Liczba postów: 292
|
Fenomenalny Homik napisał(a): Pan Mariolka napisał(a): Moje zdanie na temat eka – za małe leczenie manasami – uhp mogły by dawać z 1% więcej co np. 10 lvli – exura ico zabiera praktycznie polowe manasa(ek nie magiczna profesja good joke) – atak z broni to masakra przy spamowaniu spelli z 1 na 10x wejdzie atak powinien być oddzielny CD na bicie z broni(i weź tu wbijaj skille jak nie da się na expie, a magiczne mogą wszędzie robić mlvl, a na dublu i voucherze to już masakra) - przez retargeting największy atut eka (exeta res) działa tak jak chce – ek bez ed to se może staminę powastować. Naucz się grać knightem to zobaczysz, że to co piszesz to bzdury. Proszę Cię, co chwile wypisujesz, że ktoś nie umie grać Ek. Rozumiem, że nie możesz się pogodzić z tym, że wielu z nas chce zmiany i dla Ciebie ek chyba jest za silny ale ten temat to dyskusja na temat eka, a nie jak kto umie nim grać.
08 kwietnia 2016 godz. 15:56:36 |
|
||
OFF
![]() ![]() Exp: 2329
Level: 68
Data dołączenia: 01.07.2012
Postać usunięta.
Liczba postów: 728
|
Fenomenalny Homik napisał(a): Pan Mariolka napisał(a): Moje zdanie na temat eka – za małe leczenie manasami – uhp mogły by dawać z 1% więcej co np. 10 lvli – exura ico zabiera praktycznie polowe manasa(ek nie magiczna profesja good joke) – atak z broni to masakra przy spamowaniu spelli z 1 na 10x wejdzie atak powinien być oddzielny CD na bicie z broni(i weź tu wbijaj skille jak nie da się na expie, a magiczne mogą wszędzie robić mlvl, a na dublu i voucherze to już masakra) - przez retargeting największy atut eka (exeta res) działa tak jak chce – ek bez ed to se może staminę powastować. Naucz się grać knightem to zobaczysz, że to co piszesz to bzdury. Gram knightem i umiem nim grać, ale fajnie by było coś zmienić, bo jak na razie najbardziej dopracowana profesja to druid, a reszta trochę pominięta od czasu 9+, a knight to już masakra od 7+ tibii dostał exorii min i 2x zmianę leczenia na exane mort i exure ico, a, no i jeszcze utury, których nikt nie używa poza botami, bo są nie opłacalne na większym lvlu, gdzie za 160 many exura ico da więcej hp niż utura gran też powinna dawać więcej co ileś lvli.
08 kwietnia 2016 godz. 17:54:02 Edytował Pan Mariolka 08 kwietnia 2016 godz. 17:54:47 |
|
||
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[
Lider Zespołu