Wiadomość |
---|
Coś mi się wydaje, że Tibi z tego nie zrobicie. Nigdy w Minecraft'a nie grałem, ale nie ukrywam chętnie bym zobaczył takie Ab'Dendriel z widoku tej gry.
|
30 sierpnia 2015 godz. 18:46:02
![]() |
@Knajcik
Należy wcisnąć T następnie wpisać /register hasło hasło" Przy każdym następnym logowaniu wystarczy wpisać "/login hasło". "T" włącza chat. |
30 sierpnia 2015 godz. 18:48:39
![]() |
Tibia 3D - Sesja #1 - Wycieczka na Mainland
![]() Reausumując do realnej Tibii jeszcze sporo brakuje w Projekcie 3D pozatym Minecraft preferuje zupełnie inne funkcje od realnej dlatego nie jest możliwe całkowite odwzorowanie Tibii 2D. Przydałby się również poradnik od strony autorów tego projektu dla nowo przybyłych graczy opisujący podstawowe jej funkcje. Trudno jest ocenić za pierwszym razem, bo w grze brakuje jeszcze wiele lokacji i expowisk. Można powiedzieć, że miło się ogląda krajobrazy z perspektywy 3D. Życzę jednak sukcesu na drodzę tworzenia tego projektu. Dla ciekawiskich pozostawiam 20 minutowy filmik relacjonujący przebieg wychodzenia z Rookgardu na Mainland i ekranizujący trójwymiarową rzeczywistość Tibii ![]() ![]() ![]() |
30 sierpnia 2015 godz. 21:02:17 Edytował Knajcik 30 sierpnia 2015 godz. 21:05:27 ![]() |
@Knajcik
Mogę ten filmik wrzucić na fanpage? Załączę oczywiście kto jest jego autorem ![]() |
30 sierpnia 2015 godz. 23:51:33
![]() |
Valdafaluk napisał(a): @Knajcik Mogę ten filmik wrzucić na fanpage? Załączę oczywiście kto jest jego autorem ![]() wrzucaj ![]() Mam problem z załadowaniem nowych textur: ![]() Wyświetla się coś takiego gdy w edycji serweru ustawiam opcje: Aktualizacja textur: Wł. włączone. |
23 września 2015 godz. 21:21:39
![]() |
Gry-online się wami zainteresowało
![]() ![]() ![]() |
23 września 2015 godz. 22:21:14
![]() |
Hejka!
Server się rozwija, coraz więcej graczy wbija ;D Tutaj jest trailer, zrobiony przez Krakomana, jednego z budowniczych ![]() ![]() ![]() |
24 września 2015 godz. 09:31:43 Edytował Valdafaluk 24 września 2015 godz. 09:33:20 ![]() |
Pikselki to idealna odskocznia od... pikselków xd.
|
26 września 2015 godz. 19:17:39
![]() |
Hejka
Aktualnie na serverze jest przerwa międzysezonowa, ale to po prostu znaczy tyle, że mniej się dzieje. Server wciąż jest otwarty ![]() Tak aktualnie wygląda mapa Projektu. Niedługo Mainland będzie skończony ![]() ![]() Przepraszam za dwa posty z rzędu ![]() Fields Of Glory mamy skończone, zostały tam jeszcze podziemia. Aktualnie budujemy Carlin. ![]() Skończyliśmy Carlin i całą powierzchnię Mainlandu! ![]() Zostały już tylko podziemia ![]() |
21 lutego 2016 godz. 10:27:34
![]() |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]