Wiadomość |
---|
Nooo, w końcu.
![]() |
24 lipca 2012 godz. 16:01:33 |
No i dalej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13:03 Stormin [256]: gosia bedzie potem pewnie ;p
13:03 Xerim [204]: a jak nie ;p 13:03 Stormin [256]: jej by nie bylo? xd |
24 lipca 2012 godz. 18:24:58
![]() |
Najlepszy temat jaki do tej pory widziałem na Tibiopedi, mam nadzieje że nie upadnie prędko
![]() |
24 lipca 2012 godz. 21:02:44 |
To jest niemożliwe żeby temat Truscavki & Xerima kiedykolwiek upadl, btw czekam na wiecej screenow.
@down A ja 2 tygodnie huncilem zeby TO axe zlocic! <i nie spadlo> |
24 lipca 2012 godz. 22:09:05 Edytował Loth 25 lipca 2012 godz. 00:58:28 ![]() |
Deeplingi ciag dalszy
![]() ![]() ![]()
13:03 Stormin [256]: gosia bedzie potem pewnie ;p
13:03 Xerim [204]: a jak nie ;p 13:03 Stormin [256]: jej by nie bylo? xd |
24 lipca 2012 godz. 23:48:25
![]() |
Gratz awansów !
![]() Jaki mieliście profit na deeplingach? exp dobry? ![]() Chyba też się przejde wbić kilka achi :3 |
25 lipca 2012 godz. 13:56:10 |
Gratuluję wam wszystkiego moje buraczki
![]()
21:23 Ramzes Of Hell [171]: dobra ide
21:23 Ramzes Of Hell has left the party. Jun 11 2012, 21:23:52 CEST Died at Level 171 by a juggernaut. |
25 lipca 2012 godz. 13:58:15
![]() |
Gratulacje. Może wrzućcie, jeżeli oczywiście macie jakieś fotki, kiedy zaczynaliście.
|
25 lipca 2012 godz. 14:08:23
![]() |
Loth napisał(a): To jest niemożliwe żeby temat Truscavki & Xerima kiedykolwiek upadl, btw czekam na wiecej screenow. Zgadzam się ![]() I również czekam na więcej screenów ![]()
25 lipca 2012 godz. 14:15:40
![]() |
Fajnie ta kusza wygląda
![]() ![]() ![]() |
25 lipca 2012 godz. 14:40:21
![]() |
Pewnego dnia, mniej więcej siedem lat temu, mała Gosia bardzo marudziła swoim przyjaciołom, że ciągle grają w jakąś dziwną grę i nie mają dla niej czasu, dlatego mądre (uzależnione) chłopaczki pokazały jej czym jest Tibia. Mała Gosia z pomocą przyjaciół założyła swoją pierwszą postać, której name nie przytoczę, bo się wstydzę. xD Wyszła z Rooka, ale szybko grą się rozczarowała. ![]() Jednak jak wszyscy dobrze wiemy, do Tibii się wraca. I tak też powstała pierwsza Truscavka na świecie Hiberna. Pierwsza Truscavka pamięta również czasy Tibii 7.6, kiedy outfity wyglądały jeszcze tak: ![]() A liny i potiony tak: ![]() Mała Truscavka jednak wszystkiego się bała, a szczególnie przeraźliwych pająków, nawet jeśli miała u swojego boku brata z wysokim levelem. ![]() Dlatego większość czasu spędzała w Kazordoon w depo. Poznała tam wiele fajnych osób, które do tej pory z nią grają. ![]() ![]() Robiła również inne dziwne rzeczy, prowadziła różowe parady po Kazordoon, tańczyła, odprawiała pogrzeby... ![]() Mimo, że osiągnęła tylko 34 poziom, miała dosyć ładne eq i niestety została okradziona. :C I na tym skończyło się życie Truscavki na Hibernie, ponieważ nie widziałam sensu dalszej gry. Ale jak już wspominałam, do Tibii się wraca, więc po paru latach przerwy, gdy rozpoczęłam pomaturalne - najdłuższe ze wszystkich - wakacje, chętnie założyłam nową postać o takim samym nicku jak ulubiona, pierwsza Truscavka. Nie chciałam, by znowu skończyło się to staniem w depo, dlatego też wybrałam świat non-pvp Harmonię. Bez wahania opuściłam Rookgard, zostałam ponownie knightem i dzielnie skillowałam, a i czasem wbiłam level, w podziemiach Kazordoon. ![]() Mimo, że nie byłam już tą samą małą Gosią, nie oznaczało to, że się nie bałam. ![]() ![]() Pierwszy raz zdecydowałam się na zakupienie czasu premium i oto pierwszy poziom na nim osiągnięty. Ależ ja męczyłam te scaraby, całe noce... ![]() Pierwszy drag. ![]() Powoli, powoli i w styczniu tego roku osiągnęłam poziom 70. ![]() I wciąż się bałam. xD ![]() I od stycznia rozpoczęło się konkretne maniaczenie, chyba nie było dnia, żeby mnie w Tibii nie było kiedy miałam czas. Oczywiście, czasem się nie chciało, ale wtedy skillowałam oglądając seriale. Poziom po poziomie, a dzisiaj dopięłam swego. Wielka w tym zasługa wspaniałych ludzi, których tu poznałam. Samej na pewno by się nie chciało. ![]() I tak po krótce można opisać moją przygodę z Tibią. ^^ Dzięki za komentarze i że tak w nas wierzycie. My w siebie też. ![]() |
25 lipca 2012 godz. 20:38:09 |
Ależ piękna historyjka :3 Ładne gratki !
|
25 lipca 2012 godz. 20:54:39
![]() |
Kurczę, super story.
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 lipca 2012 godz. 21:06:16
![]() |
Gratuluje
![]() |
25 lipca 2012 godz. 23:24:29
![]() |
Gosia !!!!!!!! <3 moj hiroz haj lvl pg mastah number 2!!!
|
25 lipca 2012 godz. 23:45:07 |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]