Login: Remember
Password:
Komendy w Guild Chacie?
Author Message
Ikona  #
OFF
Exp: 782
Level: 40
Amount of posts: 27
Gdzies kiedys wyczytałem ze lider gildii moze w guild chacie ustawic cos w stylu powitania, wiadomosci dla czlonkow gildi, ktora wyswietla sie gdy ktos wchodzi na gc. Czy wiecie cos o tym? została taka opcja wprowadzona do gry? jesli tak to jak to zrobic? są na to jakies komendy?
27 June 2012 at 22:36:23
Ikona  #
OFF
Visca el Barça!
Exp: 1059
Level: 46

Great Bellatoor
Character: Great Bellatoor
Vocation: Master Sorcerer
Level: 387
Achievements: 350
World: Vunira
Married to: Black Sweat
Title: Squire of Tibia
Amount of posts: 219
qbass89 napisał(a):
Gdzies kiedys wyczytałem ze lider gildii moze w guild chacie ustawic cos w stylu powitania, wiadomosci dla czlonkow gildi, ktora wyswietla sie gdy ktos wchodzi na gc. Czy wiecie cos o tym? została taka opcja wprowadzona do gry? jesli tak to jak to zrobic? są na to jakies komendy?

chodzi Ci chyba o MOTD (Message Of The Day)?
tak, taka opcja jest w grze, lider gildii, na stronie (tibia.com) piszę to, co ma się tam pokazać emotka

[poprawcie jeśli się mylę] emotka

Pozdro emotka

Visca el Barça!
27 June 2012 at 22:41:42
Ikona  #
OFF
Exp: 782
Amount of posts: 27
Gdzie to znalezc? powiedzialem o tym liderowi gildii ale nigdzie nie moze znalezc takiej opcji.
27 June 2012 at 22:51:58
Ikona  #
Editor
OFF
Talk to me softly
Exp: 3788
Level: 87

Myszuwa
Character: Myszuwa
Vocation: Elder Druid
Level: 725
Achievements: 884
World: Secura
Title: Warrior of Tibia
Amount of posts: 771
Pamiętam jak rok temu też tu temat z tym samym pytaniem zakładałam, dot. message of the day na gc.
Później mając gildię również nie umiałam takiej opcji znaleźć.
W końcu doszłam do wniosku, że MOTD jest na tibiacast. Tam jest możliwość ustawienia powitalnej wiadomości dla wszystkich wchodzących na twojego casta.
27 June 2012 at 23:24:36
Ikona  #
OFF
Exp: 804
Amount of posts: 222
Nie ma takiej opcji, od dłuższego czasu gracze proszą o tę opcję Cipsoft, no ale wiadomo.
27 June 2012 at 23:51:13
All times are CET.

Currently temat read 1 user: (0 logged in and 1 guest)
Ikona
[ Administrator ] [ Team Leader ] [ Moderator ] [ Journalist ] [ Editor ] [ Graphic Artist ] [ Intern ] [ Senator ] [ Vip ] [ User ] [ Banned ]
Rights:
You may read.
Select forum:
LootSplitter LootSplitter Bosses Bosses Monster respawn Monster respawn Maps Maps LogAnalyzer LogAnalyzer LootSeller LootSeller MonsterComparator MonsterComparator DressUp DressUp Lotteries Lotteries Outfiter Outfiter Calc Calc Mini World Changes Mini World Changes
Promoted Fansite
Cursed Prospector
10500
3900
50
Resistances:
+60%
+50%

Loot:
item item item item item item item item item item item item item
Average profit:
2828.16 gp
Neferi the Spy
19650
28000
Resistances:

Loot:
item 2 item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item
Bosstiary bonus:
3x
Log in to create your own cooldowns.
Mozilla
SHOUTBOX