Wiadomość |
---|
Gdzies kiedys wyczytałem ze lider gildii moze w guild chacie ustawic cos w stylu powitania, wiadomosci dla czlonkow gildi, ktora wyswietla sie gdy ktos wchodzi na gc. Czy wiecie cos o tym? została taka opcja wprowadzona do gry? jesli tak to jak to zrobic? są na to jakies komendy?
|
27 czerwca 2012 godz. 22:36:23 |
qbass89 napisał(a): Gdzies kiedys wyczytałem ze lider gildii moze w guild chacie ustawic cos w stylu powitania, wiadomosci dla czlonkow gildi, ktora wyswietla sie gdy ktos wchodzi na gc. Czy wiecie cos o tym? została taka opcja wprowadzona do gry? jesli tak to jak to zrobic? są na to jakies komendy? chodzi Ci chyba o MOTD (Message Of The Day)? tak, taka opcja jest w grze, lider gildii, na stronie (tibia.com) piszę to, co ma się tam pokazać ![]() [poprawcie jeśli się mylę] ![]() Pozdro ![]()
27 czerwca 2012 godz. 22:41:42
![]() |
Gdzie to znalezc? powiedzialem o tym liderowi gildii ale nigdzie nie moze znalezc takiej opcji.
|
27 czerwca 2012 godz. 22:51:58 |
Pamiętam jak rok temu też tu temat z tym samym pytaniem zakładałam, dot. message of the day na gc.
Później mając gildię również nie umiałam takiej opcji znaleźć. W końcu doszłam do wniosku, że MOTD jest na tibiacast. Tam jest możliwość ustawienia powitalnej wiadomości dla wszystkich wchodzących na twojego casta. |
27 czerwca 2012 godz. 23:24:36
![]() |
Nie ma takiej opcji, od dłuższego czasu gracze proszą o tę opcję Cipsoft, no ale wiadomo.
27 czerwca 2012 godz. 23:51:13 |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]
[ Edytor ]