|
|
Zao - teleporty
|
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
![]() ![]() Exp: 1746
Level: 59
![]() Data dołączenia: 28.02.2012
Postać usunięta.
Liczba postów: 1247
|
Mam zamiar niedlugo poexpic na Zao, ale nigdy szczerze mowiac tam nie expilem i nie robilem zadnego questa.
Chcac expic na lizardach albo brimestone bugach to troche dlugo zajelo by mi dojscie tam na piechote. Da sie tam jakos szybciej przemieszczac, bo wiem, ze np. na parnych polach sa teleporty one sa do farmine? Mam nadzieje, ze ktos mi opisze co trzeba zrobic, gdzie pojsc lub jakie questy wykonac, aby moc szybciej przemieszczac sie po zao. Licze na wasza pomoc.
22 kwietnia 2012 godz. 21:17:45 |
|
|
|
||
Senator
OFF
Kijek
![]() ![]() ![]() Exp: 3138
Level: 79
![]() Data dołączenia: 05.10.2011
![]() Postać:
Kijq
Profesja: Elite Knight
Level: 80
Osiągnięcia: 40
Serwer: Celesta
Liczba postów: 3197
|
Niestety z Farmy zapieprzasz praktycznie po całym stepie Zao z buta, czy to na smoki czy na lizardy.
![]() Tak jak widać na mapce, koło Smoczych gór jest tp do drakenów, a lizardy - to chyba jakąś dziurą przechodzisz od smoczych gór z tego co pamiętam. |
|
22 kwietnia 2012 godz. 23:16:19 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Nieee. Żeby przechodzić przez teleport z stepów Zao na parne pola, musisz mieć wykonaną 8 misję The New Frontier Quest włącznie i tam są lizardy, a nie drakeny ;p
A co do pytania, jest możliwość szybszego dojścia od razu na lizardy (lecz nie powrotu), lecz musisz wykonać 9 misję questu The New Frontier oraz oddać 8 tome of knowledge. The New Frontier Quest ![]()
22 kwietnia 2012 godz. 23:23:36 Edytował Requestek 22 kwietnia 2012 godz. 23:30:48 |
|
|
OFF
For Lack Of A Better Name
![]() ![]() Exp: 2953
Level: 77
![]() Data dołączenia: 03.05.2010
Godność: Dominik
Postać usunięta.
Liczba postów: 1413
|
#up
Lepszy poradnik zrobiłem mam nadzieję ze pomoże ![]() A więc żeby korzystać z pierwszych teleportów które znajdują sie tu! ![]() Musisz mieć wykonane 7 missji The New Frontainer Questa ![]() Kolejne udogodnienie czeka cię po wykonanej Arenie Zao (Misja 9 - Mortal Kombat) i po oddaniu 7 ![]() Dostaniesz możliwość poruszania się Teleportem który znajduje się przy wyjściu z Farmine. ![]() Przechodzisz za drzwi z czerwoną klamka i używasz dzwigni. ![]() Pamiętaj musisz mieć wykonaną 9 Missje wyżej wymienionego Questa żeby przejść za drzwi. Kiedy już użyjesz wajchy zostaniesz przeniesiony do miejsca z dywanem i schodami prowadzącymi do Teleportu. ![]() ![]() No ale niestety żeby wrócić do Farmine z Parnych Pól trzeba wracać pieszo. No i póki nie zrobisz ostatniej missji New Frontka i nie oddasz Tomów czeka cię chodzenie do pierwszych teleportów z taką samą drogą powrotną.
22 kwietnia 2012 godz. 23:57:01 Edytował Mabaxu 23 kwietnia 2012 godz. 00:03:21 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 1746
Level: 59
![]() Data dołączenia: 28.02.2012
Postać usunięta.
Liczba postów: 1247
|
Mabaxu napisał(a): #up Lepszy poradnik zrobiłem mam nadzieję ze pomoże ![]() A więc żeby korzystać z pierwszych teleportów które znajdują sie tu! Musisz mieć wykonane 7 missji The New Frontainer Questa ![]() Kolejne udogodnienie czeka cię po wykonanej Arenie Zao (Misja 9 - Mortal Kombat) i po oddaniu 7 ![]() Dostaniesz możliwość poruszania się Teleportem który znajduje się przy wyjściu z Farmine. Przechodzisz za drzwi z czerwoną klamka i używasz dzwigni. Pamiętaj musisz mieć wykonaną 9 Missje wyżej wymienionego Questa żeby przejść za drzwi. Kiedy już użyjesz wajchy zostaniesz przeniesiony do miejsca z dywanem i schodami prowadzącymi do Teleportu. No ale niestety żeby wrócić do Farmine z Parnych Pól trzeba wracać pieszo. No i póki nie zrobisz ostatniej missji New Frontka i nie oddasz Tomów czeka cię chodzenie do pierwszych teleportów z taką samą drogą powrotną. Quest nie jest trudny? Tzn. do 7 misji. Dlugo sie robi go do tego momentu, ile h? Zapoznaj się z zasadą § 16 regulaminu. zamieścił Emek
23 kwietnia 2012 godz. 22:38:42 Edytował Emek 23 kwietnia 2012 godz. 22:53:46 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 1288
Level: 51
![]() Data dołączenia: 04.01.2012
![]() Postać:
Gloomy Glooper
Profesja: Master Sorcerer
Level: 270
Osiągnięcia: 148
Serwer: Monza
Liczba postów: 1347
|
Jak masz wszystki rzeczy i jaki lvl to do 4h nie cale ja se robiłem powolutku po kilka missi i potem cos innego wiec do 4h jak masz black berta i ogarniasz to to nawet w 2h sie wyrobisz
19:22 Zazuxi Paladin [101]: myslalem ze tarcza jest dwureczna
|
|
23 kwietnia 2012 godz. 23:01:39 |
|
|
OFF
For Lack Of A Better Name
![]() ![]() Exp: 2953
Level: 77
![]() Data dołączenia: 03.05.2010
Godność: Dominik
Postać usunięta.
Liczba postów: 1413
|
Jeżeli już cytujesz to bez zdjęć bo tego wymaga Regulamin!
Quest nie jest zbytnio trudny najwięcej problemów sprawia 5, 7 i 9 missja. Jeżeli masz lvl 80-90 to spokojnie w 2h zrobisz missje do momentu odblokowania Teleportów. Zawsze możesz bić Lizardy w miejscu gdzie wykonuje się 7 missje New Frontainera żeby na nich expić nie potrzeba robić żadnych missji dostępowych. Ale zawsze lepiej porobić zadania i mieć odblokowane Depo, Bank i Magic Shop. Zamiast obkupować się np. w Edron i lecieć na Lizardy. A z Arena Zao wstrzymaj się bo nawet 150lvle mają problem z wykonaniem tej missji jeżeli ktoś robi pierwszy raz.
23 kwietnia 2012 godz. 23:17:09 Edytował Mabaxu 23 kwietnia 2012 godz. 23:20:17 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[
Lider Zespołu