Wiadomość |
---|
mam pewien problem w wykonywaniu tego questa , problem polega na tym ze zaczynajac misje trzeba napisac do raymonda strikera hi - mission i wyskakuje taki komunikat : "Ask around in the settlement where you can help out. If you have proven your worth I might have some missions for you." a powinno calkiem cos innego wiec olałem sprawe i poszedlem do sandry dokonczyc misje , kiedy wrocilem do raymonda zdac mu raport wyskakuje taki sam komunikat i nie wiem co jest grane , prosze o pomoc
|
14 kwietnia 2012 godz. 23:13:38 |
Wymagania i potrzebne rzeczy
Wykonany Eleonore's Missing Ring Quest, Meriana Island Quest i Laguna Islands Quest. Zrobiles te questy? ![]() |
14 kwietnia 2012 godz. 23:17:21 |
A potem musisz odać chyba 3 martwe ciała black sheep ret i coś jeszcze
19:22 Zazuxi Paladin [101]: myslalem ze tarcza jest dwureczna
|
14 kwietnia 2012 godz. 23:21:55
![]() |
tak zrobilem te questy
|
14 kwietnia 2012 godz. 23:58:34 |
Chodzi Ci o początek misji Nargor Island? Po wypowiedzi npc Strikera, ewidentnie widać, że czegoś nie zrobiłeś dokońca. Zajrzy w questloga i zobacz czy wszystko masz zaliczone.
Przepuszczam, że kiedy znalzłeś się już na Merianie, to od razu ruszyłeś do Strikera, zamiast dokończyć questa i np rozmowę z npc Chondur. Wydaje mi się, że nie zakończyłeś: http://www.tibia-wiki.net/wiki/Meriana_Island_Quest/Spoiler |
15 kwietnia 2012 godz. 02:18:07
![]() |
Yankesie napisał(a): A potem musisz odać chyba 3 martwe ciała black sheep ret i coś jeszcze Mieszasz pojęcia to missja z Forbiden Island Quest (Dostęp za magiczną barierę na Goromie.) Zobacz w Quest logu czy wykonałeś do końca Meriana Island Quest i Laguna Islands Quest. I czy masz już choć jedną missje z Nargor Island Questu. |
15 kwietnia 2012 godz. 12:41:40 |
|
15 kwietnia 2012 godz. 15:42:20 |
A wiec musisz iść do Sandry w Edron (tej od mana potionów) i zagadać z nią jak to wymaga pierwsza missja.
Ray's Mission 1: The Fafnar's Fire A tutaj masz spoiler ![]() Klik! ![]() |
16 kwietnia 2012 godz. 01:09:43 |
i wlasnie tak wczesniej zrobilem i nie wiem co dalej zrobic bo jak dalem raporta strykerowi to nic nie pisze
|
16 kwietnia 2012 godz. 14:54:54 |
sprawdz jescze raz u sandry czy wszystko napisales wpoządku pozniniej wroc do ray~ i napisz mu hi mission. U sandry piszesz wczesniej to :
hi Fafnar's Fire yes Your continued existence is payment enough
16 kwietnia 2012 godz. 15:12:30
![]() |
napisalem to co wyzej a ona mi odpisala: Sandra: OH, shut up about that before I lose my patience.
|
17 kwietnia 2012 godz. 22:35:36 |
z tego co tam na screenie pokazałeś musisz teraz do Raymond Strikera iść i napisać Hi -> mission
innego wyjścia to tu raczej nie ma ;p |
18 kwietnia 2012 godz. 23:19:05 Edytował Arcan 18 kwietnia 2012 godz. 23:19:53 ![]() |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]
[ Edytor ]
[ Grafik ]