|
|
Pewnego pieknego dnia...
|
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
Mam inne zdanie (;
![]() ![]() Exp: 1892
Level: 62
![]() Data dołączenia: 07.05.2009
![]() Postać:
Amejzing Brando
Profesja: Druid
Level: 230
Osiągnięcia: 223
Serwer: Peloria
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 1853
|
Mileq napisał(a): Ja to tak trochę nie w temacie, więc dawajcie palce w dół jak chcecie, ale mam pytanie; tego bota już nie ma? Jest, ale nie było jeszcze update do najnowszej Tibii, bedzie dziś lub jutro dopiero. A nawet jak zniknie to i tak na jego miejscu wyrośnie kilka nowych ![]()
05 stycznia 2012 godz. 17:07:41 |
|
|
|
||
OFF
Konto usunięte
|
W końcu coś sie dzieje
![]()
05 stycznia 2012 godz. 18:29:08 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Wole, żeby był słabszy resp, niż resp cały zabocony. =]
05 stycznia 2012 godz. 18:40:31 |
|
|
OFF
~Paki
![]() ![]() Exp: 2924
Level: 76
![]() Data dołączenia: 09.05.2009
Postać usunięta.
Liczba postów: 2721
|
bocik powrócił
![]() ![]()
05 stycznia 2012 godz. 20:11:02 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Up bot nie poworcil
![]()
05 stycznia 2012 godz. 20:29:33 |
|
|
OFF
Fnatic
![]() ![]() Exp: 4351
Level: 93
![]() Data dołączenia: 08.06.2009
![]() Postać:
Hassek
Profesja: Elder Druid
Level: 903
Osiągnięcia: 635
Serwer: Solidera
Gildia:
Unstopables
Liczba postów: 973
|
on miał na myśli to, że wyszedł update bota...
myślisz, że napisać taki program to jest tak łatwo? z pól roku minie zanim powstanie coś sensownego.
05 stycznia 2012 godz. 20:50:25 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 1678
Level: 58
![]() Data dołączenia: 13.03.2011
![]() Postać:
Turkerr
Profesja: Master Sorcerer
Level: 210
Osiągnięcia: 82
Serwer: Bona
Tytuł: Warden of Tibia
Liczba postów: 516
|
Hassassin napisał(a): on miał na myśli to, że wyszedł update bota... myślisz, że napisać taki program to jest tak łatwo? z pól roku minie zanim powstanie coś sensownego. już jest coś sensownego, obecnie jest testowany pod względem wykrywalności
05 stycznia 2012 godz. 21:29:30 Edytował kepik2 05 stycznia 2012 godz. 21:29:52 |
|
|
OFF
Mam inne zdanie (;
![]() ![]() Exp: 1892
Level: 62
![]() Postać:
Amejzing Brando
Profesja: Druid
Level: 230
Osiągnięcia: 223
Serwer: Peloria
Liczba postów: 1853
|
Hassassin napisał(a): on miał na myśli to, że wyszedł update bota... myślisz, że napisać taki program to jest tak łatwo? z pól roku minie zanim powstanie coś sensownego. Jest już kilka działających botów ;p Niby niewykrywalne ale zobaczymy przy najbliższej fali banów. Chociaż może nie przy najbliższej a następnej po niej ![]() Tak czy inaczej zobaczymy ile jutro będzie osób online o 12, 16 czy 20 ![]() Obstawiam że więcej niż dziś, i nie piszcie że jutro śwęto to dlatego będzie więcej osób bo cały świat nie obchodzi świąt jutro.
05 stycznia 2012 godz. 21:35:03 |
|
|
OFF
![]() Exp: 315
Level: 25
![]() Data dołączenia: 21.12.2010
Liczba postów: 95
|
Powstal juz kolejnyy bot, ktory ma podobno dorownywac funkcjonalnosci, jak wy to mowicie "neostrady"
05 stycznia 2012 godz. 22:24:05 |
|
|
OFF
Czy Ty Czujesz To ?
Exp: 94
Level: 14
![]() Data dołączenia: 27.12.2011
![]() Postać:
Chermca Wizard
Profesja: Elite Knight
Level: 56
Osiągnięcia: 22
Serwer: Monza
Tytuł: (no title)
Liczba postów: 83
|
mówicie tibia upadnie. mówicie mniejszy zarobek dla cipsoftu...
ja powiem tyle że jeśli botów nie będzie to powoli zacznie przybywać graczy ![]() I tak to jest bo nawet mój kolega którego kiedyś tam chciałem do tibi wciągnąć przestał w nią grać przez boty i tak jest z 70% nowych graczy
06 stycznia 2012 godz. 03:12:28 |
|
|
OFF
Exp: 442
Level: 30
![]() Data dołączenia: 29.07.2010
Postać usunięta.
Liczba postów: 403
|
jewelled napisał(a): mówicie tibia upadnie. mówicie mniejszy zarobek dla cipsoftu... ja powiem tyle że jeśli botów nie będzie to powoli zacznie przybywać graczy ![]() I tak to jest bo nawet mój kolega którego kiedyś tam chciałem do tibi wciągnąć przestał w nią grać przez boty i tak jest z 70% nowych graczy Nom. Przyjdzie 500 graczy, a odejdzie 10000... Predzej czy pozniej takze tym graczom "manualnie" expiacym sie ta gra znudzi ![]()
06 stycznia 2012 godz. 03:19:17 Edytował Bebiko 06 stycznia 2012 godz. 03:19:50 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Co jak co, ale współczesna Tibia mało nowych graczy przyciąga...
Bebiko ma rację, z czasem ta gra upadnie. Na razie przynosi Cip~ zyski, więc nie ma co się martwić, a później... któż to wie?
06 stycznia 2012 godz. 04:45:57 |
|
|
OFF
Czy Ty Czujesz To ?
Exp: 94
Level: 14
![]() Data dołączenia: 27.12.2011
![]() Postać:
Chermca Wizard
Profesja: Elite Knight
Level: 56
Osiągnięcia: 22
Serwer: Monza
Tytuł: (no title)
Liczba postów: 83
|
scanerrek napisał(a): Co jak co, ale współczesna Tibia mało nowych graczy przyciąga... Bebiko ma rację, z czasem ta gra upadnie. Na razie przynosi Cip~ zyski, więc nie ma co się martwić, a później... któż to wie? Mało graczy przyciaga bo jesli 8 lvl co ta gre widzi pierwszy raz na oczy na start spotyka sie z 100 lvl knightem co bije trole to sie nie dziw... @all te boty tak wam zamydlily oczy ze bez nich według was tibia nie moze istniec.... zalosne
06 stycznia 2012 godz. 04:58:51 Edytował jewelled 06 stycznia 2012 godz. 05:00:38 |
|
|
OFF
Exp: 286
Level: 24
![]() Postać:
El Mysterio
Profesja: Paladin
Level: 420
Osiągnięcia: 280
Serwer: Antica
Liczba postów: 248
|
Grosh napisał(a): Nie mam zwyczaju nikomu współczuć jeśli z własnej głupoty wpakował się w jakieś gówno. Czekam tylko, aż pany z Niemiec zwiną interes, bo stanie się nieopłacalny. Niech zabiorą się za produkcję super wytrzymałych sznurów, bo dla wielu koniec Tibii może okazać się końcem życia. Uwielbiam gdy ktos kto ma kupionego PACCA placze ze interes CipSoftowi sie nie oplaca haha ![]() @Pozdro dla kumatych ![]() @EDIT Aha i tak teraz zapytam: czy wy myslicie ze ktos po studiach, kto stworzyl tak dobra gre, kto przyciagnal tak wielu graczy i kto prowadzi tak dobry interes jest tak glupi ze sam strzela sobie w kolano? To chyba logiczne ze zanim zaczeli walczyc z botterami przeanalizowali jakie to bedzie mialo skutki i jak to sie ma do ich interesu. Analizy wykazaly ze skutki tego beda pozytywne wiec sie za to zabrali. A wiec dzieciaki przestancie plakac bo to co robi CipSoft jest jak najbardziej prawidlowe. Botterzy tylko wstrzymywali rozwoj gry i CipSoft wiedzial ze walka z nimi to jedyny sposob na nowych graczy.
06 stycznia 2012 godz. 08:53:56 Edytował Lukas 06 stycznia 2012 godz. 09:04:05 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
@Lukas
Jeśli płaczę, to tylko ze śmiechu. Z tego co napisałeś i ze strategii CipSoftu. A jak tak bardzo wnikasz w mojego PACCa, to wiedz, że miałem nazbierane 480 dni jakiś czas temu i jeszcze mi się nie skończyły. A nie gram już ze 3-4 miesiące jak nie lepiej. Magia pikselowych monet. Lukas napisał(a): Aha i tak teraz zapytam: czy wy myslicie ze ktos po studiach, kto stworzyl tak dobra gre, kto przyciagnal tak wielu graczy i kto prowadzi tak dobry interes jest tak glupi ze sam strzela sobie w kolano? To chyba logiczne ze zanim zaczeli walczyc z botterami przeanalizowali jakie to bedzie mialo skutki i jak to sie ma do ich interesu. Analizy wykazaly ze skutki tego beda pozytywne wiec sie za to zabrali. A wiec dzieciaki przestancie plakac bo to co robi CipSoft jest jak najbardziej prawidlowe. Botterzy tylko wstrzymywali rozwoj gry i CipSoft wiedzial ze walka z nimi to jedyny sposob na nowych graczy. 1. Tak. Idiota strzeli sobie nawet w oba. 2. Kiedy oni walczyli z botterami? Może wtedy kiedy usuwali GMów? Albo jak banowali 0,0009% osób, które bociły różnymi programami, a inne osoby z tymi samymi programami zostawały bezkarne. Teraz też nie walczą z botterami, po prostu jednemu gościowi co pisał bota, znudziło się. Ale nie ma co się cieszyć, bo zaraz będą kolejne. ![]() 3. Na walkę z botami był czas, kiedy jeszcze nie było neo. Teraz to mogą pocałować botterów tam, gdzie kończy się przewód pokarmowy. 4. Gra rozwija się, czy boty są, czy nie. Chyba, że te wszystkie aktualizację mi się przyśniły. "@Pozdro dla kumatych ![]()
06 stycznia 2012 godz. 09:46:41 Edytował Grosh 06 stycznia 2012 godz. 09:47:28 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[
Lider Zespołu