|
|
3058 kont usuniętych
|
||
Author | Message | |
OFF
Mam inne zdanie (;
![]() ![]() Exp: 1892
Level: 62
![]() Join date: 07/05/2009
![]() Character:
Amejzing Brando
Vocation: Druid
Level: 230
Achievements: 223
World: Peloria
Title: Squire of Tibia
Amount of posts: 1853
|
Nie udawaj że nie rozumiesz porównania z obieraniem ziemniaków.
Aga napisał(a): W wielu domach jest to normalna czynność i jakoś ludzie żyją, nie umarli z tego powodu. Ktoś obiad ugotować musi i nie zawsze są to kobiety. No dobra, ale jeśli nie jest to niezbędne, zakładając że macie kucharza który wam gotuje, a potem jeszcze zmywa. A Wy tylko sobie jecie obiady, od czasu do czasu macie kaprys sobie sami ugotować to dajecie kucharzowi dzień wolnego i sami gotujecie. Też nikt by nie umarł jednak kto by odesłał takiego darmowego kucharza ![]() ![]()
03 October 2011 at 19:09:41 Edited by Brando 03 October 2011 at 19:10:28 |
|
|
|
||
OFF
Yippee-ki-yay!
![]() Exp: 425
Level: 29
![]() Join date: 18/03/2011
![]() Character:
Niesamowity Geniusz
Vocation: Paladin
Level: 16
Achievements: 0
World: Monza
Amount of posts: 367
|
A tu nagle nadleci wielki, niebieski statek kosmiczny, wyskoczy z niego megazord i zacznie śpiewać Bogurodzicę. Te porównania nie odnoszą się w żadnym stopniu do tematu dyskusji.
Poczytaj, kto to masochista.
03 October 2011 at 19:16:01 |
|
|
OFF
Mam inne zdanie (;
![]() Character:
Amejzing Brando
|
Thundersztyc napisał(a): A tu nagle nadleci wielki, niebieski statek kosmiczny, wyskoczy z niego megazord i zacznie śpiewać Bogurodzicę. Te porównania nie odnoszą się w żadnym stopniu do tematu dyskusji. Poczytaj, kto to masochista. Twoje posty są nie na temat, nie odnoszą się do dyskusji a Ty nie bierzesz w niej udziału bo nie masz argumentów żadnych i nikt nie zwraca uwagi na Twoje posty. To że Ty nie rozumiesz, nie znaczy że ta inteligentniejsza cześć forum nie rozumie. Ale dobrze, powiedz mi więc jak nazwać kogoś kto lubi sprawiać sobie ból i daje mu to przyjemność i satysfakcję? emo?
03 October 2011 at 19:20:00 |
|
|
OFF
Yippee-ki-yay!
![]() Character:
Niesamowity Geniusz
|
Moje posty odnoszą się do Twoich postów. Tak, oczywiście, więc teraz, żeby Ci udowodnić, że sam się wpakowałeś pokaż kim w tym przykładzie jest kucharz, czym jest obiad, kim jest ta osoba, posiadająca kucharza, a ja Ci pokaże, jak BARDZO się mylisz; Panie nie omylny. Te porównanie jest tak nie trafne, że tylko Ty na tej swojej płaszczyźnie słowa "bot" je rozumiesz.
Tak.. masochista, to osoba, która lubi ból, ale nie udawaj, że aż tak Cie bolą palce podczas expienia. ![]() Nie biorę udziału w dyskusji, śmieszny jesteś. Choć po części masz rację, bo dyskusją tego nazwać nie można, kiedy uczestniczą w niej osoby, które się do niej nie nadają. No i to, że ciągle mówicie coś o "braku argumentów", jeśli chodzi o osoby bocące, biorące udział w dyskusji, to w 100% się zgadzam. No i sam fakt, że zdecydowałem się podjąć tą "dyskusję" na ten temat. Nie możesz mnie wykluczyć z tej rozmowy, tylko dlatego, że nie wiesz, jak sensownie odpowiedzieć na moje posty. @down Kto u Ciebie w rodzinie kopie rowy? U mnie nikt nie kopał, nie kopie i nie będzie kopał. Jeśli Ci rodzice każą, to powiedz im, że nie możesz, ponieważ (...). Może podszkolisz się w podawaniu argumentów. Dziękuję za przypisanie mi tytułu profesora, choć nie posiadam takiego. Ja pierwszy o coś poprosiłem, a uczeń/student powinien wykonywać polecenia profesora/nauczyciela. Oczywiście można nie przyjść na zajęcia (nie wchodzić na ten temat i nie pisać idiotycznych postów, narażając się na śmiech) i darować sobie złą ocenę.
03 October 2011 at 19:27:04 Edited by Thundersztyc 03 October 2011 at 19:37:13 |
|
|
OFF
Exp: 105
Level: 15
Amount of posts: 56
|
Aga napisał(a): W wielu domach jest to normalna czynność i jakoś ludzie żyją, nie umarli z tego powodu. Ktoś obiad ugotować musi i nie zawsze są to kobiety. Ktoś też musi kopać rowy, więc łopata w rączkę i hejo ![]() Ahh, i panie napinatorze up, dalej nie widzie uzasadnionych punktów, czemu powinienem expić ręcznie. Oczywiście bez swojego własnego zdania, bo te możesz sobie wsadzić w swoją własną... Grosh napisał(a): Bociki twardo stoją przy swoim, że sobie żyją, kiedy ich piksele latają same po ekranie. Wykonujemy jedynie inne, ciekawsze czynności, potrafisz to zrozumieć? Grosh napisał(a): Bardzo to piękne ale gówno prawda co piszecie. 90% botterów jest na każde zawycie alarmu w bocie, czyli wszystko co robią sobie w domu Jestem w domu, nie włączę alarmów bo przecież to może zawyć mi alarm, ohh noł! Grosh napisał(a): jest zakłócane przez myśli typu : ciekawe ile już bot wbił, czy nikt nie chce go zabić, sprawdzę czy jakiś mój prawdziwy przyjaciel przez kabel coś chciał. Przykro nam że masz problemy ze sobą.
03 October 2011 at 19:31:06 Edited by k0x 03 October 2011 at 19:40:31 |
|
|
OFF
![]() Exp: 137
Level: 17
Amount of posts: 117
|
KOKS, JESTEŚ MISTRZEM W NACIAGANIU WSZYSTKIEGO POD SWOJE WIDZIMISIĘ!
jeden lubi expić, drugi woli się pouczyć i myślę że tym sposobem anty-bot-people powinny zakończyć dyskusje - a nie na siłę próbując udowodnić że do expa trzeba skilla i nie wiadomo czego. A jak ktoś lubi expić, ale woli się pouczyć, bo ma jutro sprawdzian? A? W całym tym przykładzie nie o to chodziło. Bo jeden pójdzie się pouczyć i zamknie tibię, a drugi będzie chory, jak bot nie zbierze mu kilku gp i pójdzie się 'uczyć', a zapuści bocika, weźmie zeszyt w łapę i będzie oglądał jak char biega. Frontino napisał(a): Generalnie zerem dla mnie jest właśnie ta osoba, która wie, że są inne, bardziej interesujące, pożyteczniejsze, have-to-do rzeczy, a mimo to siedzi cały dzień przy tibii i gra manualnie. Inaczej mówiąc: maniacy. Innaczej mówiąc: boje sie bana, cisne ręcznie będe lepszy. Nie, inaczej mówiąc, nie bocę (z jakiegoś tam powodu), mam jutro sprawdzian, ale 10 h w tibię muszę zrobić (cześć spammero) W swojej "karierze" naexpiłem się sporo, wbiłem ponad 200 lvl niegdyś ręcznie - nie mam zamiaru nigdy więcej powtarzać tej czynności, bo jest zwyczajnie nudna. To tak, jakby 30 raz z kolei oglądać ten sam film, fascynujące? Do oglądania 30x tego samego filmu nikt cię nie zmusza, podobnie jak do grania w tibię. Czli jak ma się rozumieć, lepiej bić potwory przez X h, niż pyknąć z kolegą w fife, czy też pograć (co osobiście preferuje) w multiplayer call of duty? Jeżeli tak uważasz, nie mamy o czym rozmawiać. Nie mówię w kategoriach lepiej czy gorzej. Jeśli będę chciał pograć z kolegą w fifę, to wyloguję się z tibii i pogram z kolegą w fifę. Proste? Na końcu extra argument ![]() ![]() Nie zaniżaj poziomu naprawdę dobrych gier, które wymagają zarówno pracy zespołowej jak i samodzielnego myślenia, a nie powtarzania pewnej czynności bez końca - czy call of duty miało by jakikolwiek sens, jeżeli w trybie multi pojawiał byś się zawsze w tym samym miejscu od razu mając na celowniku wroga? call of duty wymaga strzelania bez końca. daruj sobie takie bzdurne argumenty. odpowiadając na ostatnie zdanie, czy tibia ma sens, jeżeli pojawiasz się ciągle w tym samym miejscu i bocisz/względnie pojawiasz się i masz od razu na celowniku wroga + auto combo + auto healing? sens oczywiście umownie, ale to nvm . Frontino napisał(a): Ale mam jaja, a brak kasy też jest w pewnym sensie czymś satysfakcjonujacym. Na rl też tak mówisz? Dla mnie wręcz cudowne jest siedzenie na jeszcze nudniejszych, słabych potworach i zbieranie loota, żeby potem móc iść na coś lepszego. Jak to nazwiecie, pożyteczna nuda? też tak mówię, wolę sam zarobić na samochód niż dostać od starego na 18. i wolę siedzieć na siłowni 5 lat na sucho niż wdupić jakieś gówno w dupę i po roku koxowania bujać się po mieście z papką w łapie. Przykro mi, świat w 95% jest okrutny (bądź krzywdzący, jeżeli nazwiemy tym to, że inny ma lepiej/więcej) dla uczciwych ludzi. Może to z tego powodu siedzicie na non-pvp? Chyba coś ci się popieprzyło w głowie. Z non pvp nie mam nic wspólnego, ja nie od emków i romanów. I mówiłem, że mogę mówić o 2 stronach mocy. /Down: Świetny argument. Ściąganie w szkole jest również nie dozwolone, może powiesz mi że nigdy nie ściągałeś? Pojechałeś po bandzie. W ogóle porównywanie bocenia i rl life, czyli virtual life z rl life to tak jakby stawianie między nimi znaku równości? Gratulacje ![]()
03 October 2011 at 19:35:51 |
|
|
OFF
Yippee-ki-yay!
![]() Character:
Niesamowity Geniusz
|
Dla objaśnienia. To co teraz napisałeś było tylko i wyłącznie dla Ciebie (chociaż też dla mnie, bo nie chce mi się ciągle cytować). Masz teraz wszystko czarno na białym, więc Ci wytłumaczę.
Granie - moim zdaniem jest to wszystko, co osiągamy w danej grze. W tibii między innymi: lvl, skille, mlv, aczki, fragi, itp. I nie obchodzi mnie Twoje pojęcie "grania", bo definicje nie są po to, żeby je przekształcać. Obieranie ziemniaków to według Ciebie expienie (zdobywanie lvl). Więc tu już porównanie jest nieużyteczne, ponieważ: Obieranie ziemniaków ≠ jedzenie obiadu. Kucharz - bot. Powiedziałeś, że darmowy. Bot nie jest darmowy, a na dodatek jest nielegalny. Nielegalny kucharz? Nie rozśmieszaj mnie. I jak? Jednak Twoje porównanie do niczego się nie nadaje. Post został usunięty, ale wiesz co napisałeś, więc nie powinno być problemu.
03 October 2011 at 19:52:15 Edited by Thundersztyc 03 October 2011 at 19:53:27 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1465
Level: 54
![]() Join date: 01/07/2009
Character was deleted.
Amount of posts: 466
|
Brando, doskonale rozumiem przykład z ziemniakami, ale jest on moim zdaniem marny - niestety.
@ k0x powtórzę tu coś, co już napisał Frontino, ktoś Ci każe kopać rowy? - przykre - kolejny durny przykład jak i Wasze marne argumenty. Nie chodzisz do szkoły, nie uczysz się i nie odrabiasz lekcji, bo jest to żmudne? - Przykro mi, ale nic dobrego Ci nie wróżę, wręcz przeciwnie - Twój własny przykład - kopanie rowów, bo sądzę, że nawet na sprzątaczkę bez wykształcenia Cię nie przyjmą. Taaaaak, można powiedzieć, że: - można zrobić ściągę; - można odpisać zadanie domowe; - a do szkoły chodzić raz na jakiś czas, no bo przecież codzienne chodzenie do szkoły jest żmudne - ahh szkoda, że nie wynaleźli bota, który robiłby to za nas...
03 October 2011 at 20:03:42 |
|
|
OFF
Mam inne zdanie (;
![]() Character:
Amejzing Brando
|
Thundersztyc napisał(a): Dla objaśnienia. To co teraz napisałeś było tylko i wyłącznie dla Ciebie (chociaż też dla mnie, bo nie chce mi się ciągle cytować). Masz teraz wszystko czarno na białym, więc Ci wytłumaczę. Granie - moim zdaniem jest to wszystko, co osiągamy w danej grze. W tibii między innymi: lvl, skille, mlv, aczki, fragi, itp. I nie obchodzi mnie Twoje pojęcie "grania", bo definicje nie są po to, żeby je przekształcać. Obieranie ziemniaków to według Ciebie expienie (zdobywanie lvl). Więc tu już porównanie jest nieużyteczne, ponieważ: Obieranie ziemniaków ≠ jedzenie obiadu. Kucharz - bot. Powiedziałeś, że darmowy. Bot nie jest darmowy, a na dodatek jest nielegalny. Nielegalny kucharz? Nie rozśmieszaj mnie. I jak? Jednak Twoje porównanie do niczego się nie nadaje. Post został usunięty, ale wiesz co napisałeś, więc nie powinno być problemu. Wszystko zależy od tego jak zdefiniujemy granie. Dla ciebie expienie i cała reszta, dla nas cała reszta. Co do darmowości kucharza, jest wielu darmowych kucharzy, nie trzeba uzywac platnego. A potrzac z drugiej strony kupienie kucharza za gp jak wiele osob robi mozna nazwac darmowym. W koncu gp nie maja zadnej wartosci według uwielbianego przez Ciebie Tibia Rules ![]() Co z tego ze jest nielegalny? Dyskusja nie dotyczy tego czy to jest legalne czy nie. Jeśli jest nielegalne niech Cipsoft wyciagnie konsekwencje. Niech oni się tym zajmują a nie my teraz. Dyskusja dotyczy tego czy uzywamy kucharza bo nie umiemy grac, czy uzywamy kucharza bo tak nam wygodniej i daje nam wiecej zabawy. Na tym się skupmy. Aga napisał(a): - a do szkoły chodzić raz na jakiś czas, no bo przecież codzienne chodzenie do szkoły jest żmudne - ahh szkoda, że nie wynaleźli bota, który robiłby to za nas... To teraz odpowiedz mi na pytanie ile dzieci chodziło by do szkoły gdyby nie musiały? Tzn gdyby nie zmuszali ich do tego rodzice i państwo? 5%? No właśnie, dskutujemy o tym co lubimy a co nie, a nie co musimy. I wciąganie w to jakichś aspektów typu bocisz nie uczysz się jesteś głupszy... jest CAŁKOWICIE bez sensu. Skupcie się na temacie dyskusji.
03 October 2011 at 20:07:11 Edited by Brando 03 October 2011 at 20:11:59 |
|
|
OFF
|
Thundersztyc napisał(a): Granie - moim zdaniem jest to (...) Gówno nas obchodzi TWOJE zdanie. Zdaniem babci powinno się chodzić do kościoła (najlepiej codziennie) - chodzisz? Zdaniem nauczyciela zawsze powinieneś być przygotowany (jesteś?) Zdaniem ekologów, powinieneś maksymalnie oszczędzać źródła nie odnawialne (oszczędzasz?) Każdy wyznacza sobie swoje reguły, tak więc spróbuj wytłumaczyć babci, że chodzenie do kościoła wcale nie jest fajne, albo że nie jesteś głodny. Ale nie takiej zwykłej, tylko upartemu wścibskiemu mocherowi. Może wtedy zrozumiesz, babcia podeprze się argumentami jakie docierają ze strony anty-botów; "przecież tak nie wypada, nie można, zginiesz w piekle". Thundersztyc napisał(a): I jak? Jednak Twoje porównanie do niczego się nie nadaje. Twierdzisz tak, bo nie zrozumiałeś? To fajnie. /Down: w tym wypadku, w grze ludzie mają możliwość wyboru; dobro lub zło - konkluzja? Sami narzucają sobie zasady, bo w tym wypadku twórca gry jest bezradny. Gramy w najsłabsze ogniwo? Więc jakich KONKRETNYCH argumentów użyłeś, które do mnie potrafią przemówić. W swoich postach potrafisz jedynie stwierdzić że expienie botem fe, nie uczciwe, i fajnie jest zalewać się nudą podczas expa. To tak, jakbyś próbował komuś wmówić, że trawa rośnie na chmurach. //Skoro expisz manualnie i dobrze Ci z tym, oraz godnie reprezentujesz tą grupę, to chyba wniosek jest prosty? A może nie lubisz expić. Coś takiego, przecież to tak istotny element gry! Nawet nie potrafisz się odnieść konkretnie do danego posta, więc jaki jest sens tej dyskusji? I proszę w dalszej dyskusji nie odbierać od zdania, bo pierw pada twierdzenie "bocisz, bo nie potrafisz grać", a zaraz szybka zmiana zdania (oh, czyżbym po kilku postach nauczył się grać?) "to jest nie legalne wg praw tibii", tak można bez końca.
03 October 2011 at 20:07:18 Edited by k0x 03 October 2011 at 20:34:20 |
|
|
OFF
Yippee-ki-yay!
![]() Character:
Niesamowity Geniusz
|
Nie zrozumiałem?! Szkoda tłumaczyć..
gra 1. «zabawa towarzyska prowadzona według pewnych zasad» Coś jeszcze powiesz na temat mojego zdania? Na razie jesteś najsłabszym ogniwem tej dyskusji, bo spinasz się bardziej niż inni. Powiedz coś ciekawego, jak Brando, na czego temat można coś napisać, podyskutować. No to pozwól, że Cie poproszę o podanie zdań/sformułowań, w których powiedziałem, że "fajnie jest zalewać się nudą podczas expa". A wiesz, czemu nie podasz? Bo piszesz coś, żeby tylko coś napisać. Po Twoim kolejnym zedytowaniu postu uważam, że jesteś kompletnie ślepy - widzisz co piszę? Jeśli będziesz sobie tak gdybać, co nazywasz "wnioskowaniem", to ja nie mam zamiaru odpowiadać na Twoje posty. Skoro już coś piszesz, co nie wymaga podania argumentów, tylko postów, w których dane zdania pisałem, to czemu ich nie podasz?! BO ICH NAJZWYCZAJNIEJ NIE MA. Masz rację, tak można bez końca, bo znowu zedytujesz posta, pisząc o czymś, co nie miało miejsca, albo napiszesz swoje genialnie przemyślenia i gdybania. k0x napisał(a): Nawet nie potrafisz się odnieść konkretnie do danego posta, więc jaki jest sens tej dyskusji? Ty jesteś tak tępy, że to jest szok, jedyną osobą, która nie umie odnieść się do posta, jesteś Ty. Ja zawsze piszę precyzyjnie, do konkretnego posta/zdania/słowa. Jeśli coś piszę, potrafię to udowodnić konkretnym postem. A ty?! Jeszcze jeden błąd, który udało mi się wyłapać: k0x napisał(a): /Down: w tym wypadku, w grze ludzie mają możliwość wyboru; dobro lub zło - konkluzja? Sami narzucają sobie zasady, bo w tym wypadku twórca gry jest bezradny. A teraz mi powiedz, kto wymyślił grę w gumę (tak, to jest GRA, grą nie tylko określa się coś, w czym klikasz myszką i używasz klawiatury). Nie wiesz kto? ja też nie wiem. A teraz powiedz mi, czy jak oszukujesz w tej grze, to czy oszukujesz jej twórce, który nie może dostrzec, że oszukujesz, czy ludzi, którzy z Tobą grają? Hah, no właśnie malutki egoisto. A jak wygrasz, to co? Co Ci po tym, skoro doszedłeś do tego nie uczciwie, to był tylko gra - jakbyś przegrał, to nic by się nie stało. Dojdziesz do jakiegoś wniosku? Nie pogracie, jak każdy będzie miał inne zasady, niestety.
03 October 2011 at 20:14:28 Edited by Thundersztyc 03 October 2011 at 21:03:20 |
|
|
OFF
|
Thundersztyc napisał(a): Po Twoim kolejnym zedytowaniu postu uważam, że jesteś kompletnie ślepy - widzisz co piszę? Jeśli będziesz sobie tak gdybać, co nazywasz "wnioskowaniem", to ja nie mam zamiaru odpowiadać na Twoje posty. Gdybać? Argumenty podane zostały na samym początku, z jakiego powodu nie zamierzam expić ręcznie. Kto tu jest kompletnie ślepy? Thundersztyc napisał(a): Skoro już coś piszesz, co nie wymaga podania argumentów, tylko postów, w których dane zdania pisałem, to czemu ich nie podasz?! BO ICH NAJZWYCZAJNIEJ NIE MA. To chyba ślepota wrodzona. Thundersztyc napisał(a): Masz rację, tak można bez końca, bo znowu zedytujesz posta, pisząc o czymś, co nie miało miejsca, albo napiszesz swoje genialnie przemyślenia i gdybania. ![]() Thundersztyc napisał(a): Ja zawsze piszę precyzyjnie, do konkretnego posta/zdania/słowa. Jeśli coś piszę, potrafię to udowodnić konkretnym postem. A ty?! Thundersztyc napisał(a): A tu nagle nadleci wielki, niebieski statek kosmiczny, wyskoczy z niego megazord i zacznie śpiewać Bogurodzicę. Te porównania nie odnoszą się w żadnym stopniu do tematu dyskusji. Poczytaj, kto to masochista. Barabmbambam, tibia rulez nie pozwalaaa na botkii, uuu, expienie na bocie jest dla nooba uuuuuou, boterze jesteś zły ueouu. Thundersztyc napisał(a): A teraz mi powiedz, kto wymyślił grę w gumę (tak, to jest GRA, grą nie tylko określa się coś, w czym klikasz myszką i używasz klawiatury) Fajnie że wiesz, ale poexp troche. Thundersztyc napisał(a): A teraz powiedz mi, czy jak oszukujesz w tej grze, to czy oszukujesz jej twórce, który nie może dostrzec, że oszukujesz, czy ludzi, którzy z Tobą grają? Czytanie ze zrozumieniem, Ty odnosisz sie do tibia rules, ja pokazuje Ci że to jednak gracze są granicą prawa, tak więc następuje ucieczka - "oszukujesz innych" i zwrot akcji: inni też oszukują i co bym na 90% ujrzał w odpowiedzi (czyt. kolejnej ucieczce) "nie musisz być taki jak inni!". Thundersztyc napisał(a): Hah, no właśnie malutki egoisto. Ależ ze mnie tibijski egoista Thundersztyc napisał(a): A jak wygrasz, to co? Co Ci po tym, skoro doszedłeś do tego nie uczciwie, to był tylko gra - jakbyś przegrał, to nic by się nie stało. Dojdziesz do jakiegoś wniosku? Tibii nie da sie wygrać, będzie ok ![]() UWAGA! Też nic ![]() Rozumiem że od każdej zarobionej złotówki w pracy irl odliczasz vat itp itd, bo co Ci po pieniądzach, które zarobiłeś nie uczciwie? /Down: Tyle iż tu jest taka różnica, że te "rodzynki" da się wyciągnąć. Mnie interesuje wojna (tudzież inne rzeczy) więc idę na serwer pvp się bić, kolege interesuje nabijanie cyferek, idzie na non pvp biegać z 10 osobami po cyklopach. Proste. Wcale nie uważam sie za najmądrzejszego, ani że boty są fajne, wręcz przeciwnie. Jak ktoś lubi expić to droga wolna. I jak sam napisałeś, swoim boceniem nie robie nic złego, więc w czym rzecz? //2x down: no cóż, jaka wielka szkoda - niestety musisz pogodzić się z okropną prawdą. Brando ma chyba większą cierpliwość do ludzi, mimo że również podawałem porównania, przykłady, to niestety nie za bardzo lubię się powtarzać i klawiaturka mnie ponosi ![]()
03 October 2011 at 21:04:58 Edited by k0x 03 October 2011 at 21:24:05 |
|
|
OFF
![]() Exp: 137
Level: 17
Amount of posts: 117
|
Naszły mnie 2 porównania
expienie jest częścią tibii. podobnie jak rodzynki są częścią sernika. (zakładamy że nie mozna ich wyciagnac, podobnie jak nie expic) jeśli nie lubimy sernika, a chcemy zjeść rodzynki, nie kupujemy sernika (tibii) tylko rodzynki w paczuszce (zupełnie inna gra) i granie do pieprzenia prostytutki i starania się o rękę itd. dobra, muszę iść. papatki hehetki i na koniec chciałym tylko powiedziec, ze brando ma dobre posty, zwłaszcza ten pierwszy czy drugi w temacie. wie, że robi źle, mimo to boci, z pewnych racjonalnych przesłanek. ty natomiast kox uważasz ze jestes najmadrzejszy na świecie, bocenie jest dla ludzi, reszta dla noobów, a poza tym nic złego nie robisz, wręcz sam pożytek z ciebie.
03 October 2011 at 21:09:57 |
|
|
OFF
Yippee-ki-yay!
![]() Character:
Niesamowity Geniusz
|
@up
Tak, Brando podaje porównania, przykłady, odpowiada tak, że można podyskutować (jeśli nie są to posty, w których po prostu siebie obrażamy). Niestety k0x'owi można tylko udowadniać, że jest niedojrzały. No cóż, są głupsi i mądrzejsi. @k0x Tym postem udowodniłeś, że nie dorosłeś poziomem intelektualnym do dyskusji. Dziękuję za tą niby "dyskusję". Z mojej strony to ostatni post do Ciebie.
03 October 2011 at 21:14:46 Edited by Thundersztyc 04 October 2011 at 07:44:17 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1465
Level: 54
![]() Join date: 01/07/2009
Character was deleted.
Amount of posts: 466
|
Chłopacy, dlaczego się dziwicie? Niektórzy mają w sobie trochę kultury - cecha nabyta i zależna od wychowania przez rodziców
![]() @ Brando, Owszem, dzieci do szkoły chodzić muszą, ale spójrz na to z innej strony, co byłoby gdyby nie chodziły, w przyszłości nie mieliby możliwości utrzymania się, ciężko, bardzo ciężko byłoby im znaleźć pracę, co później kończy się tak, że zostają kloszardami cuchnącymi na 15m i szukającymi resztek jedzenia po śmietnikach. Owszem - masz rację, w Tibię możemy grać, bo chcemy, ale nie musimy. Aczkolwiek moje zdanie jest takie, iż botter tłumaczący się tym, iż boci, ponieważ: - woli w tym czasie robić inne rzeczy, tudzież np. oglądać filmy; - Mieć życie realne - wychodzić na miasto ze znajomymi; - Iść do szkoły czy też pracy; - I wiele innych Jest po prostu uzależniony, bo jeżeli nie może grać, powiedzmy przez to, że: - musi iść do szkoły/pracy; - Musi odrobić zadanie dom. posprzątać w pokoju czy też ugotować obiad; - Wyjść na miasto ze znajomymi; - Wiele innych I koniecznie musi postawić bota, jest to po prostu uzależnienie - Co prawda niegroźne, bo lepsze to, niż uzależnienie od manualnego grania, co później często przeradza się w agresję nawet wobec najbliższych osób. Takie jest moje zdanie i sądzę, że go nie zmienię, tak samo rozumiem Twoje i je szanuję, bo każdy ma prawo do wyrażenia swoich poglądów. @Frontino A ja kocham sernik, ale z kolei nienawidzę rodzynek - I robię go bez! ![]() ![]() ![]() #down Ależ ja wcześniej napisałam, że są ludzie i ludzie :-). Wiadomo, że nie wszyscy i, że każdy jest inny, więc za napisanie ogólnikowo - przepraszam ![]()
03 October 2011 at 21:48:54 Edited by Aga 03 October 2011 at 22:35:46 |
|
|
All times are CET. |
Currently temat read 1 user: (0 logged in and 1 guest) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[