Login: Remember
Password:
Gdzie expić, jak skillować? [sorcerer]
Zapytaj lub pomóż komuś udzielając odpowiedzi!
Author Message
Ikona  #
OFF
Exp: 173
Level: 19

Zelazny Golem
Character: Zelazny Golem
Vocation: Paladin
Level: 61
Achievements: 11
World: Secura
Title: Scout of Tibia
Amount of posts: 76
xxforumowiczxx napisał(a):
Piotrexo napisał(a):
gdzie expić ms 330 mlvl 124 eq na mlvl z sd ? grim reapery odpadają banuta/goroma,glooth bandits,hellspawny,hellfire fightery,robale gray island mi sie znudziły demce za silne na warzony 4,5,6 niewiem jak wejść

Skoro demce zasilne to polecam DL.

spike, oramond West + raidy, asury a ogólnie to th

spike chodzi ci o losty? a th o new hero? a znasz więcej miejscówek?
21 March 2018 at 22:55:51
Edited by Piotrexo
24 March 2018 at 14:36:57
Quote Critisized: Bober nie Bieber
Ikona  #
OFF
Exp: 1325
Level: 51

Character was deleted.
Amount of posts: 837
Mam 400ms a dawno nie uczestniczylem w zyciu tibijskim. Co sie teraz opłaca robić jakie questy, imbu, eq itd gdzie expic
22 March 2018 at 14:28:45
Ikona  #
OFF
Exp: 135
Level: 16
Amount of posts: 14
121 lvl
70 mlvl
Eq:Full
Pacc: NIE
KASA:800k

Witam, wracam do gry po około 2 letniej q przerwie, jakieś porady co do Expa na FACC? Dalej dół Catedry z ava?

No i pytanie że mimo wszystko chciałbym zarobić na tego Pacc, jest jakaś spoko opcja na dobry zarobek lub exp ze sporym profitem?
25 March 2018 at 20:28:35
Ikona  #
OFF
Exp: 235
Level: 22

Character was deleted.
Amount of posts: 30
Adus napisał(a):
121 lvl
70 mlvl
Pacc: NIE

Witam, wracam do gry po około 2 letniej q przerwie, jakieś porady co do Expa na FACC? Dalej dół Catedry z ava?

No i pytanie że mimo wszystko chciałbym zarobić na tego Pacc, jest jakaś spoko opcja na dobry zarobek lub exp ze sporym profitem?

Siema.

Żeby zarobic to jest pare opcji na facc:
-idz na orc fortess (zbieraj broken shamanic staffy i orc toothy, które sa w cenie do tego sprawdzaj resp orca z sam old backpack
-sprawdzanie bossow typu demodrass, the old widow, dharalion itp.
-mozesz powoli isc na Warlocki na demone z SD (troszke z nich sypie)
-dark catedral i tam bijesz wszystko z odrobina szczescia zarobisz na rope belt, stuffed toad czy reins
-mozesz zaczac zbierac pkt na war zone 1,2,3,4,5,6 (nie wiem czy tam potrzebny pacc)
-pozbieraj addon itemki (spider silki, holy orchid sa w cenie)
-elf fortess i zbieraj itemki do imbuingu na dista (albo elven hofy miedzy carlin i ab)
-hellgate (sprawdzanie bossa vampow i zbieranie bonelord eye)
-biegaj do okola thais i bij wolfy beary chickeny waspy itp (te addon itemki tez w cenie)

Chyba nic innego nie przychodzi mi na mysl
25 March 2018 at 23:15:34
Ikona  #
OFF
Exp: 371
Level: 27
Amount of posts: 118
Ferumbras Tower,który lvl ms do huncenia tam się nadaje na jakiego expa/profit mógłbym liczyć ? i wgl czy jest sens tam latać
28 March 2018 at 14:42:41
Ikona  #
OFF
Exp: 379
Level: 28

Character was deleted.
Amount of posts: 21
230 ms Gdzie nim zrobić pg ? Może być waste wróciłem do gry i nie mam pojęcia...
Goroma sd mam 600-700k/h bez staminy lizard city 1kk/h ale czesto zajęte, a na spike na najniższym poziomie co chwile padam i cięzko mi znaleść th czy drugą osobę do expa. A no i banuta odpada na ten lvl jeszcze niedaje tam rady. Szukam czegoś gdzie będę miał 1kk/h bez prem staminy
31 March 2018 at 20:13:19
Ikona  #
OFF
Exp: 2376
Level: 69
Amount of posts: 233
Bestian napisał(a):
230 ms Gdzie nim zrobić pg ? Może być waste wróciłem do gry i nie mam pojęcia...
Goroma sd mam 600-700k/h bez staminy lizard city 1kk/h ale czesto zajęte, a na spike na najniższym poziomie co chwile padam i cięzko mi znaleść th czy drugą osobę do expa. A no i banuta odpada na ten lvl jeszcze niedaje tam rady. Szukam czegoś gdzie będę miał 1kk/h bez prem staminy

Oramond west zdecydowanie emotka
31 March 2018 at 21:00:34
Ikona  #
OFF
Exp: 379
Level: 28

Character was deleted.
Amount of posts: 21
Seligeari napisał(a):
Bestian napisał(a):

Tylko że zajete 24/7 emotka No nic pomecze sie z ta banuta moze uda mi sie ja ogarnąc narazie wyciągam 1,2kk/h
31 March 2018 at 22:22:58
Edited by Bestian
31 March 2018 at 22:23:29
Ikona  #
OFF
Exp: 2376
Level: 69
Amount of posts: 233
Bestian napisał(a):
Seligeari napisał(a):
Bestian napisał(a):

Tylko że zajete 24/7 emotka No nic pomecze sie z ta banuta moze uda mi sie ja ogarnąc narazie wyciągam 1,2kk/h

Sprawdź sobie jeszcze bandity, elder wyrmy, może grimy jakieś, choseny, hff + sceptre, kulty jakieś nowe może. 1kk to nie jest kosmos msem emotka
01 April 2018 at 11:16:13
Ikona  #
ON
Exp: 2711
Level: 74
Dignity: Bartek

Elandaril
Character: Elandaril
Vocation: Master Sorcerer
Level: 297
Achievements: 159
World: Secura
Title: Warden of Tibia
Amount of posts: 668
Bestian napisał(a):
Seligeari napisał(a):
Bestian napisał(a):

Dziwnie mało na tej Goromie, ja tam potrafie 1kk/h z sd robić na 190 lvlu bez staminy. Trzeba wiedzieć jak biegać, najlepiej biegać 2 przejścia po prawej stronie + jedno zejscie w dół. Polecam jeszcze:
Bandity - 1,3kk/h~ plus praktycznie zawsze profit
Grim Reapery na Dreffi z gfb/vis hury/ue i tutaj raczej e-ring w gotowości, ogólnie polecam nawet biegać na utamie cały czas, exp wielki ale profitu raczej nie będzie.
Hero Fortress na Edron - tylko tam często ktoś biega, ale jak będziesz solo to też da rade zrobić ponad 1kk/h bijąc sobie z Avalanche.
Dodam jeszcze od siebie taką alternatywna miejscówkę, gdzie biegałem gdy wiekszość tych lepszych była zajęta, mianowicie chodzi o:
Medusa Tower na Port hope - fajna miejscówka bo możesz robić po pierwsze 3 taski na raz, a po drugie kilka bestiariuszy na raz i exp powyżej 1kk/h na luzie da się tam zrobić. Omnivory i Clay Guardiany biłem z gfb + wyżej Behe/serpenty/medusy z sd ale nie pchałem się na samą górę, tylko biłem kilka pięter wspomagając się czasami Energy Wallami. Ogolnie miejscówka zapomniana trochę, więc rzadko kogoś tam spotkać, tylko trzeba uważać bo nie ma tam aż tyle miejsca i czasami można sie strapować łatwo, ale jak ogarniasz to dasz rade. Weź sobie Sdki/Gfbki/e-walle i e-bomby do pomocy. Pozdrówki
01 April 2018 at 12:48:25
Ikona  #
OFF
Exp: 135
Level: 16
Amount of posts: 14
121 lvl
70 mlvl
Pacc: Tak

No i ponownie tymrazem już z Pacc, więc historia ta sama, powrót po długim czasie i drapanie się po głowie? jakiś dobry exp na ten lvl? narazie lecę Hero z ava jak kiedyś.

No i drugie pytanie, jakaś mega miejscówka typowo na profit? nie zaszkodzi podbudowac budżet.
02 April 2018 at 01:53:42
Ikona  #
OFF
Exp: 1468
Level: 54
Amount of posts: 628
Adus napisał(a):
121 lvl
70 mlvl
Pacc: Tak

No i ponownie tymrazem już z Pacc, więc historia ta sama, powrót po długim czasie i drapanie się po głowie? jakiś dobry exp na ten lvl? narazie lecę Hero z ava jak kiedyś.

No i drugie pytanie, jakaś mega miejscówka typowo na profit? nie zaszkodzi podbudowac budżet.

Souleatery za Zao.
13 April 2018 at 12:00:55
Ikona  #
OFF
Exp: 106
Level: 15

Votip
Character: Votip
Vocation: Knight
Level: 25
Achievements: 6
World: Antica
Title: Scout of Tibia
Amount of posts: 20
Lvl - 8
Mlvl - mały
Pacc - tak
Eq- Hotm, Vampire shield, Focus Cape, Bohy, bodajze Zaoan Legs
Exp ma byc jak najszybszy wiec full waste najlepiej.
Dzięki
/Pewne informacje zachowaj dla siebie.
posted by DamQ's
15 April 2018 at 12:35:54
Edited by DamQ's
15 April 2018 at 13:42:48
Ikona  #
OFF
Exp: 1468
Level: 54
Amount of posts: 628
wlatca napisał(a):
Lvl - 8
Mlvl - mały
Pacc - tak
Dzięki

8 lvl to na dużo sobie nie pozwoli. Niech pobije sobie krokodyle na port hope, potem może ruszyć na minosy na darashii ze stealth ringiem. Rewelacji nie ma skoro nie można jeszcze używać run obszarowych.
15 April 2018 at 12:54:32
Edited by DamQ's
15 April 2018 at 13:43:11
Ikona  #
OFF
VALAR MORGHULIS
Exp: 3815
Level: 87

Zuzel Antica
Character: Zuzel Antica
Vocation: Druid
Level: 8
Achievements: 0
World: Antica
Amount of posts: 3207
wlatca napisał(a):
Lvl - 8
Mlvl - mały
Pacc - tak
Dzięki

Stealth ring i cycki ma mistrock jak tylko exori terra będzie. A potem z aoe na spike do 50.
16 April 2018 at 13:39:37
All times are CET.

Currently temat read 1 user: (0 logged in and 1 guest)
Ikona
[ Administrator ] [ Team Leader ] [ Moderator ] [ Journalist ] [ Editor ] [ Graphic Artist ] [ Intern ] [ Senator ] [ Vip ] [ User ] [ Banned ]
Rights:
You may read.
Select forum:
LootSplitter LootSplitter Bosses Bosses Monster respawn Monster respawn Maps Maps LogAnalyzer LogAnalyzer LootSeller LootSeller MonsterComparator MonsterComparator DressUp DressUp Lotteries Lotteries Outfiter Outfiter Calc Calc Mini World Changes Mini World Changes
Promoted Fansite
Quara Hydromancer
1900
1100
25
Resistances:

-10%
-25%
Loot:
90 item 5 item item item item item item item item item item
Average profit:
304.34 gp
King Zelos
0
0
Resistances:

Loot:
5 item item item item item item item item item item item item item 20 item 6 item 14 item 10 item 10 item 10 item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item item 2 item 3 item
Bosstiary bonus:
3x
Log in to create your own cooldowns.
Mozilla
SHOUTBOX