|
Elew
OFF
Redaktor
xDˣᴰ
Exp: 3626
Level: 85
Data dołączenia: 06.06.2012
Liczba postów: 2603
|
Jak to jest z  ? Jakie itemy mogą z tego wypaść? Każda ma swój cooldown? Czy dana grupa? Ile wynosi ten cooldown? Jedyne info jakie znalazłem o nich to: As of today there are 3 types of Brass-Shod Chests in Tibia:
Object ID 23740: These are the "original" chests related to the Forgotten Knowledge Quest. There are 6 of them. Their locations are: Ancient Temple, White Flower Temple, Mount Sternum Outlook Tower, south of Greenshore, Witch house west of Kazordoon and the Old Masonry. You can see specific map markers on TibiaWiki. Object ID 28827: These are the Falcon chests. There are 10 of them, all in the Falcon Bastion. Object ID 29436: These are the Cobra chests. Also 10, all inside the Cobra Bastion.
Jednak pewnie juz nie aktualne, bo na Lion bastionie też są te skrzynki.
|
10 grudnia 2020 godz. 19:49:01
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
Tynka
OFF
Edytor
instagram.com/tynusiiaa
Exp: 1856
Level: 61
Data dołączenia: 30.07.2018
Godność: Martyna
Liczba postów: 614
|
Elew napisał(a): Jak to jest z  ? Jakie itemy mogą z tego wypaść? Każda ma swój cooldown? Czy dana grupa? Ile wynosi ten cooldown? Jedyne info jakie znalazłem o nich to: As of today there are 3 types of Brass-Shod Chests in Tibia:
Object ID 23740: These are the "original" chests related to the Forgotten Knowledge Quest. There are 6 of them. Their locations are: Ancient Temple, White Flower Temple, Mount Sternum Outlook Tower, south of Greenshore, Witch house west of Kazordoon and the Old Masonry. You can see specific map markers on TibiaWiki. Object ID 28827: These are the Falcon chests. There are 10 of them, all in the Falcon Bastion. Object ID 29436: These are the Cobra chests. Also 10, all inside the Cobra Bastion.
Jednak pewnie juz nie aktualne, bo na Lion bastionie też są te skrzynki. Z niektórych skrzynek możesz wyjąć tylko Heavy Old Tome. Natomiast z innych leci: 8 platynek, death ring, life ring, falcon crest, patch of fine cloth, banana chocolate shake, roasted dragon wings, gold ingot... na nie jest 20h cooldownu. No i są też czasem jako skrzynie questowe, np taki sam wygląd ma skrzynka od Rosebusha z Dream Courtsa
|
10 grudnia 2020 godz. 20:54:39 Edytowała Tynka
10 grudnia 2020 godz. 20:54:59
Skrytykowali:
Podziękowali:
Taczki, Elew
|
Elew
OFF
Redaktor
xDˣᴰ
|
Tynka napisał(a):
Natomiast z innych leci: 8 platynek, death ring, life ring, falcon crest, patch of fine cloth, banana chocolate shake, roasted dragon wings, gold ingot... na nie jest 20h cooldownu. No i są też czasem jako skrzynie questowe, np taki sam wygląd ma skrzynka od Rosebusha z Dream Courtsa widziałaś może na jakiejś fansite liste itemów, czy z doświadczenia? Czy lokalizacja ma znaczenie?  ,  pewnie idzie tylko na falconach wydropić, na cobrach i lionach pewnie odpowiedniki ciekawe czy gold ingot to max co idzie znich wyciągnać a i przypomniałem sobie o takiej skrzynce na spectrach, środkowe piętro, za drzwiami na klucz, tam na 100% wypada  i chyba  ale też jest wielokrotnego użytku chodzi mi o te skrzynki które można wyciągać wielokrotnie,  chyba też idzie wyciągnać raz
|
10 grudnia 2020 godz. 21:46:02
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
Tynka
OFF
Edytor
instagram.com/tynusiiaa
Exp: 1856
Level: 61
Data dołączenia: 30.07.2018
Godność: Martyna
Liczba postów: 614
|
Elew napisał(a): Tynka napisał(a):
Natomiast z innych leci: 8 platynek, death ring, life ring, falcon crest, patch of fine cloth, banana chocolate shake, roasted dragon wings, gold ingot... na nie jest 20h cooldownu. No i są też czasem jako skrzynie questowe, np taki sam wygląd ma skrzynka od Rosebusha z Dream Courtsa widziałaś może na jakiejś fansite liste itemów, czy z doświadczenia? Czy lokalizacja ma znaczenie?  ,  pewnie idzie tylko na falconach wydropić, na cobrach i lionach pewnie odpowiedniki ciekawe czy gold ingot to max co idzie znich wyciągnać a i przypomniałem sobie o takiej skrzynce na spectrach, środkowe piętro, za drzwiami na klucz, tam na 100% wypada  i chyba  ale też jest wielokrotnego użytku chodzi mi o te skrzynki które można wyciągać wielokrotnie,  chyba też idzie wyciągnać raz z doświadczenia  często je otwieram wlasnie bedac na drume, cobrach, falconach  tak, z tą skrzynką na Buried Cathedral masz rację. jest też plotka że mozna tam zdobyc wand of dimensions!
|
10 grudnia 2020 godz. 22:20:32
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
Elew
OFF
Redaktor
xDˣᴰ
|
Tynka napisał(a): jest też plotka że mozna tam zdobyc wand of dimensions! ach te tibijskie plotki ( ͡° ͜ʖ ͡° )( ͡° ͜ʖ ͡° ) coraz ciekawsze
|
11 grudnia 2020 godz. 08:44:13
Skrytykowali:
Podziękowali:
Tynka
|
MoWN
OFF
Exp: 520
Level: 32
Data dołączenia: 15.09.2009
Liczba postów: 130
|
Tynka napisał(a): na nie jest 20h cooldownu.
Takie małe sprostowanie - te na Cobrach mają 24h cd  Falconowe pewnie też.
|
11 grudnia 2020 godz. 09:03:40
Skrytykowali:
Podziękowali:
Elew, Tynka
|
xxforumowiczxx
OFF
VALAR MORGHULIS
Exp: 3813
Level: 87
Data dołączenia: 25.07.2009
Liczba postów: 3205
|
Na buried cathedral często wylatuje mi  ta skrzynia jest inna od pozostałych na pewno ma lepsze itemy ale czy są w niej rary ?
|
11 grudnia 2020 godz. 11:47:02
Skrytykowali:
Podziękowali:
Tynka
|
Supro
OFF
Exp: 104
Level: 14
Data dołączenia: 03.07.2019
Liczba postów: 22
|
Wszystkie skrzynki sa inne.
Np na nowym quescie po ukonczeniu misji raft mozna zloocic 4 rozne nowe figurki dla roznych wokacji. Nie ze skrzynki questowej z ktorej wyciagamy wlasnie tez te figurki ale ze skrzynki dziennej z ktorej tez mozna zloocic figurki.
Narazie co udalo sie mi zloocic to:
- Nowa figurka dla sorca (jestem rp) - Tiara - White gem - Giant shimmering pearl
|
12 grudnia 2020 godz. 02:42:18
Skrytykowali:
Podziękowali:
Tynka
|
|