Wszystkiego najlepszego dla zespołu i użytkowników, bo jak już ktoś wspomniał - bez was nie byłoby nas

Wiadomość |
---|
Ło, ile to już lat minęło... a pamiętam jakbym dołączyła wczoraj
![]() Wszystkiego najlepszego dla zespołu i użytkowników, bo jak już ktoś wspomniał - bez was nie byłoby nas ![]() ![]() |
02 listopada 2020 godz. 18:27:55
![]() |
Jestem z Wami juz chyba z 7 xD Wszystkiego najlepszego na kolejne lata
|
02 listopada 2020 godz. 21:35:30 |
Wszystkiego co najlepsze oraz kolejnych lat takiej aktywności jak dotychczas
![]() |
02 listopada 2020 godz. 22:08:27
![]() |
Sto lat Tibiopedia!
Dalszych sukcesow i radosci w wspoltworzeniu spolecznosci Tibii ![]() |
03 listopada 2020 godz. 04:26:10 |
Ale żałosne to forum się zrobiło. Kiedyś było Was stać na kreatywne konkursy i nagrody które coś znaczyły.
Konkurs polegający na napisanie życzeń? XD I nagroda która jest równowartością godziny grania; to już lepsze by było jakbyście znaczek przy nicku dali albo poklepali po plecach. Wszystkiego najlepszego. |
03 listopada 2020 godz. 10:22:34
![]() |
Githalek napisał(a): Ale żałosne to forum się zrobiło. Kiedyś było Was stać na kreatywne konkursy i nagrody które coś znaczyły. Konkurs polegający na napisanie życzeń? XD I nagroda która jest równowartością godziny grania; to już lepsze by było jakbyście znaczek przy nicku dali albo poklepali po plecach. Wszystkiego najlepszego. Rozumiem, że oczekujesz najnowszego Ferrari albo Lambo? Gościu, masz szansę wygrać coś za napisanie dwóch zdań, zajmuje to 30 sekund. Naprawdę to jest żałosne? Wydaje mi się, że właśnie takie narzekania jak twoje są żałosne. TC to coś co mogą wygrać praktycznie wszyscy, jest dodatkowy konkurs (wydaje mi się, że kreatywny), z (minimalnymi) warunkami uczestnictwa do którego mogłeś przystąpić. W czym problem? btw, sto lat. Trochę się bawiłem w tej piaskownicy zwaną Tibiopedią. Ciekawa sprawa móc "pracować", chociaż ciężko to było nazwać pracą - fajna zabawa dla małolata, który tłumaczył newsy, czy dodawał relacje z bossów, a ktoś to tłumaczył i dziękował ci za poświęcony czas. Ogrom rzeczy dodanych do bazy, ręczne wprowadzanie (xD). Eh, stare czasy... Było fajnie, nie ukrywam ![]() |
04 listopada 2020 godz. 21:46:30 Edytował Still Standing 04 listopada 2020 godz. 21:50:47 ![]() |
W sumie to mam pytanie, czy jak ktoś wygra to dostanie ikonkę 'szczęściarz'? XD
|
05 listopada 2020 godz. 01:01:38 |
![]() Wszystkiego Najlepszego !! Wytrwałości, zdrowia i czego sobie zapragniecie. !!
|
07 listopada 2020 godz. 21:59:31 |
Najlepszego i obyście zostali jeszcze długo, szacun ze jeszcze jesteście
![]() Btw Still Standing jeszcze tu jest |
07 listopada 2020 godz. 23:26:01 |
Wszystkiego dobrego i oby kolejnych długich 12 lat!
08 listopada 2020 godz. 09:03:12 |
No to czekamy na kolejne 12 lat (120 ?XD) najlepszego
|
08 listopada 2020 godz. 17:16:22
![]() |
@MastroDaro kiedy będzie losowanie ?
![]() |
22 listopada 2020 godz. 06:33:31
![]() |
Wypiję za Was litra żytniówki popijając piwkiem halnym z puszki. 100 latek dla stronki. Pozdrawiam Stumilowy.
|
22 listopada 2020 godz. 17:48:48 |
@Clover88: Faktycznie trochę się przeciągnęło, ale lista jest gotowa. Losowanie będzie lada moment.
//Mastro~
22 listopada 2020 godz. 18:30:25
![]() |
MastroDaro napisał(a): @Clover88: Faktycznie trochę się przeciągnęło, ale lista jest gotowa. Losowanie będzie lada moment. //Mastro~ Super - to czekamy ![]() ![]() ![]() |
23 listopada 2020 godz. 16:19:43
![]() |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]