|
|
Sprzedaz postaci i tc
Czy tc sa transable |
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
Exp: 68
Level: 12
Data dołączenia: 21.02.2013
Postać usunięta.
Liczba postów: 32
|
Witam.
Mam pytanie, bo nie moge znalezc odpowiedzi w zadnym temacie. Jak sprzedam postac powiedzmy za 200tc. -50 i 10% zostanie mi jakies 120. Pewnym jest, ze beda one zablokowane tylko na sklep? Czy sa jakies sposoby, ze np moge je sprzedac na markecie albo wyslac komus. Ktos juz sprzedawal postac i moze sie wypowiedziec?
19 października 2020 godz. 20:10:56 |
|
|
|
||
OFF
![]() Exp: 582
Level: 34
Data dołączenia: 07.12.2013
Postać usunięta.
Liczba postów: 85
|
marqess napisał(a): Witam. Jak sprzedam postac powiedzmy za 200tc. -50 i 10% zostanie mi jakies 120. Pewnym jest, ze beda one zablokowane tylko na sklep? 50tc płacisz za wystawienie chara, potem po sprzedaniu postaci Cipsoft zabiera 12% od cenny, ktora ktos podbil. np. ktos wylicytowal twoja postac za 200tc. On placi 200tc za nia, a ty otrzymujesz 88% z tej kwoty, czyli 194tc. Jest szansa, ze beda miec blokade na transfer do 4-6 miesiecy. marqess napisał(a): Witam. Czy sa jakies sposoby, ze np moge je sprzedac na markecie albo wyslac komus. Jezeli sa zablokowane, to mozesz tylko wydac na swoim koncie. Musza byc "transferable". Ja po sprzedazy 300rpka dostalem coiny i od razu moglem z nimi wszystko zrobic. Roznie to bywa.
19 października 2020 godz. 23:36:16 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[