krótkie pytanie odnośnie mordowania

1.

czy
2.

Która z opcji będzie owocowała szybszym mordowaniem tych kreatur?
Mój skill z itemami+imbu wynosi 125.
Wiadomość |
---|
Witajcie,
krótkie pytanie odnośnie mordowania ![]() 1. ![]() ![]() czy 2. ![]() ![]() Która z opcji będzie owocowała szybszym mordowaniem tych kreatur? Mój skill z itemami+imbu wynosi 125. |
20 kwietnia 2020 godz. 04:18:53 Edytował Vanitas 20 kwietnia 2020 godz. 04:19:32 ![]() |
Druga + dołóż imbu na ogień. Robiłem 100 demonów/h.
Edit: myślałem że to diamond arrows... |
20 kwietnia 2020 godz. 07:03:18 Edytował lukikow 20 kwietnia 2020 godz. 07:03:58 ![]() |
Musisz sprawdzic na sobie jak Tobie bedzie wygodniej. Ja np zawsze bilem z luku, poniewaz nienawidze missów.
Ale od chwili gdy bije demy na utito to przyjemniej mi z boltami i spectralami + cobra xbow Ktory resp chcesz bic? |
20 kwietnia 2020 godz. 07:28:13
![]() |
Ja bym wybrał (sam bije) opcję nr 1. + ava-summon bijąc na yala...
Jakoś gożej mi wychodziło bicie tego z bowa i diamond arrowsami wybierając yala czy edron. Jak już chcesz bić mass to oramond dobra opcja |
20 kwietnia 2020 godz. 08:19:38
![]() |
Tibiacz napisał(a): Ja bym wybrał (sam bije) opcję nr 1. + ava-summon bijąc na yala... Jakoś gożej mi wychodziło bicie tego z bowa i diamond arrowsami wybierając yala czy edron. Jak już chcesz bić mass to oramond dobra opcja Ale On nie chcę bić z diamondami, heh. |
20 kwietnia 2020 godz. 10:00:55
![]() |
Opcja numer jeden zaowocuje szybszym mordowaniem tych kreatur.
|
20 kwietnia 2020 godz. 11:02:05
![]() |
Dzięki Wam wszystkim za odpowiedzi.
Tak, nie będę bił z diamentowych strzał gdyż chcę to robić na loocie 10/10 i zalezy mi na biciu tylko demonów a nie innych potworków pobocznych. Dlatego wybieram Yalahar pod piekielnymi pomiotami, gdzie są tylko same demony. Liczy sie tylko zarobek i zadanie na 6666 demonów. Doświadczenia nie biorę pod uwagę. Rozumiem więc, że z takim założeniem bełty będą wydajniejsze? |
20 kwietnia 2020 godz. 14:48:52
![]() |
Vanitas napisał(a): Dzięki Wam wszystkim za odpowiedzi. Tak, nie będę bił z diamentowych strzał gdyż chcę to robić na loocie 10/10 i zalezy mi na biciu tylko demonów a nie innych potworków pobocznych. Dlatego wybieram Yalahar pod piekielnymi pomiotami, gdzie są tylko same demony. Liczy sie tylko zarobek i zadanie na 6666 demonów. Doświadczenia nie biorę pod uwagę. Rozumiem więc, że z takim założeniem bełty będą wydajniejsze? W takim razie proponuję gorome. Tam są tylko demony. Nie liczę tych fire elementali bo to na raz schodzi. Testowałem wszystkie dostępne miejscówki - single target jak i aoe - najwięcej demonów na godzinę zabija się na goromie bijąc aoe. Śmigałem tam od 220 lvl bodajże, imbu 2x mana, 2x HP, 1x crt, 1x firee resist, wszystko 3lvl. Do tego amulet/ring plasma i potion na dist. Na loocie 10/10 wychodziłem 600-1000k na godzinę. |
20 kwietnia 2020 godz. 15:04:39
![]() |
lukikow napisał(a): W takim razie proponuję gorome. Tam są tylko demony. Nie liczę tych fire elementali bo to na raz schodzi. Testowałem wszystkie dostępne miejscówki - single target jak i aoe - najwięcej demonów na godzinę zabija się na goromie bijąc aoe. Śmigałem tam od 220 lvl bodajże, imbu 2x mana, 2x HP, 1x crt, 1x firee resist, wszystko 3lvl. Do tego amulet/ring plasma i potion na dist. Na loocie 10/10 wychodziłem 600-1000k na godzinę. Dobra, przetestuję tę Goromę. Właśnie byłem na Yalahar. W 50min zabiłem 78 demonów i zarobiłem na czysto 300k nie wliczając imbu. Bez preya. |
20 kwietnia 2020 godz. 15:06:14 Edytował Vanitas 20 kwietnia 2020 godz. 15:21:23 ![]() |
Vanitas napisał(a): lukikow napisał(a): W takim razie proponuję gorome. Tam są tylko demony. Nie liczę tych fire elementali bo to na raz schodzi. Testowałem wszystkie dostępne miejscówki - single target jak i aoe - najwięcej demonów na godzinę zabija się na goromie bijąc aoe. Śmigałem tam od 220 lvl bodajże, imbu 2x mana, 2x HP, 1x crt, 1x firee resist, wszystko 3lvl. Do tego amulet/ring plasma i potion na dist. Na loocie 10/10 wychodziłem 600-1000k na godzinę. Dobra, przetestuję tę Goromę. Właśnie byłem na Yalahar. W 50min zabiłem 78 demonów i zarobiłem na czysto 300k nie wliczając imbu. Bez preya. Liczenie imbu to niepotrzebne rozdrabnianie się, nie liczę go do waste a było by to około 100k/h loota mniej. Proponuję zaczynać ostrożnie, zobaczyć na co można sobie pozwolić, jak biegać w koło nich żeby bić jak najwięcej, kiedy stawać żeby trafić każdego z mas sana. Po 1-2 huntach bez obaw będziesz biegał z 5x demonami na raz. Warto mieć przy sobie jakieś usp. Mnie zdarzyło się wpaść w trapa xD |
20 kwietnia 2020 godz. 15:58:10
![]() |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]