Wiadomość |
---|
Witam, wiem ,że temat pewnie był juz wałkowny kilkukrotnie ale uzbierałem juz pewna ilośćpkt charmów i zastanawiam się który odblokować jako pierwszy. Gram rp 180lvl i ogolnie expie solo
|
04 października 2019 godz. 15:06:10 |
Gdzie expisz?
Robisz demon taska? - to polecam charm na lód. Ogólnie na początek przydają się raczej charmy ofensywne. |
04 października 2019 godz. 16:32:16
![]() |
Jeżeli interesuje Cię demon task to weź Freeze jeżeli nie to weź Zap(dobry na grimy)
|
04 października 2019 godz. 17:00:26
![]() |
To zależy na czym expisz. Polecam zapa najpierw jeśli expisz na grimach lub ghastly dragonach
|
06 października 2019 godz. 09:35:01 |
Jeśli chcesz bić do porzygu(do czasu aż nie wbijesz następnego charma) grimy/gdki to zap a jeśli lubisz zmieniać miejscówki to polecam freeza bo jest bardziej uniwersalny można nim bić drakeny demony frazzle itd itd
|
07 października 2019 godz. 03:32:18
![]() |
Wszyscy Freez/Zap.... A ja polecam LOW BLOW! <- I tak czeka cię ta męczarnia. Bo na solo expa niema lepszego charmu jak low blow. I te 3% krytyka na mobie widać. Co idzie na 3% większym krytykiem? Lepsze leczenie od imbu. Expisz masowo i jest kilka mobów... Żaden problem Low Blow też pomaga. Następny wybierz albo zap albo freez. Ale polecam spiąć D... na start. Tym bardziej że wszyscy co teraz rozmawiam na Zwiększonym Respawn mają po 1K+ charm point.
Osobiście mam kilka ( Frez/zap/low blow ) i powiem że charmy jak charmy tylko low blow widać jak te krytyki wchodzą nawet na mapach typu hero cave. Widać że te Hero rzeczywiście dostają częściej krytyczne. Jak cała reszta. ( Przykładowo ) Grimy? nawet jak bijesz to pojedynczo raczej nie masowo. Wiec te krytyki się bardziej przydadzą jak zap. A masowo. niema różnicy bo tez jakoś to wpada. Low blow jest bardziej uniwersalny. Co do miejsca pobytu. A czy będą to asury czy GD... niema różnicy. 13% krtyka palkowi zawsze się uśmiecha. |
07 października 2019 godz. 06:24:57 Edytował supra520 07 października 2019 godz. 06:31:08 ![]() |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]
[ Edytor ]
[ Grafik ]