|
|
Światy Retro Hardcore PvP - piąta zapowiedź letniej aktualizacji
|
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
![]() Exp: 262
Level: 23
Data dołączenia: 23.01.2016
Liczba postów: 61
|
Ja mam nadzieję, że po testach cipy zablokują vouchery na tych serwerach, zablokują exp boosty, zrobią uczciwy pvp enfo z expem dla każdego adekwatnym do dmg i co najważniejsze zlikwidują te evo poty, które są dobre na non pvp lub na otsach.
Przydałoby się jeszcze zablokować kupowanie potów za tc, albo ograniczyć to do jednego zakupu na 24h np. Ale to juz raczej nie jest możliwe.
25 czerwca 2017 godz. 17:21:45 |
|
|
|
||
OFF
![]() Exp: 2384
Level: 69
Data dołączenia: 02.06.2013
Liczba postów: 233
|
fllexi napisał(a): Seligeari napisał(a): Jak by ktoś rzucił okiem na tibia.com i wysilił mózg to dowiedziałby się że na nowych światach liczba voucherów na całą Tibię będzie poniżej 2k kont bo wszystkie się kończą 1 sierpnia przed uruchomieniem światów. Ale co tam... lepiej hejtować i wygłaszać negatywne opinie. Płacz był o ten świat latami i w końcu uruchomili to dalej płaczą. Ale to takie normalne żeby na wszystko narzekać. Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe z tego, ze Vouchery niszcza nowy server i jakikolwiek balans, zwlaszcza na swiecie tego typu... Przykladowo kiedy powstala Duna przez pierwszy tydzien gralem praktycznie po +12h dziennie, bo nie gralem w Tibie przez blisko 2 lata i exp mnie nie nudzil, a i tak nawet przez chwile nie bylem w Top 300, bo ktos sobie kupil Voucherka na Allegro, a ja nie - super gierka. post mirade z tibia.com: > So there will be still atleast like > 2.000 accounts left with vouchers after 1st August ? The number is much lower. The vast majority of vouchers will expire on Aug 02 instead of Aug 01, by the way, due to how the technical adjustment was made back then W innym poście pisze że max 7 dni w sumie zostanie komuś. To z pewnością będzie taki pogrom na tych voucherach żę głowa mała... Weź się puknij w głowę. Zresztą osobiście uważam żę tam będzie ostra sieczka bo masa osób będzie się chciała ponapier*** najzwyczajniej w świecie.
25 czerwca 2017 godz. 19:38:04 |
|
|
OFF
![]() ![]() Exp: 1746
Level: 59
![]() Data dołączenia: 28.02.2012
Postać usunięta.
Liczba postów: 1247
|
Seligeari napisał(a): post mirade z tibia.com: > So there will be still atleast like > 2.000 accounts left with vouchers after 1st August ? The number is much lower. The vast majority of vouchers will expire on Aug 02 instead of Aug 01, by the way, due to how the technical adjustment was made back then W innym poście pisze że max 7 dni w sumie zostanie komuś. To z pewnością będzie taki pogrom na tych voucherach żę głowa mała... Weź się puknij w głowę. Zresztą osobiście uważam żę tam będzie ostra sieczka bo masa osób będzie się chciała ponapier*** najzwyczajniej w świecie.
25 czerwca 2017 godz. 19:48:37 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
jaga1612 napisał(a): Ta? A ja widze ze z astery, ktora jest rowniez opt pvp. Kozaku ![]() Malvera detektywie
25 czerwca 2017 godz. 20:06:21 |
|
|
OFF
Exp: 113
Level: 15
Data dołączenia: 26.08.2014
Liczba postów: 75
|
Czytam i niewierze jakie bzdury tu część wypisuje. Wiekszość z Was to pseudo gracze pvp którzy uważają się za tuzy walk,a afaktycznie może w dawnych czasach swietnosci Tibi rozegrali kilka wiekszych potyczek. Teraz wspominaja te kilka walk i marza o podobnych potyczkach które nigdy nie będą miały miejsca. Większość z Was ograniczy się do napierania pojedyńczych graczy próbujących się wymknąć w jakies bezpieczne miejsce. I tak jak ktoś napisał całe pvp to czysta matematyka, zero umiejetności którymi tak bardzo się chwalicie a sprowadza sie to zwykle to wyeliminowania przeciwnika bo skonczyły mu sie potki. Zasada jest prosta ale jemu sie skończą ,albo Tobie. I jak bedziesz widział że tyłek Ci sie pali wezwiesz swoich ziomków na pomoc w dobiciu jakiegos klienta który miał wiecej potek od Ciebie. Bzdurne wywody o rzucaniu m wali,trapowaniu itp możecie sobie włozyc w buty. Jak to zwykle bywa 90% walk odbedzie sie pod depo na dedaniu solo graczy którzy myślą że też coś ugraja i że są pro graczami jak reszta z Was. Tyle w temacie
26 czerwca 2017 godz. 18:18:22 |
|
|
OFF
Pan Sarkazm
![]() ![]() Exp: 2407
![]() Data dołączenia: 05.01.2011
![]() Postać:
Ameriov
Profesja: Knight
Level: 408
Osiągnięcia: 675
Serwer: Bona
Partnerka:
Dolpp
Gildia:
Chosen Civil Defenders
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 1832
|
fllexi napisał(a): Seligeari napisał(a): post mirade z tibia.com: > So there will be still atleast like > 2.000 accounts left with vouchers after 1st August ? The number is much lower. The vast majority of vouchers will expire on Aug 02 instead of Aug 01, by the way, due to how the technical adjustment was made back then W innym poście pisze że max 7 dni w sumie zostanie komuś. To z pewnością będzie taki pogrom na tych voucherach żę głowa mała... Weź się puknij w głowę. Zresztą osobiście uważam żę tam będzie ostra sieczka bo masa osób będzie się chciała ponapier*** najzwyczajniej w świecie. Po 7 dniach z boostami to można 200+ wbić nawet na nowym servie. Jedyna nadzieja, że na topke będzie ciągłe polowanie, wtedy te vouchery na wiele się nie zdadzą.
26 czerwca 2017 godz. 20:21:44 |
|
|
OFF
|
Przepychanki przepychanki a nikt jakby nie czyta tibia.com
![]() ![]() ![]() start planują na drugi tydzień sierpnia ![]()
27 czerwca 2017 godz. 09:50:55 |
|
|
OFF
![]() Exp: 709
Level: 38
Data dołączenia: 21.08.2013
![]() Postać:
Rianc
Level: 277
Osiągnięcia: 145
Serwer: Epoca
Tytuł: Warden of Tibia
Liczba postów: 192
|
W takim razie pewnie to zablokują. Jest za dużo wrzasku o te vouchery.
27 czerwca 2017 godz. 11:06:01 |
|
|
OFF
Postać usunięta.
|
Kolejna rzecza, ktora musialby zrobic Cipsoft, aby te servery mialy racje bytu to wycofac z nich te nowe potiony. Obecnie PvP istnieje jedynie do 129 poziomu i watpie, to co sie dzieje z tymi nowymi potionami raczej ciezko nazwac PvP i watpie aby jakis fan prawdziwego PvP-enforced, jak i nawet fan zwyklego PvP, nie zgodzil sie ze mna w tej kwestii. Cipsoft tworzac taki server powinien w szczegolnosci sluchac graczy, bo to specjalnie dla nich tworzony jest ten swiat, a jesli beda znajdowac sie na nim nowe poty to nie wroze jemu zbyt dlugiej przyszlosci.
27 czerwca 2017 godz. 21:49:30 |
|
|
OFF
|
@fllexi
tutaj raczej nie zrobią z tym nic. Osobiście jestem ciekaw jak to będzie wyglądało tam i czekam ze zniecierpliwieniem ![]()
27 czerwca 2017 godz. 22:13:24 |
|
|
OFF
Postać usunięta.
|
Seligeari napisał(a): @fllexi tutaj raczej nie zrobią z tym nic. Osobiście jestem ciekaw jak to będzie wyglądało tam i czekam ze zniecierpliwieniem ![]() Sam dlugo czekalem na swiaty PvP-enforced, ale jesli Cipsoft nie zrobi cos z tymi potionami, to zapewne sobie to odpuszcze, bo nie jara mnie to manasowanie za 1k na runde.
28 czerwca 2017 godz. 02:28:31 Edytował fllexi 28 czerwca 2017 godz. 02:32:49 |
|
|
OFF
|
@fllexi
Wiesz ja jestem dobrej myśli bo w Tibi się teraz łatwo expi i może będą się tam tłuc 23:45h/7 ![]() ![]()
28 czerwca 2017 godz. 08:45:25 |
|
|
OFF
Postać usunięta.
|
Seligeari napisał(a): @fllexi Wiesz ja jestem dobrej myśli bo w Tibi się teraz łatwo expi i może będą się tam tłuc 23:45h/7 ![]() ![]()
28 czerwca 2017 godz. 12:46:20 |
|
|
OFF
![]() Exp: 709
Level: 38
Data dołączenia: 21.08.2013
![]() Postać:
Rianc
Level: 277
Osiągnięcia: 145
Serwer: Epoca
Tytuł: Warden of Tibia
Liczba postów: 192
|
Z tymi potionami masz rację, manasowani magowie są immortal na e ringu.
02 lipca 2017 godz. 14:20:32 |
|
|
OFF
Exp: 40
Level: 9
Data dołączenia: 14.07.2017
Liczba postów: 12
|
No to może zorganizujemy grupę hardcorowcow na ten serv?
14 lipca 2017 godz. 12:02:17 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[