Mid lvl chary są, coinsy są, czemu by nie?
Na szczęście jest jeszcze Tibiopedia, gdzie prawie zawsze na topie są tematy o kickach.
Dzięki i do zobaczenia za pół roku

Wiadomość |
---|
Raz na jakieś pół roku nachodzi mnie chęć powrotu.
Mid lvl chary są, coinsy są, czemu by nie? Na szczęście jest jeszcze Tibiopedia, gdzie prawie zawsze na topie są tematy o kickach. Dzięki i do zobaczenia za pół roku ![]() |
20 stycznia 2017 godz. 15:23:17
![]() |
Przem napisał(a): No na tę chwile testuje nową opcję dodaną do klienta 11 ochrona przed dosami i jak przed włączeniem jej miałem kicki co minute, to od włączenia stoję w dp co prawda, ale już 20-30 minut i nic. Pewnie tez na zasadzie tych sławetnych płatnych programów....no zobaczymy czy będzie działać..ważne ze coś robia Potwierdzam! Od godziny testów nie uraczyłem ani jednego laga! Jest nadzieja na lepsze jutro... |
20 stycznia 2017 godz. 16:08:58 |
![]() a ja żądam rekompensaty teraz!! bo problem nie ustał !!!! dzisiaj padłem bo zlagowało mnie tak że nie zdążyłem nic zrobić na głupich dlach.... śmiech na sali już napisałem do cipsoftu itp będe im wałkował ten temat bo po 18 stycznia nadal problem jest cały czas!!
|
20 stycznia 2017 godz. 19:31:13 |
nexus1990 napisał(a): a ja żądam rekompensaty teraz!! bo problem nie ustał !!!! dzisiaj padłem bo zlagowało mnie tak że nie zdążyłem nic zrobić na głupich dlach.... śmiech na sali już napisałem do cipsoftu itp będe im wałkował ten temat bo po 18 stycznia nadal problem jest cały czas!! Może zainwestuj w lepszy komputer i w szybsze łącze. U mnie także wszystko pięknie śmiga
21 stycznia 2017 godz. 09:46:39
![]() |
Alkazator napisał(a): nexus1990 napisał(a): a ja żądam rekompensaty teraz!! bo problem nie ustał !!!! dzisiaj padłem bo zlagowało mnie tak że nie zdążyłem nic zrobić na głupich dlach.... śmiech na sali już napisałem do cipsoftu itp będe im wałkował ten temat bo po 18 stycznia nadal problem jest cały czas!! Może zainwestuj w lepszy komputer i w szybsze łącze. U mnie także wszystko pięknie śmiga Ja mam komputer dobry, http://prnt.sc/dyefcw , w cs mam ping najwyższy na poziomie 70ms~ i to rzadko, a w tibii teraz mi podskoczył dwa razy. |
21 stycznia 2017 godz. 09:58:50 |
Od paru lat ciagle sa lagi, kicki, a tam na gorze gosc pisze, zeby komputer i internet zmienic xDD
|
23 stycznia 2017 godz. 14:59:57
![]() |
Ja gram na kliencie 10 i nie mam ani jednego laga. A jak gadam z innymi graczami co graja na 11 to cały czas lagi i kicki maja.
|
24 stycznia 2017 godz. 10:39:28
![]() |
ja osobiście miałem kicki co 3 minuty przez ostatnie 2 tygodnie (?) ale po wprowadzeniu opcji zabezpieczenia przed DDOS nie mam ani jednego kicka a nawet laga
|
24 stycznia 2017 godz. 18:09:07
![]() |
Raltur napisał(a): Ja gram na kliencie 10 i nie mam ani jednego laga. A jak gadam z innymi graczami co graja na 11 to cały czas lagi i kicki maja. zgadzam się miałem 11 i lagi były zmieniłem na 10 i odrazu bez niczego ![]()
24 stycznia 2017 godz. 21:09:11 |
ani lagow, ani kickow dzis, tibia 11, bez systemu anty-ddos, zadnych no pingow, milo
|
24 stycznia 2017 godz. 23:08:56
![]() |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]