|
|
Gra podobna do tibii
|
||
Author | Message | |
OFF
Exp: 37
Level: 9
Warnings: 2/10
Amount of posts: 21
|
Elew napisał(a): Jak masz córkę,kuzynkę,siostrzenice w wieku około 5 lat to kup jej kucyka z serii filli lub magic horse, i zobacz na reakcję ( dla nieznających tematu- jest bardzo popularna wśród przedszkolaków seria My litte Pony (orginał) i pełno podobnych odpowiedników). Albo na stronie Lego napisz że klocki Cobi są lepsze - bo mają zestawy wojenne. Nawet dzieci z przedszkola widza różnice. Ciężko przekonać nawet zawiedzionych fanatyków produktu do pewnego rodzaju podróbki. Wszedłeś na forum które jest o oryginale, na którym spotkasz ludzi którym jednak nieobojętny jest Tibijski świat- inaczej by tu nie wchodzili ![]() Jeśli chcesz zareklamować grę multiplayer to polecam być mniej aroganckim, ja człowiek który nie zna tej gry widząc w jaki sposób odnosi się jej fan nie mam ochoty się logować. Nie da się zrobić pierwszego wrażenia 2 razy, a ja przez Ciebie mam złe już zdanie o społeczności tej gry. Mnie nie przekonałeś. zostalem inteligentnie pocisniety, jest mi przykro. Wychodze i nie wiem kiedy wroce. nara
30 December 2016 at 11:52:04 |
|
|
|
||
All times are CET. |
Currently temat read 1 user: (0 logged in and 1 guest) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator