|
|
[Poradnik]Scyzoryki.
|
||
Author | Message | |
OFF
Cannabis sativa.
Exp: 128
Level: 16
![]() Join date: 03/12/2009
![]() Character:
Elder Reemoo
Vocation: Druid
Level: 9
Achievements: 0
World: Vunira
Amount of posts: 356
|
Witam wszystkich serdecznie.
W tym poradniku pokaże co posiada każdy z niżej wymienionych narzędzi. Dodam że na pomysł o stworzeniu tego poradnika wpadłem gdy zakładałem temat, który z nich wybrać. Podaje ich właściwości: 1. Sneaky Stabber of Eliteness ![]() Dwa ostatnie przedmioty wymienione w zestawie czerwonego scyzoryka są zupełnie niepotrzebne, poza tym że w tibii służą jako ozdoby. 2. Squeezing Gear of Girlpower ![]()
3. Whacking Driller of Fate ![]()
Wymienione wyżej przedmioty można zdobyć z tego questa. Kolor, który będziemy mieli zależy od tego, po której stronie się postawimy: AVIN, CGB bądź TBI
14 February 2010 at 21:13:41 Edited by Darusio 22 February 2016 at 23:00:00 |
|
|
|
||
OFF
Exp: 83
Level: 13
![]() Join date: 15/02/2010
Character was deleted.
Amount of posts: 25
|
Poradnik czytelny, ale za wiele się przy nim nie napracowałeś. Mogłeś dodać w jakich miejscach który się przydaje, jakie który ma wady, który uważasz za najlepszy do codziennego użytku.
Przy różowym zmień kolor na fioletowy bo ten różowy nieczytelny. Wstrzymam się na razie z oceną, bo może to poprawisz.
15 February 2010 at 14:45:55 |
|
|
OFF
![]() Exp: 2300
Level: 68
![]() Join date: 16/07/2009
![]() Character:
Dyror Gras
Vocation: Knight
Level: 210
Achievements: 304
World: Secura
Title: Warden of Tibia
Amount of posts: 196
|
Z tego co wiem łyżka i nóż nie są bezużyteczne. Są potrzebne do kilku questów, jak również do rzeźbienia w dyni i dekorowania ciast.
![]()
15 February 2010 at 15:20:11 |
|
|
OFF
Cannabis sativa.
![]() Character:
Elder Reemoo
|
Dyror Gras napisał(a): Z tego co wiem łyżka i nóż nie są bezużyteczne. Są potrzebne do kilku questów, jak również do rzeźbienia w dyni i dekorowania ciast. ![]() No może i tak ale na pewno mniej potrzebne niż łom, młotek, sierp czy kosa. Plus ode mnie za czuwanie ![]()
15 February 2010 at 15:53:24 Edited by Reemasek 15 February 2010 at 15:54:02 |
|
|
Senator
OFF
Desu Nōto
![]() ![]() ![]() ![]() Exp: 6496
Level: 114
![]() Join date: 03/10/2009
![]() Character:
Ravborn
Vocation: Paladin
Level: 252
Achievements: 283
World: Menera
Title: Squire of Tibia
Amount of posts: 5568
|
Reemasek napisał(a): Witam wszystkich serdecznie. W tym poradniku pokaże co posiada każdy z niżej wymienionych narzędzi. Dodam że na pomysł o stworzeniu tego poradnika wpadłem gdy zakładałem temat który z nich wybrać. Interpunkcja!
To nie są właściwości, tylko atrybuty. Używasz za mało kodów BB. Reemasek napisał(a): 2.Squeezing Gear of Girlpower ![]() Linę ![]() łopatę ![]() kilof ![]() maczetę ![]() sierp ![]() oraz: kosę ![]() 3.Whacking Driller of Fate ![]() Linę ![]() łopatę ![]() kilof ![]() maczetę ![]() łom ![]() oraz: młotek ![]() Wymienione wyżej przedmioty można zdobyć z tego questu ![]() AVIN CGB czy TBI Duuużo błędów interpunkcyjnych. Jeśli piszesz "Linę", to dlaczego pozostałem przedmioty piszesz z małej? Poprawnie "questa". Nie zaczynamy zdania od "A". Mało estetycznie, choć poradnik przydatny. W spoilerze napisane poprawnie i tak, jakbym chciał, żeby wyglądał. Oczywiście nie musisz poprawiać poradnika, to tylko moje sugestie. Poradnik 1. Sneaky Stabber of Eliteness Atrybuty ![]() Dwa ostatnie przedmioty wymienione w zestawie czerwonego scyzoryka są zupełnie niepotrzebne, poza tym, że w Tibii służą jako ozdoby. 2. Squeezing Gear of Girlpower Atrybuty ![]()
3. Whacking Driller of Fate Atrybuty ![]()
Wymienione wyżej przedmioty, można zdobyć z tego questa ![]() Następnym razem, nie edytuj poradnika, by komuś podziękować. Możesz napisać posta, w którym dziękujesz i informujesz o poprawie błędów.
15 February 2010 at 16:30:27 Edited by Still Standing 15 February 2010 at 16:32:55 |
|
|
OFF
Cannabis sativa.
![]() Character:
Elder Reemoo
|
Chciałem bardzo podziękować użytkownikom Still Standing oraz Distance którzy pomogli mi w poprawie błędów które wystąpiły w poradniku
![]() @Still Standing Zmieniłem większość błędów zrobionych przeze mnie by poradnik jakoś wyglądał ale co do twojej idei z napisem: Atrybuty może być używany jako
15 February 2010 at 17:23:58 |
|
|
Senator
OFF
Desu Nōto
![]() Character:
Ravborn
|
Reemasek napisał(a): 1.Sneaky Stabber of Eliteness Pamiętaj, stawiamy spację po: przecinku, kropce, średniku, znaku zapytania, wykrzykniku, wielokropku oraz przed i po myślniku. W poradniku dalej są błędy, mam nadzieję, że to poprawisz ![]()
15 February 2010 at 21:15:04 Edited by Still Standing 15 February 2010 at 21:15:51 |
|
|
OFF
Cannabis sativa.
![]() Character:
Elder Reemoo
|
Still Standing napisał(a): Pamiętaj, stawiamy spację po: przecinku, kropce, średniku, znaku zapytania, wykrzykniku, wielokropku oraz przed i po myślniku. W poradniku dalej są błędy, mam nadzieję, że to poprawisz ![]() Ok to co zauważyłem jest poprawione. Jeżeli jeszcze coś znajdziesz to wal śmiało i pisz ![]()
15 February 2010 at 21:33:09 |
|
|
Senator
OFF
Desu Nōto
![]() Character:
Ravborn
|
Nie dodałeś kodów BB przy 3 scyzoryku, usuń przecinki po obrazkach, po nazwie scyzoryka daj spację. Napis i od razu obrazek, brzydko to wygląda.
(...)postawimy:AVIN,CGB bądź TBI Spacja przed "AVIN". Kurde, powinienem mieć opcję poprawy xD
15 February 2010 at 21:37:49 |
|
|
All times are CET. |
Currently thread reads 2 users: (0 logged in and 2 guests) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[