|
Reemasek
OFF
Cannabis sativa.
Exp: 128
Level: 16
Data dołączenia: 03.12.2009
Liczba postów: 356
|
Witam wszystkich serdecznie. W tym poradniku pokaże co posiada każdy z niżej wymienionych narzędzi. Dodam że na pomysł o stworzeniu tego poradnika wpadłem gdy zakładałem temat, który z nich wybrać. Podaje ich właściwości: 1. Sneaky Stabber of Eliteness może być używany jako:- Lina
, - łopata
, - kilof
, - maczeta
, - nóż kuchenny
oraz:
- łyżka
.
Dwa ostatnie przedmioty wymienione w zestawie czerwonego scyzoryka są zupełnie niepotrzebne, poza tym że w tibii służą jako ozdoby. 2. Squeezing Gear of Girlpower może być używany jako:- Lina
, - łopata
, - kilof
, - maczeta
, - sierp
- przydaje się do wycinania trzciny cukrowej, z której można zrobić Rum. oraz:
- kosa
- idealna do ścinania zboża, które jest niezbędne do wyrobu chleba. 3. Whacking Driller of Fate  może być używany jako: - Lina
, - łopata
, - kilof
, - maczeta
, - łom
- przydatny do niektórych questów, dzięki niemu jak i młotkowi niżej możemy zaoszczędzić kilka złotych monet. oraz:
- młotek

Wymienione wyżej przedmioty można zdobyć z tego questa. Kolor, który będziemy mieli zależy od tego, po której stronie się postawimy: AVIN, CGB bądź TBI
|
14 lutego 2010 godz. 21:13:41 Edytował Darusio
22 lutego 2016 godz. 23:00:00
Skrytykowali:
morliss
Podziękowali:
Gusia, ArroErtin, pakero192, Schizool, rteger
|
Distance
OFF
Exp: 83
Level: 13
Data dołączenia: 15.02.2010
Liczba postów: 25
|
Poradnik czytelny, ale za wiele się przy nim nie napracowałeś. Mogłeś dodać w jakich miejscach który się przydaje, jakie który ma wady, który uważasz za najlepszy do codziennego użytku. Przy różowym zmień kolor na fioletowy bo ten różowy nieczytelny. Wstrzymam się na razie z oceną, bo może to poprawisz.
|
15 lutego 2010 godz. 14:45:55
Skrytykowali:
Podziękowali:
Reemasek, Schizool
|
Dyror Gras
OFF
Exp: 2300
Level: 68
Data dołączenia: 16.07.2009
Liczba postów: 196
|
Z tego co wiem łyżka i nóż nie są bezużyteczne. Są potrzebne do kilku questów, jak również do rzeźbienia w dyni i dekorowania ciast. 
|
15 lutego 2010 godz. 15:20:11
Skrytykowali:
Podziękowali:
Reemasek, Schizool
|
Reemasek
OFF
Cannabis sativa.
|
Dyror Gras napisał(a): Z tego co wiem łyżka i nóż nie są bezużyteczne. Są potrzebne do kilku questów, jak również do rzeźbienia w dyni i dekorowania ciast.  No może i tak ale na pewno mniej potrzebne niż łom, młotek, sierp czy kosa. Plus ode mnie za czuwanie 
|
15 lutego 2010 godz. 15:53:24 Edytował Reemasek
15 lutego 2010 godz. 15:54:02
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
Still Standing
OFF
Senator
Desu Nōto
Exp: 6496
Level: 114
Data dołączenia: 03.10.2009
Liczba postów: 5568
|
Reemasek napisał(a): Witam wszystkich serdecznie. W tym poradniku pokaże co posiada każdy z niżej wymienionych narzędzi. Dodam że na pomysł o stworzeniu tego poradnika wpadłem gdy zakładałem temat który z nich wybrać. Interpunkcja! - dodam, że
- wpadłem, gdy
- temat, który
Reemasek napisał(a): Podaje ich właściwości: 1.Sneaky Stabber of Eliteness posiada: Linę , łopatę , kilof , maczetę , nóż kuchenny oraz:łyżkę . Dwa ostatnie przedmioty wymienione w zestawie czerwonego scyzoryka są zupełnie niepotrzebne poza tym że w tibii służą jako ozdoby. To nie są właściwości, tylko atrybuty. Używasz za mało kodów BB. Reemasek napisał(a): 2.Squeezing Gear of Girlpower posiada: Linę , łopatę , kilof  , maczetę , sierp Przydaje się do wycinania trzciny cukrowej z której można zrobić rum. oraz:kosę . Idealny do ścinania zboża które jest niezbędne do wyrobu chleba. 3.Whacking Driller of Fate posiada: Linę , łopatę , kilof , maczetę , łom Przydatny do niektórych questów dzięki niemu jak i młotkowi niżej możemy zaoszczędzić kilka gp. oraz:młotek Wymienione wyżej przedmioty można zdobyć z tego questu . A kolor który będziemy mieli zależy od tego po której stronie się postawimy: AVINCGBczyTBI Duuużo błędów interpunkcyjnych. Jeśli piszesz "Linę", to dlaczego pozostałem przedmioty piszesz z małej? Poprawnie "questa". Nie zaczynamy zdania od "A". Mało estetycznie, choć poradnik przydatny. W spoilerze napisane poprawnie i tak, jakbym chciał, żeby wyglądał. Oczywiście nie musisz poprawiać poradnika, to tylko moje sugestie. 1. Sneaky Stabber of ElitenessAtrybuty  : - Lina
 - Łopata
 - Kilof
 - Maczeta
 - Nóż Kuchenny
- Łyżka

Dwa ostatnie przedmioty wymienione w zestawie czerwonego scyzoryka są zupełnie niepotrzebne, poza tym, że w Tibii służą jako ozdoby. 2. Squeezing Gear of GirlpowerAtrybuty  : - Lina
 - łopata
 - Kilof
 - Maczeta
 - Sierp
- przydaje się do wycinania trzciny cukrowej, z której można zrobić Rum. - Kosa
- idealna do ścinania zboża, które jest niezbędne do wyrobu chleba. 3. Whacking Driller of FateAtrybuty  : - Lina
 - Łopata
 - Kilof
 - Maczeta
 - Łom
- przydatny do niektórych questów, dzięki niemu jak i młotkowi niżej możemy zaoszczędzić kilka złotych monet. - Młotek

Wymienione wyżej przedmioty, można zdobyć z tego questa . Kolor scyzoryka, który będziemy mieli zależy od tego, po której stronie się postawimy: AVIN, CGB, bądź TBI. Następnym razem, nie edytuj poradnika, by komuś podziękować. Możesz napisać posta, w którym dziękujesz i informujesz o poprawie błędów.
|
15 lutego 2010 godz. 16:30:27 Edytował Still Standing
15 lutego 2010 godz. 16:32:55
Skrytykowali:
Yasiiek
Podziękowali:
Reemasek
|
Reemasek
OFF
Cannabis sativa.
|
Chciałem bardzo podziękować użytkownikom Still Standing oraz Distance którzy pomogli mi w poprawie błędów które wystąpiły w poradniku  @Still Standing Zmieniłem większość błędów zrobionych przeze mnie by poradnik jakoś wyglądał ale co do twojej idei z napisem: i obok obrazkiem scyzoryków się nie zgodziłem i zrobiłem:
|
15 lutego 2010 godz. 17:23:58
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
Still Standing
OFF
Senator
Desu Nōto
|
Reemasek napisał(a):
1.Sneaky Stabber of Eliteness Pamiętaj, stawiamy spację po: przecinku, kropce, średniku, znaku zapytania, wykrzykniku, wielokropku oraz przed i po myślniku. W poradniku dalej są błędy, mam nadzieję, że to poprawisz 
|
15 lutego 2010 godz. 21:15:04 Edytował Still Standing
15 lutego 2010 godz. 21:15:51
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
Reemasek
OFF
Cannabis sativa.
|
Still Standing napisał(a): Pamiętaj, stawiamy spację po: przecinku, kropce, średniku, znaku zapytania, wykrzykniku, wielokropku oraz przed i po myślniku. W poradniku dalej są błędy, mam nadzieję, że to poprawisz  Ok to co zauważyłem jest poprawione. Jeżeli jeszcze coś znajdziesz to wal śmiało i pisz  Patrz 4 lata za granicą i człowiek zapomina wszystko co nauczył się w ciągu 11 lat.
|
15 lutego 2010 godz. 21:33:09
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
Still Standing
OFF
Senator
Desu Nōto
|
Nie dodałeś kodów BB przy 3 scyzoryku, usuń przecinki po obrazkach, po nazwie scyzoryka daj spację. Napis i od razu obrazek, brzydko to wygląda. (...)postawimy:AVIN,CGB bądź TBI Spacja przed "AVIN". Kurde, powinienem mieć opcję poprawy xD
|
15 lutego 2010 godz. 21:37:49
Skrytykowali:
Podziękowali:
|
|