Mi wczoraj wpadł kolejny king's rock i niedawno następny sun stone:

Powoli do celu:

Edit:
Ataki ukończone

Wiadomość |
---|
Pokepro poleca używać firefoxa tylko.
Mi wczoraj wpadł kolejny king's rock i niedawno następny sun stone: ![]() Powoli do celu: ![]() Edit: Ataki ukończone ![]() |
24 marca 2017 godz. 21:42:50
![]() |
Nie mogłem się powstrzymać, żeby zrobić mojego szajny karpia. Trochę go zpowerupowałem, ale od wczoraj nie chodziłem po mieście, więc dużo tego nie było.
Jakby ktoś mógł mnie uświadomić czy te ataki są dobre, będę wdzięczny.. ![]() ![]() |
25 marca 2017 godz. 09:31:32
![]() |
Nie są dobre
![]() |
25 marca 2017 godz. 10:10:45 |
@buczek
Jedne z gorszych : ATK rank C DEF rank C Movesety możecie sprawdzać sobie na gamepressie ![]() |
25 marca 2017 godz. 10:15:11
![]() |
@buczek23
Tu masz dokładną listę ![]() Edit: Ostatnie zmiany w plikach gry się wyjaśniły ![]() Mam nadzieję że w Polsce tego nie doczekamy. |
25 marca 2017 godz. 14:00:08
![]() |
Metal coat za 7 dzień kręcenia. Już chyba 6, czy 7. Wywaliłem na śmieci, nawet nie mam już Pokemonów, które mogę ewoluować z tym xD
![]() Trzeci dzień eventu, dalej bez krokodyla. Jutro też żadnego nie złapię, bo jadę zaraz do rodziców. Ciekawe, czy uda mi się jakiegokolwiek złapać do końca eventu. |
25 marca 2017 godz. 14:49:41
![]() |
Jedyny plus tego eventu to chyba nest Totodile'ów na uczelni w moim mieście. Max 6 sztuk jednocześnie na małej powierzchni, 200+ candy uzbierane. Teraz tylko dorwać jakiegoś z dobrym IV. :/
|
25 marca 2017 godz. 15:49:17
![]() |
Wczoraj późnym wieczorem przeczytałem pierwsze 10 stron tego tematu. Niezłe nooby byliśmy, fajnie że są ludzie którzy są tu z nami od pierwszych stron ale też było wiele takich którzy zaczęli grać i słuch o nich później zaginął w tym temacie, chyba zrezygnowali. Podniecaliśmy się CP rzędu 800 i hypno xd Nikt wtedy o IV chyba nie wiedział, nie chciało mi się już później szukać na której stronie zaczęliśmy patrzeć na IV ale Nidoking którego tam zobaczyłem z 993 CP mam chyba do dnia dzisiejszego z 1300 CP około i z najgorszym IV -_- Teraz musieli by mnie przypalać żebym ładował w poka 89% lub mniejszego a wtedy złapałem go na około 700CP co było dla mnie mega podnietą i do 1300 ulepszałem.
Wyszedłem trochę pojeździć, kolejne 93% było na mojej dzielni ale bez shiny. Mam już 663 lub 668 cuksów na karpiach. |
25 marca 2017 godz. 16:23:33
![]() |
730 karpiowych cuksów atm, na tym evencie zrobiłem jakieś 300 na samych IV +90% i zero shiny. XD
|
25 marca 2017 godz. 16:42:12
![]() |
Wczoraj setka 125, dziś niestety 16cp:
![]() No i stan cukiereczków ^ Zebrałem dziś ich 300+ bo wczoraj dzień zakończyłem z 500. Shiny się nie trafiło więc w wolnej chwili zabiorę się za evo tego 125cp. Rano się obudziłem, tradycyjnie lapka odpalam niech się rozgrzewa, poszedłem do kuchni po kawę, gdy byłem w połowie jej konsumpcji na mapie niedaleko mojego domu w odległości 4-5km 100% karp. Stwierdziłem że poczekam na kolejnego karpia z setką no i się doczekałem 16cp -_- Postaram się przez event nałapać jak najwięcej setek i jak coś to będę tego ewoluować na samym końcu, kiedyś tam. Edit: Druga damska setka i znów te same ataki ![]() ![]() Edit: No i stardust poszedł się kochać: ![]() |
25 marca 2017 godz. 21:40:14
![]() |
![]() Takie Cię interesowały? :v Mnie tam karpie nie jarają, bo u mnie ich i tak sporo. Przed eventem miałem 5 gyardosów z czego 3 wymaxowane ![]() |
25 marca 2017 godz. 22:02:20
![]() |
Mogłyby być, jakaś odmienność. Ja jednak wolę hydro pompę, przed eventem zrobiłem drugiego i trzeci był złapany.
Edit: Kolejny sun stone za 7 day streaka :C ![]() ![]() Tak witam siódmy dzień z pokiem, brakuje tylko nowego poka, lucky egga i eventu ;c ![]() Edit: Rano tradycyjnie, ledwo się obudziłem, chwilę posiedziałem i setka na mapie -_- Tym razem nie odpuściłem i dobrze zrobiłem bo poza setką był karpik na 30 poziomie: ![]() Później za dnia kolejna setka lecz CP nie powala: ![]() Jedno jajeczko doszło: ![]() Miałem 400 cuksów mieć w zapasie ale jak przeglądam reddita, widzę ile ludzie średnio muszą karpi złapać by dostać shiny i ta świadomość że te shiny może przy koszmarnym IV wypaść, wolałem je wydać na tego dzisiejszego karpia 188CP: ![]() Ataki super, w końcu hydro pompa (już druga) no i odmiana od tego bite. Tutaj po jednym power upie ale po ewolucji okazało się że wczorajszego Gyaradosa który wyszedł z 125CP rybki dobiłem przez braki w stardaście właśnie na poziom 30: ![]() Postaram się jeszcze 2 fajne Gyaradosy zrobić podczas tego eventu i pozbierać trochę cukierków na przyszłe ulepszenia moich sajgonek. 6 Dobrych Gyaradosów wystarczy, kiedyś jak dadzą zmianę ataków to sobie je odpowiednio poustawiam. |
26 marca 2017 godz. 21:11:38
![]() |
Witam. Dawno nic nie pisałem (mimo, że czytam prawie codziennie). Także czas coś wrzucić:
Drugi! Choć w sumie tempo trochę mi spadło (1500 miałem 2 grudnia) ![]() Noc z soboty na niedziele... Nie dość że specjalnie wyszedłem o tej porze żeby zrobić 9 pokestopów przed północą, co i tak nie zadziałało bo nie dostałem 60 itemów to jeszcze Metal Coat... ![]() Wczorajszy 10km "Oh?" Mój pierwszy ogólnie, ma 91% 15hp, 15atk, 11def ![]() Tydzień temu gdy były jeszcze poprzednie nesty odkryłem w pewnym parku w Oświęcimiu nest Houndourów, więc złapałem kilkanaście żeby mieć cuksy na kolejną formą, ale najlepszy jaki mi sie trafił ma ledwo 75% :/ ![]() Nowe okazy złapane ostatnio: ![]() ![]() ![]() Zrobiłem ostatnio jedną ewolucje z lucky eggiem i przy okazji ewoluowałem kilka nowych: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie ostatnio często zdarzają mi się coraz częstsze samoczynne restarty aplikacji lub taki dziwny błąd że przez chwile cała moja postać jest czarnym cieniem... Niech jeszcze więcej głupot dołożą do tej gry które tylko obciążają telefon (ciuchy, nowe niebo itd.) Zamiast poprawić sprawność i płynność działania. Strach się bać jak będą się wczytywały te całe nowe gymy które mam nadzieję wprowadzą niedługo. No i ogólnie oglądając ostatnio Wasze screeny coraz bardziej utwierdzam się w fakcie że grając w Pokemon Go w małym mieście gram jakby w wersje demo. Jakbym grał w Tibie facc. Większości Pokemonów nigdy tutaj nie złapię, a pozostałe występują dużo rzadziej i w mniejszych ilościach. Złapałem ostatnio jakieś 50 karpi a żaden z nich nie był nawet 80% nie mówiąc już o 100%. A no i na wprowadzenie mapy PokePro w Oświęcimiu też pewnie nie mam co liczyć. Przepraszam ale musiałem się wyżalić... |
27 marca 2017 godz. 13:01:46
![]() |
Ogólnie od ostatniej wersji co chwila, a to znikają mi pokemony z mapy, a to kulka ładowania obraca się non stop 30 minut, a to dostaję crashe przy przeglądaniu gymów. Każdy kolejny numer działa słabiej i słabiej
![]() No niestety tak to wygląda. Na początku myślałem, że będę do rodziców na wieś jeździł na poksy, a tu się okazało, iż pobyt tam = KM na jajach i buddy jedynie. Jeszcze chciałem się dorzucić do gymów wioskowych przy drodze, ale gdzie tam, Krakowskie boty, które już z nazwy, levelu i pokemonów znam obstawiają spoty od 1 do 10 >.>. A pokepro to gówno co zabiera zabawę xD już nawet tego szitu nie odpalam. Ale fakt. Ciężko samemu na ślepo trafić na rarki. A teraz ich jeszcze mniej. Pogoda się zrobiła, kilka kilometrów przechodziłem. Udało się dorwać nawet jednego Krokodyla, wow! Pękło też u mnie 3000 walk. ![]() e: Dziewczyna dziś ewoluowała Larvitara do Tyranitara. W trakcie pyta się, jaki moveset jest zły, więc odpowiadam - wszystkie są w miarę dobre. Po czym dostała Iron Tail/Fire Blast. No. Wszystkie, prócz tego konkretnego xD |
27 marca 2017 godz. 18:53:52 Edytował Anubis3k 27 marca 2017 godz. 21:06:20 ![]() |
Znudziło mnie poszukiwanie 100% karpia, więc zrobiłem sobie krewetkę z tego 95% (bodajże). Dodam że to pierwszy gyarados w moim wykonaniu, ataki też spoko
![]() Co do mapek, fajnie że macie możliwość korzystać nawet z tych płatnych. Moja mieścina się nie doczeka ani jednej, dam sobie rękę uciąć. |
27 marca 2017 godz. 23:56:07
![]() |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]
[ Redaktor ]