Poszukuję drogi na właśnie ten cave,wiem że jest ich kilka,potrzebuję jakiegoś optymalnego gdzie jest gdzie polatać palkiem (facc)
Szukałem ale nie znalazłem,proszę o pomoc.
Wiadomość |
---|
Poszukuję drogi na właśnie ten cave,wiem że jest ich kilka,potrzebuję jakiegoś optymalnego gdzie jest gdzie polatać palkiem (facc)
Szukałem ale nie znalazłem,proszę o pomoc. |
15 stycznia 2016 godz. 17:29:45 |
Nie wiem,może chodzi ci o ten resp,jak sie idzie na cusander helmet quest za gsami?
|
15 stycznia 2016 godz. 18:32:52 |
No chociażby o ten,chcę sprawdzić czy jestem w stanie tam coś zarobić na facc
|
15 stycznia 2016 godz. 18:41:22 |
Droga na dwarven hell
w opisie questa masz opisana drogę na jeden z ich większych respów na facc. tylko na ostatnim piętrze idziesz tak: ![]() co do zarabiania palem to zależy jaki lvl ale 100-120+ spokojnie powinien dać rade profitowac można tam robic od 20 do 50k profitu na refil najważniejsza zasada zabierz dwarven ringa koniecznie! |
15 stycznia 2016 godz. 22:25:45 Edytował Elew 15 stycznia 2016 godz. 22:27:44 |
Serio takie potworki dodali na FACC? Dawno to się stało?
![]() ![]() Teraz jeszcze obczaiłem, że jest też cave ze zwykłymi lostami w drodze na Crusader Helmet Quest. Także kolejna miejscówka do obczajenia na facc, czegos takiego się nie spodziewałem ![]() |
16 stycznia 2016 godz. 04:31:54 Edytował SzalPe 16 stycznia 2016 godz. 04:50:40 |
SzalPe napisał(a): Serio takie potworki dodali na FACC? Dawno to się stało? ![]() ![]() Teraz jeszcze obczaiłem, że jest też cave ze zwykłymi lostami w drodze na Crusader Helmet Quest. Także kolejna miejscówka do obczajenia na facc, czegos takiego się nie spodziewałem ![]() to nie lost soule tylko lost dwarfy
16 stycznia 2016 godz. 10:09:04
![]() |
SzalPe napisał(a): Serio takie potworki dodali na FACC? Dawno to się stało? ![]() ![]() Teraz jeszcze obczaiłem, że jest też cave ze zwykłymi lostami w drodze na Crusader Helmet Quest. Także kolejna miejscówka do obczajenia na facc, czegos takiego się nie spodziewałem ![]() Te Losty, to nic ciekawego, drop jest masakrycznie słaby, a same potwory znikają i potrafią przypierniczyć. Na 100lvl możesz się tam wywalić bez najmniejszego problemu. Moim zdaniem lepiej bić drillwormy lub robić lootbagi na offie. Ewentualnie Wrl na Demonie dla expa. |
16 stycznia 2016 godz. 11:50:19 Edytował Qijed 16 stycznia 2016 godz. 11:50:44 ![]() |
Panowie byłem tam i potwierdzam loot bardzo słaby.Znajde gdzieś losty soule na facc? Tam ich nie widziałem niestety
|
16 stycznia 2016 godz. 12:09:54 |
Nie znajdziesz. To sa jedyne Lost cośy ktore sa dostepne na facc.
Ja tam na loota nie narzekalem w tym miejscu. Zawsze to alternatywa dla Dli Gsow i wrl na free |
16 stycznia 2016 godz. 12:40:55 Edytował Elew 16 stycznia 2016 godz. 12:41:44 |
Jest jeszcze Robson Isle. Informacje o potworach i drodze w google.
|
16 stycznia 2016 godz. 13:50:51 |
LOST DWARVES
![]() ![]() ![]() ![]() Istnieje pięć miejsc: 1. Poniżej miejsca z crusader helmet quest jest NAJMNIEJSZY respawn; 2. Poniżej miejsca z dwarven axe quest; 3. Pierwsza kopalnia od góry z lewej strony; 4. Największy respawn w tym samym miejscu, gdzie idzie się polować na ![]() 5. Ostatnim miejscem jest kopalnia (forsaken mine) znajdująca się blisko wyjścia z Ab'dendriel, jednak: a) zamiast ![]() ![]() b) istnieje możliwość, że będą tam inne potwory: ![]() ![]() ![]() Loot nie jest rewelacyjny, ale można nazbierać sporo rzeczy typu creature product. Dodam, że konieczne jest używanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 stycznia 2016 godz. 14:12:19 Edytował walex 16 stycznia 2016 godz. 14:28:12 Podziękowali: Qijed, mocnykoks |
konradek568 napisał(a): Panowie byłem tam i potwierdzam loot bardzo słaby.Znajde gdzieś losty soule na facc? Tam ich nie widziałem niestety Nie lost soule, tylko lost dwarves, tak jak walex napisał. Zejście znajdziesz na gsach, tak jak idzie się na Crushader Helmet Quest: . |
16 stycznia 2016 godz. 14:26:00
![]() |
Dobrze kolego,jednak pytałem o soule a nie o te słabsze bo z nich loot marny a wiem że soule były gdzieś pod kazo bo kumpel expił na nich na faccu z rok temu,chyba że je po którejś aktualizacji usunęli. |
16 stycznia 2016 godz. 14:44:50 |
Jeśli pytasz o
![]() ![]() W Kazordoon znajdują się jeszcze "Gnomebase" i "The spike", w których istnieje kilka różnych potworów, ale nie ma tam żadnych potworów z "soul" w nazwie. Może pytasz o "Maze of lost souls", który również jest koło Carlin. |
16 stycznia 2016 godz. 14:53:29 Edytował walex 16 stycznia 2016 godz. 14:55:05 |
Skoro nie ma lostów soul na facc to temat wyczerpany
![]() Dzięki wszystkim za odpowiedzi ![]() |
16 stycznia 2016 godz. 21:34:24 |
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
![]() |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|---|
|
||
[ Administrator ]
[ Lider Zespołu ]
[ Moderator ]