|
|
Prison Roshamuul
|
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
![]() Exp: 283
Level: 24
Data dołączenia: 20.06.2013
![]() Postać:
Critical Paralize
Profesja: Elder Druid
Level: 418
Osiągnięcia: 364
Serwer: Peloria
Liczba postów: 38
|
Cześć
Mógłby mi ktoś powiedzieć jakie są potwory na poszczególnych piętrach w prison roshamuul. Druga rzecz to, czy możecie wymienić sugestie odnośnie expienia knightem (158lvl) kasa nie gra roli chodzi o szybki exp solo jak i z druidem. Poszukuje także osób chętnych do wspólnego grania na Aurorze, posiadam 42 ms nick "Sila Rzezba Masa"Jeśli jest ktoś chętny proszę pisać tu lub w grze.
09 marca 2015 godz. 18:04:36 Edytował Nukka Knight 09 marca 2015 godz. 19:18:17 |
|
|
|
||
Senator
OFF
![]() ![]() Exp: 1219
Level: 49
Data dołączenia: 11.07.2012
![]() Postać:
Calmin Fen
Profesja: Knight
Level: 289
Osiągnięcia: 696
Serwer: Bona
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 351
|
-1:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -2: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -3: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tym, że ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do drugiej części pytania: nie polecam na tym poziomie chodzić tam we dwoje, bezpieczniej będzie z RP a idealnie byłoby żebyście mieli jeszcze MS do kompletu. Ja chodziłem na więzienie od 180 poziomu i gleby się zdarzały czasami, zwłąszcza na -3. Dlatego na Twoim poziomie polecam -1. No i pamiętajcie o Poison Bombach dla EK oraz Energy Bombach dla ED i MS. |
|
09 marca 2015 godz. 19:58:26 Edytował Columcile 09 marca 2015 godz. 20:03:24 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]