|
|
Transfer postaci
|
|||
Autor | Wiadomość | ||
OFF
P[r]oland
![]() ![]() Exp: 3000
Level: 77
![]() Data dołączenia: 23.06.2009
Liczba postów: 866
|
Bati napisał(a): kiedy wychodzi nowy serwer?? Jak Hans uzna że przyda mu się zastrzyk gotówki na nową zachciankę.
05 października 2018 godz. 11:27:47 |
|
||
|
|||
Witam, nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Da się przenieść z Monzy na Damorę?
09 października 2018 godz. 13:34:57 |
|
||
Redaktor
OFF
xDˣᴰ
![]() ![]() ![]() Exp: 3626
Level: 85
![]() Data dołączenia: 06.06.2012
Liczba postów: 2603
|
sean17 napisał(a): Witam, nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Da się przenieść z Monzy na Damorę? Nie |
||
09 października 2018 godz. 13:40:07 |
|
||
OFF
Jak tak to w porzadku
![]() ![]() ![]() Exp: 3695
Level: 86
![]() Data dołączenia: 04.09.2011
Liczba postów: 2518
|
sean17 napisał(a): Witam, nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Da się przenieść z Monzy na Damorę? Damora jest zablokowana na chwilę obecną. Na przyszłość informacje na ten temat znajdziecie na tibia.com w zakładce "worlds".
09 października 2018 godz. 13:42:49 |
|
||
OFF
![]() ![]() Exp: 2261
Level: 67
Data dołączenia: 12.05.2014
Godność: Mateusz
![]() Postać:
Almighty Sorc
Profesja: Sorcerer
Level: 68
Osiągnięcia: 12
Serwer: Refugia
Liczba postów: 504
|
sean17 napisał(a): Witam, nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Da się przenieść z Monzy na Damorę? Nigdy to nie będzie możliwe, ponieważ nie można przenosić postaci z serwerów, na których ochrona BattlEye nie została wdrożona od samego startu serwera na serwery, na których BattlEye działa od samego początku. Źródło: oficjalna informacja na Tibia.com: You can only move to a game world initially protected by BattlEye if your character also comes from a game world which has been protected right from its release. Tłumaczenie: Możesz przenieść swoją postać na serwer pierwotnie chroniony przez BattlEye, jeśli twoja postać także pochodzi z serwera pierwotnie chronionego przez usługę BattlEye.
09 października 2018 godz. 16:44:38 Edytował Tidor 09 października 2018 godz. 16:52:39 |
|
||
OFF
Exp: 143
Level: 17
Data dołączenia: 23.10.2018
Liczba postów: 1
|
Moze mi ktos napisac z jakich serverow moge przeniesc postac na Estele??
23 października 2018 godz. 12:21:05 |
|
||
Redaktor
OFF
xDˣᴰ
|
traped12 napisał(a): Moze mi ktos napisac z jakich serverow moge przeniesc postac na Estele?? Antica Carnera Duna Epoca Estela Faluna Ferobra Firmera Garnera Helera Honbra Impera Inabra Jonera Kenora Lobera Lutabra Macabra Noctera Nossobra Ombra Peloria Premia Pyra Quelibra Quintera Relembra Serdebra Solidera Talera Tortura Vita Vunira Wintera |
||
24 października 2018 godz. 22:47:58 |
|
||
OFF
Exp: 65
Level: 11
Data dołączenia: 09.06.2012
![]() Postać:
Albatrosek
Profesja: Knight
Level: 16
Osiągnięcia: 0
Serwer: Peloria
Liczba postów: 24
|
Z Anticy na jaki serwer najlepiej się przenieść?
Peloria, Estela, Vunira
18 grudnia 2018 godz. 21:53:11 |
|
||
OFF
Exp: 48
Level: 10
Data dołączenia: 16.09.2018
Postać usunięta.
Liczba postów: 13
|
wymienie servery na które nie można i nie ma możliwości
Belobra Carmera Damora Descubra Duna Faluna Ferobra Helera Honbra Jonera Macabra Noctera Nossobra Olera Ombra Pyra Relembra Tortura Vita Zuna Zunera z swiata pvp możesz na wszystkie pvp , nie wymione wyżej ora przenieść się na no pvp z no pvp możesz przenieść się na server nie wymiony wyżej a później przenieść na pvp nie ma możliwości bez pośrednio jedynie retro pvp najpierw później jest opcja na pvp ,myślę że pomogłem pozdrawiam By Mieczu
19 grudnia 2018 godz. 01:01:30 Edytował Torunianin 19 grudnia 2018 godz. 01:04:06 |
|
||
Redaktor
OFF
xDˣᴰ
|
Torunianin napisał(a): wymienie servery na które nie można i nie ma możliwości Belobra Carmera Damora Descubra Duna Faluna Ferobra Helera Honbra Jonera Macabra Noctera Nossobra Olera Ombra Pyra Relembra Tortura Vita Zuna Zunera z swiata pvp możesz na wszystkie pvp , nie wymione wyżej ora przenieść się na no pvp z no pvp możesz przenieść się na server nie wymiony wyżej a później przenieść na pvp nie ma możliwości bez pośrednio jedynie retro pvp najpierw później jest opcja na pvp ,myślę że pomogłem pozdrawiam By Mieczu dawno nie widziałem wypowiedzi z taką ilością bzdur, sprostowanie: Z wymienionych serverów MOŻNA się przenieść na ZUNE i ZUNERE z nonpvp można sie przenieść tylko na nonpvp - i później nie da się w żaden sposób na pvp nie ma już możliwości nonpvp->retro->pvp to źle myślisz - nie pomogłeś tylko wprowadziłeś w błąd nie pozdrawiam By Elew |
||
19 grudnia 2018 godz. 07:26:15 Edytował Elew 19 grudnia 2018 godz. 18:38:57 |
|
||
OFF
Postać usunięta.
|
wymienie servery na które nie można i nie ma możliwości
Belobra Carmera Damora Descubra Duna Faluna Ferobra Helera Honbra Jonera Macabra Noctera Nossobra Olera Ombra Pyra Relembra Tortura Vita Zuna Zunera z swiata pvp możesz na wszystkie pvp , nie wymione wyżej ora przenieść się na no pvp z no pvp możesz przenieść się na server nie wymiony wyżej a później przenieść na pvp nie ma możliwości bez pośrednio jedynie retro pvp najpierw później jest opcja na pvp ,myślę że pomogłem pozdrawiam By Mieczu
19 grudnia 2018 godz. 21:12:21 |
|
||
OFF
Dziwne, u mnie działa.
![]() ![]() Exp: 2923
Level: 76
![]() Data dołączenia: 11.06.2012
Godność: Łukasz
![]() Postać:
Lukikow
Profesja: Paladin
Level: 202
Osiągnięcia: 63
Serwer: Karmeya
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 946
|
Torunianin napisał(a): Mam wrażenie, że napisałeś to samo w dwóch postach na jednej stronie. Czy upewniłeś się, że nadal jest możliwość przejścia z non pvp na pvp pośrednio przez retro? Wydaje mi się, że to była chwilowa opcja którą znieśli. Jeśli ma to służyć jako pomoc innym to proponuję: - zweryfikować wiedzę, - nie duplikować postów, - napisać posta bardziej zrozumiale.
19 grudnia 2018 godz. 21:29:54 |
|
||
OFF
Postać usunięta.
|
sprawdz gildie Dead Line na Epoce gdzie aktualnie z all serverów robimy pasówkę tranferów następnie daj znać czy nadal nie ma możliwości pozdro gdybym nie wiedział bym nie robił.
z no pvp na retro można na pvp nie
19 grudnia 2018 godz. 21:52:05 |
|
||
Redaktor
OFF
xDˣᴰ
|
Torunianin napisał(a): z no pvp na retro można na pvp nie xD a ten swoje NIE DA SIĘ PRZENIEŚĆ POSTACI ZE ŚWIATA NO-PVP NA ŚWIAT RETRO! czego Ty nie rozumiesz? (kiedyś dawno temu się dało (jak istniały Clava i Clavera, i tylko to były retro światy) ale nadal taką postacią możba było co najwyżej wrócić na non pvp później ludzie używali tego do przerzucania rarków- ale wymagało to 2 postaci następnie daj znać czy nadal nie ma możliwości podaj nick xD chociaż 1 który transfrowaliście na tą pasówkę(?) z nonpvp P.S. tu też gadasz głupoty Torunianin napisał(a): wymienie servery na które nie można i nie ma możliwości [...] Zuna Zunera MOŻNA SIĘ PRZENIEŚĆ NA ZUNE I ZUNERE! i to z każdego rodzaju serwera, nie da się transferować Z zuny i zunery Pozdro&Poćwicz |
||
19 grudnia 2018 godz. 22:40:20 Edytował Elew 19 grudnia 2018 godz. 22:49:23 |
|
||
OFF
Exp: 65
Level: 11
Data dołączenia: 09.06.2012
![]() Postać:
Albatrosek
Profesja: Knight
Level: 16
Osiągnięcia: 0
Serwer: Peloria
Liczba postów: 24
|
Ale nie o to mi chodziło na które można ale na który warto gdzie nie ma jakiejś gildi dominando
Z Anticy na jaki serwer najlepiej się przenieść? Peloria, Estela, Vunira te 3 serwery biorę pod uwagę.
19 grudnia 2018 godz. 23:18:40 |
|
||
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[