|
|
Ponad połowa TOP 300 Ocery w piachu
|
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
VALAR MORGHULIS
![]() ![]() Exp: 3837
Level: 88
![]() Data dołączenia: 25.07.2009
![]() Postać:
Zuzel Antica
Profesja: Druid
Level: 8
Osiągnięcia: 0
Serwer: Antica
Liczba postów: 3229
|
Wiesz jak trafiłem do mata rindo? Zapłaciłem najpierw 50k żeby mnie nie wyrzucali z respa xD
Dużo ludzi, żeby grać płaciło paymenty miesięczne i na dodatek dostali deleta. GZ CIPSOFT ![]() Więc wtf, gdyby dali każdemu neutralowi inva do mR np tobie Malinko to też za to miałbyś dostać deleta? Zresztą gdzie w regulaminie pisze coś o odpowiedzialności zbiorowej ? @FalleN A jak byś się czuł gdyby tak dla jaj dali Ci inva nawet byś nie doszedł do gildi ale dostał delteted twojego 300lv ? ![]()
10 grudnia 2013 godz. 16:00:45 Edytował xxforumowiczxx 10 grudnia 2013 godz. 17:00:36 |
|
|
|
||
xxforumowiczxx napisał(a): Zresztą gdzie w regulaminie pisze coś o odpowiedzialności zbiorowej ? Problem w tym, że nigdzie. Mam dylemat, chce iść expić ale boje się, że cipsoft wybanuje całe expowisko, łącznie ze mną, tylko dlatego, że będzie tam biegać jakiś bot... Temat o massbanie na Elysii wkrótce powstanie. Na tą chwilę proszę wstrzymać się od komentowania tej sytuacji w tym temacie. zamieścił Deezy |
||
10 grudnia 2013 godz. 16:11:15 Edytował Deezy 10 grudnia 2013 godz. 17:05:07 |
|
|
OFF
![]() Exp: 140
Level: 17
Data dołączenia: 13.09.2013
![]() Postać:
Hervelle
Profesja: Paladin
Level: 345
Osiągnięcia: 841
Serwer: Vunira
Tytuł: Warrior of Tibia
Liczba postów: 68
|
Royalku moj drogi ja jakos gram na tym samym serwie co Ty i od lat jako neutral daje rade a mam prawie 300lvl wiec nie placz hehe
![]()
10 grudnia 2013 godz. 16:24:17 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]