|
|
Kolejne środki przeciw skutkom ataków DDoS
|
||
Autor | Wiadomość | |
OFF
Bodybuilding <3
Exp: 149
Level: 17
![]() Data dołączenia: 18.11.2012
![]() Postać:
Rexodon
Profesja: Royal Paladin
Level: 584
Osiągnięcia: 348
Serwer: Secura
Liczba postów: 118
|
Więc odważne pytanie i proszę o odważne odpowiedzi...
BĘDZIECIE JUŻ EXPIĆ MIMO MASSOW SPOKOJNI ŻE W RAZIE CZEGO ZWRÓCĄ DEDKI?
21 sierpnia 2013 godz. 10:34:23 |
|
|
|
||
OFF
![]() Exp: 646
Level: 36
Data dołączenia: 22.08.2011
![]() Postać:
Guardian of Druts
Profesja: Elder Druid
Level: 288
Osiągnięcia: 357
Serwer: Celesta
Liczba postów: 492
|
mam nadzieję, że ludzie którzy nie padli na kickach (z tej prostej przyczyny ze nie wychodzili z depo bo nie wiadomo było czy cip coś odda) dostaną porządną rekompensatę a nie "macie 2x exp cieszcie się"
@up expić może będę ale na pewno nie spokojny.. ded na mass kicku tak czy tak wkurza nawet jak wiesz, że pewnie ci oddadzą to co straciłeś..
21 sierpnia 2013 godz. 10:36:06 Edytował Guardian of Druts 21 sierpnia 2013 godz. 10:37:12 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1180
Level: 49
![]() Data dołączenia: 07.10.2011
Godność: Tomek
![]() Postać:
Leozzinhoh
Profesja: Elite Knight
Level: 363
Osiągnięcia: 291
Serwer: Refugia
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 134
|
Grosh napisał(a): Największy błąd, jaki CS popełnił od chwili rozpoczęcia całego tego cyrku, to było napisanie o ROZWAŻANIU EWENTUALNYCH REKOMPENSAT. Od tej pory hieny nie dawały im spokoju, a co gorsze, CS uległ. Czy ja jeden nie płaczę o to, że nie mogę grać? Ogarnijcie się, to tylko gra, nikt was nie zmusza do grania, a tym bardziej do wykładania pieniędzy na to, ROBICIE TO DOBROWOLNIE. Tym bardziej iż każdy podejmował swiadomie decyzje i grał. Rozumiem zwrot utraconych dni premium ale bez przesady. Niech najlepiej jescze wam boty pozwala uzywac przez ten okres do szybszego zregenerowania statow postaci... Padłeś to padłes na h... drążyć temat...
21 sierpnia 2013 godz. 10:37:22 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Guardian of Druts napisał(a): mam nadzieję, że ludzie którzy nie padli na kickach (z tej prostej przyczyny ze nie wychodzili z depo bo nie wiadomo było czy cip coś odda) dostaną porządną rekompensatę a nie "macie 2x exp cieszcie się" A ja mam nadzieję, że nikt nic nie dostanie i system rekompensat się posypie. Jedyne na co liczę, to stabilne połączenie, po prostu żeby sobie pograć. A wy dalej srajcie się o jakieś piksele, jakby to był wasz życiowy dorobek.
21 sierpnia 2013 godz. 10:38:39 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
@Grosh
Nie powiesz mi chyba, że jeśli w pierwszych dniach ataków ktoś na 400~ lvlu poszedł expić i padł na mass kicku to jego wina i nie nalezy mu się nic? System zwracający exp i blessy po deadzie przyda się przyszłość i tyle. Ale to fakt, że "trochę" niektórzy zbyt na wyrost płaczą. Ale tak to jest, podasz dłoń a chcą cała ręke. btw zabawne najwięcej płaczu o exp jest ze strony graczy z preview worlds ![]() @3xup Narazie expie w głową, dość spokojnie na potworach na których mam małe szanse na glebe typu dle. @2up Ja też mało expiłem podczas tych ataków. Jeśli mi dadzą tego indywidualnego 2x/skill na powiedzmy 5 dni~ to będę zadowolony, że dostałem cokolwiek a nie płakał, że mało ![]()
21 sierpnia 2013 godz. 10:39:55 Edytował Robyy 21 sierpnia 2013 godz. 10:44:26 |
|
|
OFF
Exp: 139
![]() Data dołączenia: 11.07.2013
Postać usunięta.
Liczba postów: 43
|
Venom napisał(a): Więc odważne pytanie i proszę o odważne odpowiedzi... BĘDZIECIE JUŻ EXPIĆ MIMO MASSOW SPOKOJNI ŻE W RAZIE CZEGO ZWRÓCĄ DEDKI? Ja gram mimo kicków, dc, lagów, wtyków i jak to jeszcze wszystko można nazwać. Dzięki szczesciu i odrobinie spostrzegawczości udało mi się paść tylko raz. Nie zamierzam przestawac grać przez jakieś ddos ataki. Padne to trudno, takie uroki ma ta gra. Level odrobie z nawiązka, ciagle do przodu. Tym bardziej że robie taski u grizzliego adamsa, a to co ubije to nikt mi nie odbierze ![]()
21 sierpnia 2013 godz. 10:42:20 |
|
|
OFF
![]() Exp: 437
Level: 30
Data dołączenia: 13.03.2012
Postać usunięta.
Liczba postów: 71
|
oby już więcej nie było kicków i żeby oddali paka
![]()
21 sierpnia 2013 godz. 10:42:46 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Robyy napisał(a): @Grosh Nie powiesz mi chyba, że jeśli w pierwszych dniach ataków ktoś na 400~ lvlu poszedł expić i padł na mass kicku to jego wina i nie nalezy mu się nic? System zwracający expo i blessy po deadzie przyda się przyszłość i tyle. Ale to fakt, że "trochę" niektórzy zbyt na wyrost płaczą. Ale tak to jest, podasz dłoń a chcą cała ręke. btw zabawne najwięcej płaczu o exp jest ze strony graczy z preview worlds ![]() Nic a nic, przecież: 1) CipSoft nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie straty poniesione przez graczy z powodu ich problemów z czymkolwiek, nawet jeśli matka Crabana przyjdzie do biura i pokasuje wszystkie chary, bo jej syn nie wpadł na obiad. 2) Chary nie są własnością graczy, więc to w zasadzie nie oni tracą.
21 sierpnia 2013 godz. 10:43:27 |
|
|
OFF
![]() Exp: 646
Level: 36
Data dołączenia: 22.08.2011
![]() Postać:
Guardian of Druts
Profesja: Elder Druid
Level: 288
Osiągnięcia: 357
Serwer: Celesta
Liczba postów: 492
|
@ktoś up
prawie 3 tygodnie bez deepling bossów/warzonów i expa(raz chcieliśmy iść to nas kickło tuż przed tp) czyli lekko licząc będzie jakieś 5-10kk w plecy i jak już ja bym wolał dostać exp1 skill x3(4) niż exp2 skill2 ;p (mogliby dać do wyboru np., bo jednych bardziej wkruza strata expa a innych skilla/m lvla)
21 sierpnia 2013 godz. 10:45:00 Edytował Guardian of Druts 21 sierpnia 2013 godz. 10:46:38 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Guardian of Druts napisał(a): @ktoś up prawie 3 tygodnie bez deepling bossów/warzonów i expa(raz chcieliśmy iść to nas kickło tuż przed tp) czyli lekko licząc będzie jakieś 5-10kk w plecy i jak już ja bym wolał dostać exp1 skill x3(4) niż exp2 skill2 ;p Ktoś umarł w rl z tego powodu, albo doznał poważnego uszczerbku na zdrowiu? Bo nie powiesz mi, że tak bardzo przejmujesz się wirtualnym śmieciem, pieszczotliwie nazywanym pikselem?
21 sierpnia 2013 godz. 10:47:32 |
|
|
Senator
OFF
![]() ![]() ![]() Exp: 5390
Level: 104
Data dołączenia: 19.12.2010
Liczba postów: 6043
|
Serwery włączone.
11:39 Ricsson [257]: w ogole 11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda 11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw 11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw 11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak 11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa ![]() |
|
21 sierpnia 2013 godz. 10:47:35 |
|
|
OFF
Bodybuilding <3
Exp: 149
![]() Data dołączenia: 18.11.2012
![]() Postać:
Rexodon
Profesja: Royal Paladin
Level: 584
Osiągnięcia: 348
Serwer: Secura
Liczba postów: 118
|
tu sie nie stra o pixele tylko o czas, o cenny czas stracony na wbijanie tego co zabrali nam nie z naszej winy... Ja jak padam z nieogaru to sie smieje, jak padne przez Cipsoft to nie ukrywam wku...am sie! tyle w temacie...
21 sierpnia 2013 godz. 10:47:39 |
|
|
OFF
Konto usunięte
|
Venom napisał(a): tu sie nie stra o pixele tylko o czas, o cenny czas stracony na wbijanie tego co zabrali nam nie z naszej winy... Ja jak padam z nieogaru to sie smieje, jak padne przez Cipsoft to nie ukrywam wku...am sie! tyle w temacie... Jakim WAM? Daj mi dowód na to, że chary są własnością graczy, to masz u mnie propsa. A że poświęcasz czas na granie, to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa, każdy robi co chce. TO SIĘ NAZYWA WOLNĄ WOLĄ, ZIĄ. Jak chcesz iść pograć w piłkę, ale orlik będzie zajęty to co robisz? Będziesz na siłę tam wchodził i kopał piłkę mimo braku możliwości, tłumacząc się tym że chodzi ci tylko i wyłącznie o czas stracony na dojście na orlik, czy pójdziesz pograć na inne boisko? Niech ci od razu 34234234 lvl dadzą i 543856934kk do banku, żebyś milordzie nie poświęcał za dużo swojego cennego czasu na granie.
21 sierpnia 2013 godz. 10:51:36 Edytował Grosh 21 sierpnia 2013 godz. 10:53:37 |
|
|
OFF
![]() Exp: 1180
Level: 49
![]() Data dołączenia: 07.10.2011
Godność: Tomek
![]() Postać:
Leozzinhoh
Profesja: Elite Knight
Level: 363
Osiągnięcia: 291
Serwer: Refugia
Tytuł: Squire of Tibia
Liczba postów: 134
|
"JA CHCE EXP X 80 SKILL X 50 DARMOWE PREMIUM DLA WSZYSTKICH KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK"
21 sierpnia 2013 godz. 10:53:57 |
|
|
OFF
Exp: 139
![]() Data dołączenia: 11.07.2013
Postać usunięta.
Liczba postów: 43
|
Grosh napisał(a): Venom napisał(a): tu sie nie stra o pixele tylko o czas, o cenny czas stracony na wbijanie tego co zabrali nam nie z naszej winy... Ja jak padam z nieogaru to sie smieje, jak padne przez Cipsoft to nie ukrywam wku...am sie! tyle w temacie... Jakim WAM? Daj mi dowód na to, że chary są własnością graczy, to masz u mnie propsa. A że poświęcasz czas na granie, to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa, każdy robi co chce. TO SIĘ NAZYWA WOLNĄ WOLĄ, ZIĄ. Jak chcesz iść pograć w piłkę, ale orlik będzie zajęty to co robisz? Będziesz na siłę tam wchodził i kopał piłkę mimo braku możliwości, tłumacząc się tym że chodzi ci tylko i wyłącznie o czas stracony na dojście na orlik, czy pójdziesz pograć na inne boisko? Przestań w końcu trollować te biedne dzieci. Śmietnik robisz na forum i nabijasz bezsensowne posty.
21 sierpnia 2013 godz. 10:54:02 |
|
|
Wszystkie czasy podawane są w CET. |
Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
---|---|
![]() |
|
[
Administrator
]
[