|
|
|
|
Chwyć ten haczyk!
|
||
| Autor | Wiadomość | |
|
Lider Zespołu
Desu Nōto
Exp: 2263
Level: 67
Data dołączenia: 03.10.2009
Postać:
Kron Axena
Profesja: Royal Paladin
Level: 97
Osiągnięcia: 80
Serwer: Harmonia
Gildia:
Sanctorum
Ilość postów: 2485
|
Cieszysz się z obchodów 15 lecia Tibii? Jeżeli chcesz ubrać się w inny sposób na najazdy bossów, mamy coś dla ciebie: nowy outfit, który możesz zdobyć tylko podczas obchodów na określony czas!
Jeżeli jesteś sprzedawcą od serca, lub tylko chcesz ubrać się sukcesywnie Entrepreneur outfit (strój sprzedawcy) będzie przydatny, aby elegancko wyglądać. Jeżeli zakupisz premium na czas 90, 180 lub 360 dni przed 15 lutego 2012 23:59 czasu środkowoeuropejskiego, otrzymasz strój sprzedawcy do wyboru dla postaci na twoim koncie jako dodatek do funkcji premium. W zależności od zakupionej ilości dni czasu premium otrzymasz podstawowy outfit Entrepreneur, podstawowy outfit oraz jeden dodatek, a w przypadku zakupu czasu premium na cały rok otrzymasz pełny outfit. ![]() Jeżeli zakupisz czas premium przez Tibijski system płatności lub element 5 to pod uwagę będzie brana data w której złożyłeś zamówienie. Jeżeli kupisz czas premium przez odsprzedawcę, istotną datą jest ta kiedy otrzymamy należną płatność. W wypadku kodów jest to moment w którym aktywujesz kod na oficjalnej stronie. Jeśli zalogujesz się na stronę główną twojego konta, znajdziesz specjalne pole z ofertami. Wystarczy kliknąć "add premium time" przed produktem który chcesz zamówić, a następnie postępować zgodnie z instrukcjami. Kiedy tylko otrzymamy płatność, będziesz miał możliwość przypisania stroju do jednej z postaci na twoim koncie. Prosimy uważnie przeczytać FAQ Znajdź ochotę na nowy strój! Wasi Community Managerowie |
|
| 01 Luty 2012 godz. 17:08:40 |
|
|
|
Dokuadnie tak !
Exp: 729
Level: 38
Data dołączenia: 14.11.2009
Postać:
Cold Viko
Level: 112
Osiągnięcia: 41
Serwer: Menera
Gildia:
Ministry Of Darkness
Ilość postów: 598
|
Nawet na urodzinach chcą zarobić
![]()
| 01 Luty 2012 godz. 17:19:44 |
|
|
|
Vip
Avada Kedavra
Exp: 337
Level: 26
Data dołączenia: 25.08.2010
Postać:
Darusio
Profesja: Elder Druid
Level: 233
Osiągnięcia: 355
Serwer: Celesta
Gildia:
Davemports
Pozycja: Tutor
Ilość postów: 90
|
To co oni sobie urządzają to po prostu jakaś kpina. Shadow Draptor - można to było przełknąć. A teraz ten outfit z dodatkami... Zamówiłem 1,5 tygodnia temu PACC na 180 dni. Dzisiaj dowiaduje się, że jest promocja, która trwa od dzisiaj. Stare Premium kończy mi się jutro, ale wiadomo, że większość ludzi (przynajmniej Ci którzy nie płacą kartą) zamawia wcześniej. To zakrawa o kpinę.
Tak. Wiem, że może to brzmi jak użalanie się nad sobą, ale myślę, że większość osób widzi, że coś idzie w złą stronę. Pewnie sporo osób mimo tego, że ma Premium Account do 2013 roku, zamówi jeszcze do 2014 roku byle by zdobyć outfit - ich sprawa. Ale moim zdaniem to wszystko zmierza za bardzo w kierunku pieniądza. |
|
| 01 Luty 2012 godz. 17:21:49 |
|
|
|
Konto usunięte
|
Dla mnie ani ten czarny draptor ani ten nowy outfit nie mają żadnej wartości.
Żal mi ludzi, którzy dają się na takie coś złapać. Dla tych, którzy i tak by pacca zamówili jest to miły dodatek ale wątpie, że długo będzie się w nim chodzić. Imo wygląda beznadziejnie. Mam tylko nadzieję, że nie wprowadzą niedługo jakichś itemów na tej samej zasadzie, bo to już byłoby przegięcie... |
|
| 01 Luty 2012 godz. 17:31:44 |
|
|
|
Lider Zespołu
Desu Nōto
Exp: 2263
Level: 67
Data dołączenia: 03.10.2009
Postać:
Kron Axena
Level: 97
Osiągnięcia: 80
Gildia:
Sanctorum
Ilość postów: 2485
|
FAQ Oferta specjalna: Chwyć ten haczyk!
Pytanie: Jak długo specjalna oferta będzie aktywna? Odpowiedź: Oferta trwa od 1 lutego 2012 od godziny 15:00 do 15 lutego 2012 do godziny 23:59. P: Kiedy muszę kupić czas premium, by zdobyć outfit? O: W dzień, którym można zamówić czas premium. Opcja przypisania stroju do jednej z postaci pojawi się na koncie tak szybko, jak otrzymamy zapłatę. Należy pamiętać jednak, że tej opcji nie stosuje się w przypadku kupna pacca u resellerów i przy użyciu kodów do gry:
O: Nie! W celu otrzymania podstawowego stroju i jednego dodatku musisz kupić czas premium na 180 dni. Aby otrzymać pełny outfit trzeba kupić czas premium na 360 dni. P: Czy muszę przypisać strój do jednej z moich postaci przed 16 lutego? O: Nie, nie trzeba przypisywać outfitu w określonym czasie. P: Czy mogę przypisać stroj do innych postaci? O: Nie. Musisz wybrać jedną postać. P: Czy moja postać zachowa strój, jeśli czas premium wygaśnie? O: Jesteś w stanie nosić strój tak długo, jak posiadasz czas premium. Jeśli Twój czas premium się skończy, musisz ponownie go kupić, by móc nosić ponownie strój. P: Co jeśli, ktoś dla mnie kupi czas premium? O: Odbiorca otrzyma outfit. P: Ktoś kupił czas premium dla mnie. Czy muszę zaakceptować ten czas premium przed zakończeniem specjalnej oferty? O: Nie. Liczy się dzień, w którym ta osoba kupiła czas premium dla Ciebie. P: Czy mogę nosić strój na Rookgaardzie? O: Tak. Ta długo, jak posiadasz czas premium, możesz nosić strój. P: Czy będzie możliwość uzyskania stroju lub dodatków w grze w przyszłości? O: Obecnie nie jest planowane stworzenie outfitu lub dodatków dostępnych, które będą dostępne w grze.
01 Luty 2012 godz. 17:32:15 Edytował Still Standing 01 Lutego 2012 godz. 17:54:07 |
|
|
|
Człowiek Rakieta
Exp: 892
Level: 42
Data dołączenia: 15.11.2009
Postać:
Grosh Lawl
Profesja: Elite Knight
Level: 245
Osiągnięcia: 199
Serwer: Refugia
Partnerka:
Vibald
Ilość postów: 394
|
Bezdenne dno.
| 01 Luty 2012 godz. 17:36:08 |
|
|
|
Konto usunięte
|
Mistic Paleq napisał(a): Mam tylko nadzieję, że nie wprowadzą niedługo jakichś itemów na tej samej zasadzie, bo to już byłoby przegięcie... Nie zdziwiłbym się gdyby poszli i tym śladem, który w innych grach już istnieje i udostępnili niektóre itemy, czy addony poprzez sklep na ich stronie, będą tacy którym to się nie będzie podobać, ale równie wielu znajdzie się takich którzy kupią sobie coś. |
|
| 01 Luty 2012 godz. 17:55:16 |
|
|
|
Edytor
Epic F-f-f-fail!
Exp: 821
Level: 41
Data dołączenia: 18.06.2009
Ilość postów: 722
|
@ up
To się jakoś nazywa, a dokładniej mikropłatności. @ topic Jak dla mnie kolejny marketingowy atak, ale jednak troszkę przesadzony. Widać marketingowcy nie są tak dobrzy jak mi się zdawało.
| 01 Luty 2012 godz. 18:13:20 |
|
|
|
Exp: 269
Level: 23
Data dołączenia: 05.02.2011
Postać:
Arcan Cleiggaria
Profesja: Elite Knight
Level: 200
Osiągnięcia: 375
Serwer: Danubia
Ilość postów: 77
|
to teraz czekać aż softy itp pojawią się do kupienia za rl kase ;d tak jak na ot
|
|
| 01 Luty 2012 godz. 18:34:18 |
|
|
|
Exp: 251
Level: 22
Data dołączenia: 01.09.2011
Postać:
Paladyn Pips
Level: 179
Osiągnięcia: 129
Serwer: Guardia
Gildia:
Bonebreakers
Ilość postów: 250
|
Liczyłem że kolejna promocja z paccem to będzie ognisty koń :<
21:56 Royal Ezzor [39]: darmowe blessy gdzie sie kupuje? (\(\ (>'.' )<Niech wam sie piksele z życiem nie pomylą. (~(" )(" ) |
|
| 01 Luty 2012 godz. 18:34:46 |
|
|
|
Henry Cortez
Exp: 83
Level: 13
Data dołączenia: 29.06.2009
Postać:
Henry Cortez
Level: 202
Osiągnięcia: 312
Serwer: Furora
Gildia:
Vision
Ilość postów: 15
|
mi to akurat odpowiada bo mam pacc do piątku, tylko teraz mi dylemat zrobili czy kupić 180 czy 360 dni
gorzej Ci co kupili pacc np. wczoraj :>
| 01 Luty 2012 godz. 18:36:06 |
|
|
|
Senator
Joker
Exp: 661
Level: 36
Data dołączenia: 07.05.2009
Postać:
Rookguardian de'Bove
Profesja: None
Level: 102
Osiągnięcia: 16
Serwer: Isara
Ilość postów: 471
|
Heyah
'Chwyć ten haczyk!' < przekladajac na jezyk osiedlowy ' aj sie oskubac!'Ten ironiczny naglowek az oslepia hehe CipSoft - firma, ktora zyje przede wszystkim ze sprzedazy premiowanych kont. Moge zrozumiec i rozumie, ze probuja znalesc sposoby na zmotywowanie ludzi do ich kupna. Zeby byc trzeba miec za co, zeby sie rozwijac trzeba miec za co, itd itp OK ... ale nie podejmuje sie takich krokow podczas okolicznosciowych wydarzen. Firma z prawdziwego zdarzenia powinna przedstawic produkt 'dlugoterminowy', czyli taki, ktory bedzie mozna nabyc kazdego dnia. Musi wiec to byc jakas alternatywa dla PA, badz zupelnie cos innego. Pierwsza proba wyciagniecia kolejnej porcji euro od Tibijczykow nie spotkala sie z wielkim ich entuzjazmem (patrz wyniki sondy). Nie zwazajac na to po niewielkim uplywie czasu kolejny raz siegaja do sakiew graczy... CS nie potrafi wyciagac wnioskow z popelnianych bledow. Pokazuje to poraz kolejny nie liczac sie ze zdaniem spolecznosci tej gry. Takimi pierdolami nie przyciagaja graczy, a wrecz ich odstraszaja - bo jak ma wygladac przyszlosc tej gry, gdy za wszystko zacznie sie placic kupujac Premium Account? Mirade odpowiadajac na pytania graczy stwierdzila m.in. ze 'nie placimy za addon ale za pacca. Addon sam w sobie jest DARMOWYM dodatkiem' < gdybym mogl wysmialbym ja/ich w twarz xD Kolejnym i wg mnie niewybaczalnym bledem jest to, ze takie informacje sa przekazywane graczom 2 tygodnie przed uplynieciem terminu ... wystarczy poczytac posty na t.c zeby zauwazyc, ze cccaaalllaaa masa ludzi calkiem niedawno kupilo PA na 90/180/360 dni i co w tej sytuacji? Nic - chcesz addon to kup kolejnego pacca ... xD Gdyby zapowiedzieli to z 3-miesiecznym wyprzedzeniem to co innego. Ktos powie - eee to co to za niespodzianka? No sry ale lepsza taka niz rozczarowanie jakie sie teraz widzi w wypowiedziach polowy graczy Ten post nie ma za zadanie wyzalenie sie (tym bardziej ze juz nie gram hehe). Ma ukazac zachlanna polityke tej firmy na niektorych marketingowych polach. Skoro za pierwszym razem bylo tam jakes zainteresowanie Draptorem to czemu nie mieliby kupic PA z wyprzedzeniem by miec komplet addonow (ot takie pytanie jakie zadal sobie zarzad CS)? Krotko - chcesz miec to plac bo nie wiadomo kiedy bedzie ku temu kolejna okazja ^^ Takze TIBIJCZYCY - badzcie gotowi za 5 lat! xD Udanego swietowania 15tej rocznicy tej gry hehe PeZet Dr. =] |
|
| 01 Luty 2012 godz. 18:51:18 |
|
|
|
na 2lvl zabil mnie szczur
Exp: 180
Level: 19
Data dołączenia: 07.07.2011
Ostrzeżenia: 4/10
Postać:
Marcin Kibel Zajety
Profesja: None
Level: 1
Osiągnięcia: 0
Ilość postów: 146
|
slyszalem ze od summer update bedzie mozna kupic punkty doswiadczenia w wysokosci 1.000.000 za 5 euro, wie ktos czy to prawda??
| 01 Luty 2012 godz. 18:54:35 |
|
|
|
Exp: 376
Level: 27
Data dołączenia: 01.07.2009
Postać:
Rtehb
Profesja: Paladin
Level: 430
Osiągnięcia: 282
Serwer: Candia
Ilość postów: 125
|
SIEMA ktoś już próbował kupić i wycofać tego pacca i czy addon zostaje bo poprzednio z moutem tak bylo????
|
|
| 01 Luty 2012 godz. 18:58:59 |
|
|
|
Edytor
Blood Sorcerer
Exp: 961
Level: 44
Data dołączenia: 29.07.2010
Postać:
Requestek
Profesja: Master Sorcerer
Level: 271
Osiągnięcia: 411
Gildia:
Moonlight Sparks
Ilość postów: 2451
|
Shadow Draptor to jeszcze jakoś wyglądał, ten outfit jest taki wstrętny, że szkoda kupować tego dodatkowego pacca
![]() |
|
| 01 Luty 2012 godz. 19:04:15 |
|
|
| Wszystkie czasy podawane są w CEST. | ||
| Aktualnie temat czyta 1 użytkownik: (0 zalogowanych i 1 gość) | |
|---|---|
|
|
|
|